Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 27 Δεκεμβρίου 2020

Ἐπαλήθευση τῶν προφητειῶν τῆς ὁσίας γερόντισσας Μακαρίας. Λίστες ἐκκλησιαζομένων στήν Μητρόπολη Κυδωνίας καί Ἀποκορώνου!


Και ενώ όλα αυτά φαίνονται απίθανα, μαθαίνουμε κι αυτό. Ο λόγος που θα κρατηθούν τα ονόματα, σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, είναι για να μείνουν στο αρχείο των γραφείων της Μητροπόλεως.

Τι είπε η Μητρόπολη στους Ιερείς; Ότι σε περίπτωση που βρούμε έναν ασθενή που εκκλησιάστηκε θα ιχνηλατήσουμε τις επαφές που είχε τις ημέρες που το έπραξε (έτσι φαίνεται θα βγάλουμε και ένοχο τον Ιησού Χριστό για μία ακόμα φορά, εντελώς τυχαία)!!!

Ζούμε τραγικές καταστάσεις και ξεκάθαρα έχουμε την εκπλήρωση μίας ακόμα προφητείας της γερόντισσας Μακαρίας της Ρωσίδας.

– Θα φτιάξουν λίστες με αυτούς που πηγαίνουν στην εκκλησία (10 Φεβρουαρίου 1988).

Κι ενώ έχουν εκπληρωθεί και αρκετές προφητείες της ίδιας γερόντισσας το τελευταίο διάστημα... 

– Όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα θα είναι πιο άσχημα. Θα κλείσουν τις εκκλησίες. Δεν θα γίνονται ακολουθίες. Οι άνθρωποι θα κάνουν τις ακολουθίες όπου μπορούν. Θα το κάνουν έτσι ώστε οι εκκλησίες να είναι μακριά και να μην μπορούν οι άνθρωποι να φτάσουν. (14 Ιουλίου 1988)


– Θα υποστείτε διωγμούς επειδή προσεύχεστε στο Θεό(20 Μαΐου 1989)


-Θα πρέπει να προσεύχεστε έτσι ώστε να μην το ξέρει κανένας(!) Να προσεύχεσθε σιωπηλά. Θα παρακολουθούν τους ανθρώπους και θα τους συλλαμβάνουν (15 Μαίου 1987).

…περιμένουμε να δούμε τι ακόμα θα ζήσουμε!

Σας ρωτώ λοιπόν Σεβασμιώτατε. Σας προβληματίζει ότι οι προφητείες εκπληρώνονται επί των ημερών σας; Ισχύουν όλα όσα ακούγονται; Έχετε δει τι άλλο προφητεύει η ίδια γερόντισσα

Μας έχετε πικράνει, μας έχετε πολύ απογοητεύσει και δυστυχώς η κατάσταση έχει ξεφύγει καιρό τώρα. Δεν μιλήσαμε όταν συμφωνήσατε με την ληστρική Σύνοδο της Κρήτης, δεν μιλήσαμε όταν κάνατε κοινό εσπερινό με Παπικούς σε μοναστήρι τους, δεν μιλήσαμε όταν συλλειτουργήσατε με τους ακοινώνητους και σχισματικούς Ουκρανούς. Αν δεν μιλήσουμε και τώρα, τότε λογικά οι λίθοι θα το πράξουν και εμείς θα δώσουμε λόγο στον Κύριο μας, Ιησού Χριστό, γιατί δεν κάναμε αυτό που οφείλαμε.

Σεβασμιώτατε, είστε ένα πρόσωπο το οποίο σέβεται και αγαπά η κοινωνία των Χανίων και ο πιστός λαός. Είστε αρκετά συμπαθής και σε ‘μενα προσωπικά, αλλά και σε όσους γνωρίζω. Πάρτε επιτέλους μια θέση Ορθόδοξη και ο κόσμος όλος θα είναι μαζί σας. Μιμηθείτε τις περιπτώσεις των αγίων Πατέρων μας. Και τότε, θα είστε πολύ αγαπητός και στον ουρανό, αλλά και στη γη και όλοι θα σας στηρίξουμε.

Μέχρι τότε όμως, φαίνεται πως πάτε χέρι-χέρι με ένα σύστημα που (ενδέχεται να) προετοιμάζει τον Αντίχριστο…

Θεός φυλάξοι, Σεβασμιώτατε…


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible