Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 5 Σεπτεμβρίου 2020

"Πάμε λίγο στό τεστ πού κάνουν;;;;;

Τα τεστ αυτά τα έχει δώσει ο Π.Ο.Υ. (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας). Αυτός διαχειρίζεται την ....πανδημία!!!
Όλοι ακολουθούν τις εντολές του. Όλο το χρήμα εκεί πάει. Λοιπόν τα τεστ RCA που κάνουν για ανίχνευση κορονοϊού κόβιντ19 είναι του...1984 !!! Δεν υπάρχει τεστ μόνο για κορονοϊό. Κορονοϊός λέγεται η γρίπη !!! Όλες οι γρίπες έχουν στέλεχος κορονοϊου! Υπάρχουν 500 είδη κορονοϊών. Η απάτη η τωρινή ονομάστηκε κόβιντ19. Μα αφού ακόμα δεν ξέρουν την λειτουργία του ιού πως έχουν τεστ? Δεν πήγε το μυαλό σας? 
Λοιπόν θετικό βγαίνει οποιοδήποτε τεστ γίνει σε κάποιον που έχει περάσει κοινή γρίπη εποχική τους τελευταίους 6 μήνες!!!! Το τεστ ανιχνεύει αντίσωμα κορονοϊού μόνο!!! Και συνάχι να έχει κάποιος είναι στέλεχος ενός από τους 500 κορονοϊούς που υπάρχουν από ανέκαθεν. Θα βγει θετικό!!! Με απλό συνάχι!!! Γιαυτό τώρα πασάρουν τους ασυμπτωματικούς!!!!! Ότι ΝΑΙ, είσαι άρρωστος αλλά ΔΕΝ είσαι!!!! Ενώ είσαι όμως!!!! Άρα; όποιος τους τελευταίους 6 μήνες έχει περάσει απλή κοινή εποχική γρίπη, συνάχι κλπ θα βγει θετικός!!! Και δεν σου δίνουν αποτελέσματα του τεστ!!!!! Σου λένε απλά είσαι θετικός και το ονομάζουν κρούσμα ενώ δεν έχεις συμπτώματα γιατί ακούγεται πιο τρομακτικό στον κόσμο... Έκανες εξέταση και δεν σου δίνουν την εξέταση!!!!Σπάνια δίνουν!!!! Για να ανεβάζουν τα .....κρούσματα, Καταλάβατε την απάτη; Αναρωτιέστε μήπως γιατί δεν επιτρέπουν την διενέργεια ιατροδικαστικής πραγματογνωμοσύνης (νεκροψία)??? γιατί τότε θα έβγαινε στο φως η απάτη με τα βαφτισμένα θύματα από κορονοϊό...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible