Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021

Στήν Αὐστραλία ΘΑΥΜΑ της ΠΑΝΑΓΙΑΣ τῆς ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ πρόσφατα.


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Η Παναγία η επονομαζόμενη Παρηγορήτρια στον Άγιο Δημήτριο στον Βύρωνα των Αθηνών δεν κλαίει τόσο καιρό μόνο( σχεδόν τέσσερεις μήνες δακρύζει αδιάλειπτα), αλλά διατρέχει τις τέσσερες γωνιές του Πλανήτη και θαυματουργεί ως Μεγαλόχαρη Ελεούσα Παραμυθία Παντάνασσα.

Πρόσφατο καταγεγραμμένο θαύμα της από τα τόσα που ενεργεί στις ημέρες μας έγινε στην μακρινή Αυστραλία, όπως σε λόγο του το περιέγραψε ο προϊστάμενος κληρικός του ιερού ναού.

Ένα νέο παλληκάρι νόσησε από την διαβόητη ασθένεια των ημερών μας, τον κορονοιό.

Ίσως το ανοσοποιητικό του σύστημα ήταν ασθενές και η εξέλιξη της νόσου πρόσβαλε τους πνεύμονες του με αποτέλεσμα να εισαχθεί στην αντίστοιχη εκεί ΜΕΘ.

Όπως περιέγραψε ο ίδιος ο νέος, κάποια στιγμή εισήλθε στο χώρο της περίθαλψης μια ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ υψηλή γυναίκα πλησιάζοντας τον.

Ο νέος παραξενεύθηκε πως μια ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ βρέθηκε ανάμεσα σε λευκοντυμένες νοσηλεύτριες και την ρώτησε:

- Εσείς ποια είστε;

Και η απάντηση που έλαβε ήταν:

- Είμαι η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ

Η οποία αμέσως μετά ακούμπησε το μέτωπο του νέου και το σταύρωσε.

Το αποτέλεσμα ήταν ο νέος αμέσως να ανακλιθεί και να ανασάνει φυσιολογικά, αλλά και να πέσει ο πυρετός του στα φυσιολογικά επίπεδα.

Μπορεί το νοσηλευτικό προσωπικό να μην είδε την ΜΑΥΡΟΦΟΡΑ που συστήθηκε στον νέο ως ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ, αλλά έμπροσθεν του είχε ένα ολοζώντανο ΘΑΥΜΑ δηλ. την άμεση ίαση του νέου.

Ο νέος σημείωσε ακριβώς την ώρα που τον επισκέφτηκε η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ και αμέσως μόλις εξήλθε , πήρε τηλέφωνο μέσα στην χαρά τους συγγενείς του στην Ελλάδα να τους πει τα καθέκαστα.

Πήρε και την ΘΕΙΑ του, η οποία μόλις πληροφορήθηκε το γεγονός συγκλονίστηκε, γιατί προσδιορίζοντας την χρονική στιγμή και την ώρα, κατάλαβε ότι εκείνη ακριβώς την στιγμή που επισκέφτηκε η ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑ τον ανιψιό της στην εντατική, η ίδια διάβαζε την Παράκληση της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της ΠΑΡΗΓΟΡΗΤΡΙΑΣ ιστάμενη πλησίον της Εφεστίου Εικόνας ΤΗΣ, της Δακρυορρούσης στο Ιερό Ναό του ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ στον Βύρωνα Αθηνών.

Τι να πούμε άλλο αδελφοί, μόνο ότι τα χαριτόβρυτα αγιαστικά νάματα των δακρύων της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ που τόσες μέρες τα βλέπουμε ως δροσοσταλίδες να κυλούν από το ΠΑΝΑΓΙΟ Πρόσωπο ΤΗΣ και να καταμουσκεύουν το ΘΕΙΟ ΒΡΕΦΟΣ μέσα στην αγκαλιά της πριν συγκεντρωθούν ως λαμπυρίζουσες λίμνες κάτωθεν της εικόνος ΤΗΣ , μόνο δάκρυα μετανοίας , συγκίνησης και παρηγοριάς μπορούν να προκαλέσουν σε εμάς τους αμαρτωλούς.


Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουμε αυτό το ΕΚΤΑΚΤΟ ΘΕΟΣΗΜΕΙΟ που επισυμβαίνει αυτούς τους δύσκολους καιρούς μας στον ΑΓΙΟ ΔΗΜΗΤΡΙΟ στον Βύρωνα και φυσικά δεν υπάρχουν λόγια γιατί μας λείπουν οι άγιοι στις ημέρες μας , όπως ο ΑΓΙΟΣ ΓΡΗΓΟΡΙΟΣ ο ΘΕΟΛΟΓΟΣ που εορτάζει για να μας εξηγήσουν ΘΕΟΠΝΕΥΣΤΑ όλα αυτά τα επιγενόμενα και να κτυπήσουν όχι απλώς συναγερμό ή καμπανάκι αλλά τις καμπάνες ώστε να μας καλέσουν σε ΕΘΝΙΚΗ ΜΕΤΑΝΟΙΑ απέναντι στην αντίχριστη επίθεση που δέχονται τα Ιερά και τα Όσια της ΠΙΣΤΗΣ μας.


ΣΤΩΜΕΝ καλώς


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/01/blog-post_236.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible