Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 30 Μαρτίου 2021

Ψευδεῖς εἰδήσεις καί ἀνήθικες προτάσεις ἀπό τόν «Ὀρθόδοξο Θεολογικό Σύλλογο» στήν Ἀμερική -ἀμνήστευσε τά ματωμένα «ἐμβόλια» ὅπως ἔκανε καί ἡ ἐπιτροπή βιοηθικῆς.


Άκουσον – άκουσον. Ονόμασαν τις εκτρώσεις «θεραπευτικές» για να «δικαιολογήσουν» τα αδικαιολόγητα!!


Ο «Ορθόδοξος Θεολογικός Σύλλογος» στην Αμερική [Orthodox Theological Society in America (OTSA)] δημοσίευσε ένα έγγραφο στο οποίο απαντά σε συχνές ερωτήσεις γύρω από τα εμβόλια κατά του SARS-COV2. Το έγγραφο αυτό βρίθει από ψευδείς ειδήσεις, τα γνωστά FAKE NEWS, σε σημείο αναγούλας. Βρίθει επίσης από (κουτο)πονηριά και ανηθικότητα, και αποτελεί ένα ισχυρότατο τεκμήριο για τον πραγματικό λόγο ύπαρξης αυτών των «Συλλόγων» και των «Ειδικών Επιτροπών» –ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ-, όπου τα μέλη απολαμβάνουν ειδική μεταχείριση και προβολή από το κοσμικό σύστημα και το έκπτωτο πατριαρχείο Κωνσταντινουπόλεως.


ΙΕΡΑ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ θα σας πιάσει αδέλφια με αυτά που θα διαβάσετε… και είναι μόνο ένα μικρό απόσπασμα. Ακολουθεί περαιτέρω σχολιασμός στο τέλος.


«Ερώτηση: Είναι ανήθικη η χρήση των εμβολίων λόγω των αμβλωθέντων εμβρυικών κυττάρων;

Απάντηση: Αρκετοί σημαντικοί παράγοντες οδηγούν στο συμπέρασμα ότι τα εμβόλια αποτελούν την καλύτερη ηθική επιλογή για την προώθηση της υγείας και της ζωής, παρά την σύνδεσή τους με την χρήση αμβλωθέντων εμβρυϊκών κυττάρων. Οι παράγοντες αυτοί είναι:

(1) Τα εμβρυϊκά κύτταρα που χρησιμοποιούνται σήμερα προέρχονται από δύο ή τρεις θεραπευτικές εκτρώσεις που πραγματοποιήθηκαν πριν από αρκετές δεκαετίες. Οι αμβλώσεις ΔΕΝ προορίζονταν για την ανάπτυξη εμβολίων και όλα τα μέρη (συμπεριλαμβανομένης και της κυβέρνησης των ΗΠΑ) συμφώνησαν ότι κανένα νέο έμβρυο δεν θα θανατωθεί ή θα χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό.


(2) Πολλά εμβόλια (εκτός του COVID) που χρησιμοποιούμε στις ΗΠΑ και σε όλον τον κόσμο παράγονται από αυτά τα κύτταρα, και άλλες υποκατάστατες κυτταρικές σειρές δεν έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικές για την ανάπτυξη των εμβολίων. Η μόνη εναλλακτική ήταν αυτή.


(3) Οι περισσότεροι εκκλησιαστικοί ηγέτες συμφώνησαν ότι οι πολλές ζωές που σώθηκαν με τον εμβολιασμό είναι ένας σημαντικός παράγοντας που επιτρέπει την χρήση αυτών των εμβολίων. Μολονότι είναι μια θλιβερή πραγματικότητα ότι οι κυτταρικές σειρές προέρχονται από αυτές τις πολύ λίγες θεραπευτικές εκτρώσεις, οι εν λόγω κυτταρικές σειρές ήδη υπάρχουν, δεν θα χρησιμοποιηθούν νέα έμβρυα, και ως εκ τούτου είναι πολύ προτιμότερο να θεραπεύονται ασθένειες με την χρήση αυτών των κυτταρικών σειρών παρά να απαγορευθεί πλήρως η χρήση τους. Τα εμβόλια δεν νομιμοποιούν ή προάγουν με κανέναν τρόπο την έκτρωση. Μάλλον καταπολεμούν τις ασθένειες και τον θάνατο, συντηρούν την υγεία και επιτρέπουν στην ζωή -όχι στον θάνατο- να επικρατήσει, πράγματα τα οποία είναι υψηλοτέρας ηθικής αξίας.


Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την ηθική της χρήσης αυτών των κυτταρικών σειρών μπορείτε να βρείτε στους ακόλουθους συνδέσμους:


(1) Ecumenical Patriarchate – “Halki Summit IV – Covid-19 and Climate change: Living with and Learning from a Pandemic”. Metropolitan Nathanael touches upon this question.
(2) The Vatican – Congregation for the Doctrine of the Faith
(3) United States Conference of Catholic Bishops



***



Η άνω τοποθέτηση ομοιάζει με την τοποθέτηση του προέδρου της επιτροπής βιοηθικής της Εκκλησίας της Ελλάδος, Μητροπολίτου Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικολάου… «…δεν σκοτώνονται έμβρυα. Είναι αρχικά κύτταρα, ήτανε κύτταρα από εμβρυϊκό ιστό ήδη νεκρωμένων εμβρύων. Τα οποία δεν προσκρούουν σε κάποιο ηθικό εμπόδιο, γιατί δεν υπάρχει η σκοπιμότητα που οδηγεί στην έκτρωση αλλά είναι εντελώς ανεξάρτητο γεγονός το ένα από το άλλο.»


Βλέπουμε μάλιστα ότι στον πρώτο σύνδεσμο του «Οικουμενικού Πατριαρχείου» που παραπέμπει ο άνω «Ορθόδοξος» «Θεολογικός» Σύλλογος εμφανίζεται ο μασκοφορεμένος Σωτήριος Τσιόδρας (μέλος και της επιτροπής βιοηθικής) για να δηλώσει πόσο «ευλογημένος» νοιώθει που εμβολιάσθηκε και ότι ελπίζει όλοι να «ανοσοποιηθούμε», διότι αυτό είναι «το φως στο τέλος του τούνελ»! Στην διαδικτυακή αυτή συνάντηση έδωσαν το παρών και οι γνωστοί εκσυγχρονισταί / οικουμενισταί Σικάγου Ναθαναήλ και π. Ιωάννης Χρυσαυγής, με τους οποίους, πρώτα ό Θεός, θα ασχοληθεί το ιστολόγιο μία άλλη στιγμή.


Να σημειωθεί ότι στην συνάντηση αυτή συζητήθηκε ανοιχτά η χρήση κυτταρικών σειρών από εκτρωθέντα έμβρυα, και αυτό προστίθεται στο βαρύ κατηγορητήριο που οφείλει να απαντήσει η «επιτροπή βιοηθικής» της Εκκλησίας της Ελλάδος, ότι εν γνώσει της αποκρύπτει από το ποίμνιο ότι το «εμβόλιο» που αμνηστεύει είναι βαμμένο με αθώο ανθρώπινο αίμα.

Όσον αφορά το κείμενο του «Ορθόδοξου» Συλλόγου. Καταρχάς πώς να σχολιάσει κανείς τον επιθετικό προσδιορισμό των εκτρώσεων ως «θεραπευτικές»; Τούτοι εδώ ξεπέρασαν και τους ίδιους τους δαίμονες στην φαντασία. Παρατίθεται όμως και το αγγλικό πρωτότυπο στο τέλος για να μην υπάρχουν αμφιβολίες ότι όντως αυτό γράφουν: therapeutic abortions !!

1.ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ο Σύλλογος αυτός ότι όλοι συμφώνησαν «ότι κανένα νέο έμβρυο δεν θα τερματιστεί ή θα χρησιμοποιηθεί για αυτόν τον σκοπό». Πρώτον, δεν μας προσδιόρισε ο Σύλλογος ποιοι είναι αυτοί οι «όλοι», ποια είναι τα άλλα «μέρη» που συμφώνησαν με την αμερικανική κυβέρνηση (ο Θεός να την κάνει) ότι αυτό δεν θα συμβεί, ούτε μας παρέθεσε στοιχεία για να το τεκμηριώσει. Η λογική μας όμως μας λέει ότι εδώ ξεσκονίζονται με υπονοούμενα οι φαρμακευτικές εταιρείες που παράγουν τα εμβόλια, αν και ο Σύλλογος δεν τολμά ούτε αυτό το προφανές να καταθέσει γραπτώς, πόσο μάλλον να παρουσιάσει και τα στοιχεία που χρειάζονται. Τόσο σίγουροι είναι για αυτά που λένε. Εμείς όμως βλέπουμε το φρόνημα του ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΥ ιατρού και συμβούλου γνωστών εταιρειών που παράγουν αυτά τα εμβόλια, ο οποίος δηλώνει δημοσίως ότι παραμένει αμετανόητος που χρησιμοποίησε δεκάδες νεκρωμένα έμβρυα για την παραγωγή εμβολίων και ότι δεν δίνει δεκάρα για εκείνους που διαφωνούν. Ο πολυβραβευμένος αυτός άνθρωπος τούτη την στιγμή που μιλάμε χρυσοπληρώνεται από αυτές τις εταιρείες για να τους παρέχει «υπηρεσίες».

ΑΚΟΜΗ και αν «η συμφωνία» τηρηθεί όμως, δεν αλλάζει το γεγονός ότι τα «εμβόλια» που προωθούνται στην Δύση έχουν κάνει χρήση ανθρώπινων κυτταρικών σειρών σε κάποιο στάδιο (ή σε όλα) της παραγωγής τους. Το ότι αυτό συνέβη πριν κάποιες δεκαετίες δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξεχάσουμε ή ότι η αμαρτία πάλιωσε και δεν είναι πια αμαρτία! Ούτε ο αριθμός των εκτρώσεων κάνει τις ίδιες τις εκτρώσεις λιγότερο εκτρώσεις! Επαναλαμβάνουν όμως εσκεμμένα: «δύο ή τρεις θεραπευτικές εκτρώσεις» και λίγο πιο κάτω: «πολύ λίγες θεραπευτικές εκτρώσεις»! Ψεύδονται όμως και πάλι διότι είναι λογικά αδύνατον οι εταιρείες να κατέληξαν μονομιάς στις δυό-τρεις κυτταρικές σειρές των συγκεκριμένων «θεραπευτικών εκτρώσεων»! Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου μας ενημερώνει ότι «γιὰ τὰ ἐργαστηριακὰ πειράματα δὲν θυσιάσθηκε μόνον ἕνα ἔμβρυο, ἀλλὰ θυσιάζονται πολλά, ὥστε μὲ βάση τὶς κυτταρικές τους σειρὲς νὰ πραγματοποιοῦνται ποικίλα ὅσα in vitro πειράματα.» Θέλουν όμως σώνει και καλά εκεί στον Σύλλογο να αθωώσουν τα αιματοβαμμένα «εμβόλια» του Γκέιτς και καταλήγουν να υποστηρίζουν ένα είδος κανιβαλισμού (ο θάνατός σου η ζωή μου) οι αγαπούληδες! Χαρακτηριστικό δείγμα του κανιβαλισμού τους είναι αυτό που αναφέρουν λίγο πιο κάτω:


Μολονότι είναι μια θλιβερή πραγματικότητα ότι οι κυτταρικές σειρές προέρχονται από αυτές τις πολύ λίγες θεραπευτικές εκτρώσεις, οι εν λόγω κυτταρικές σειρές ήδη υπάρχουν, δεν θα χρησιμοποιηθούν νέα έμβρυα, και ως εκ τούτου είναι πολύ προτιμότερο να θεραπεύονται ασθένειες με την χρήση αυτών των κυτταρικών σειρών παρά να απαγορευθεί πλήρως η χρήση τους.

Ακούτε; Διαβάζετε; Και αυτοί τώρα οι ωφελιμιστές κανίβαλοι που διασύρουν την Ορθοδοξία αυτοαποκαλούμενοι «Ορθόδοξοι», θεωρούν τους εαυτούς τους «αρμόδιους» να μας υποδεικνύουν τι είναι ηθικό και τί όχι!! Μήπως κάποιος πρέπει να τους πει να κοιτάξουν στη γωνία να δουν αν ερχόμαστε;

2.ΨΕΥΔΩΣ αναφέρει ο Σύλλογος ότι «η μόνη εναλλακτική ήταν αυτή», να χρησιμοποιηθούν κυτταρικές σειρές νεκρωμένων εμβρύων «για την ανάπτυξη των εμβολίων». Μάλιστα προβάλλουν εμμέσως πλην σαφώς και την «δικαιολογία» ότι και σε άλλα εμβόλια (άσχετα με τον covid-19) χρησιμοποιούνται κυτταρικές σειρές από νεκρωμένα έμβρυα, σα να είναι το ίδιο πράγμα όταν κάποιος δέχεται εν γνώσει του να κάνει ένα τέτοιο, ας το πούμε, «εμβόλιο». Όσον αφορά τον υποτιθέμενο «μονόδρομο» χρήσης κυτταρικών σειρών αμβλωθέντων εμβρύων, το ευρωπαϊκό Ινστιτούτο βιοηθικής διαψεύδει τον Σύλλογο. Ο π. Στυλιανός Καρπαθίου (ο Θεός να τον έχει καλά) αναφέρει στην δεύτερη επιστολή του προς την Ιεραρχία ένα κείμενο που ανάρτησε το ευρωπαϊκό Ινστιτούτο στις 26-11-2020. Εκεί γράφει:


«Το ερώτημα που προκύπτει είναι αν αυτές οι εμβρυϊκές κυτταρικές σειρές είναι απολύτως απαραίτητες για την ανάπτυξη εμβολίων, ειδικά για το εμβόλιο Covid-19. Η απάντηση είναι όχι. Είναι δυνατή η ηθική ανάπτυξη εμβολίων χωρίς κύτταρα ή με βάση ζωικά κύτταρα, αυγά κοτόπουλου ή ζύμη. Αυτό είναι βασικά αυτό που κάνουν διάφορες φαρμακευτικές εταιρείες.»

Στην πρώτη του επιστολή μάλιστα προς την Ιεραρχία ο π. Στυλιανός Καρπαθίου αναφέρει εταιρείες που δεν χρησιμοποιούν ανθρώπινες κυτταρικές σειρές.

3.ΑΠΟΚΡΥΠΤΕΙ ο Σύλλογος τους θανάτους και τις παρενέργειες του «εμβολίου» και αναφέρεται απλά στις «πολλές ζωές που σώθηκαν»!! Ενδεικτικά, από την δεύτερη επιστολή του π. Στυλιανού προς την Ιεραρχία:


α. Ἀπὸ τὴν ἐπίσημη κυβερνητικὴ ἰστοσελίδα τοῦ Ἠνωμένου Βασιλείου ἔχουν καταγραφεῖ συνολικὰ 212 θάνατοι ἀπὸ τὸ ἐμβόλιο τῆς Pfiezer/BioNtech καὶ 244 ἀπὸ Astra/Zeneca, στὸ διάστημα μεταξὺ 9-12-2020 μέχρι καὶ τὴν 21-2-2021. Ἐπίσης, ἔχουν καταγραφεῖ 243.612 ἄλλες ποικίλες ἄμεσες παρενέργειες, μὲ τὸ μέλλον ἄδηλο!!!

β. Στὴν ἐπίσημη ἰστοσελίδα τοῦ CDC τῶν ΗΠΑ καταγράφονται 974 θάνατοι ἀπὸ τὰ ἐμβόλια κατὰ τοῦ covid-19 μὲ κυρίαρχα αὐτὰ τῆς Pfizer καὶ Moderna, μέχρι τὸν Φεβρουάριο 2021.

γ. Ἀπὸ διάφορες ἄλλες παρενέργειες ἔχουν πληγεῖ 25.072 ἄνθρωποι, σύμφωνα μὲ τὸ CDC[25].

δ. Ὁμοίως, καὶ σὲ ἄλλες χῶρες καταγράφηκαν θάνατοι, και ἀνακοινώθηκαν παράδοξες θανατηφόρες παρενέργειες πλήν ὅμως στὴν Ἑλλάδα ἐπικρατεῖ ‘’ἄκρα τοῦ τάφου σιωπή.’’

Τα εμβόλια που «χτίστηκαν» πάνω σε ανθρώπινες κυτταρικές σειρές εκτρωθέντων εμβρύων επικροτούν / συντηρούν / προάγουν τις εκτρώσεις, όπως κάνουν το ίδιο και αυτοί που εν γνώσει τους δέχονται αυτά τα εμβόλια. Δεν θα μας βαπτίσουν το ψάρι κρέας οι θολολόγοι ξεσκονίστρες των μεγαθηρίων φαρμακευτικών, ούτε θα τους επιτρέψουμε να ορίζουν ποιός ζει και ποιος πεθαίνει και πότε αυτό θα συμβαίνει.

Το OrthoChristian αναφέρει κάποια ονόματα που συνδέονται με αυτόν τον «Ορθόδοξο Θεολογικό Σύλλογο» στην Αμερική: «Fr. John Jillions, Dr. Peter Bouteneff, Dr. Aristotle Papnikolaou, Gregory Tucker, Dr. Brandon Gallaher, Dr. Paul Ladouceur, Dr. David Bradshaw, Dr. Gayle E. Woloschak..» Όλα τα ονόματα (εκτός από δύο) συμμετείχαν προ δύο ετών στο μιαρό συνέδριο για το «βιολογικό» και «κοινωνικό» φύλο και την σεξουαλικότητα σε σχέση με την Ορθοδοξία! Η δε πρόεδρος του Συλλόγου Teva Regule, αρθρογραφεί μαζί με αιρετικούς στο «Pray Tell», το οποίο γλυκοκοιτάζει την ομοφυλοφιλία. Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σκανδαλώδες συνέδριο για την ομοφυλοφιλία προ δύο ετών είχαν σκάσει μύτη και δικοί μας από εδώ! Ο διευθυντής της «Θεολογικής» Ακαδημίας Βόλου Παντελής Καλαϊτζίδης. Ο π. Βασίλειος Θερμός (Ιερά Μητρόπολη Θηβών και Λεβαδείας). Ο π. Ισίδωρος Κάτσος (μόλις που είχε χειροτονηθεί ιερέας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών). Ο π. Δημήτριος Μπαθρέλλος (Ιερά Μητρόπολη Μεσογαίας και Λαυρεωτικής).

Βλέπουμε ότι για τα πολιτικά ορθά θέματα ενεργοποιούνται οι ίδιοι κύκλοι. Καιρός να νοήσουμε καλά ότι κάποιοι άνθρωποι μέσα στην Εκκλησία δεν είναι αυτό που λένε ότι είναι και να τους αντιμετωπίσουμε ανάλογα.

Ακολουθεί το αγγλικό πρωτότυπο του άνω μεταφρασμένου αποσπάσματος.


4. Are the vaccines unethical because of their use of aborted fetal cells?

Answer: Several significant factors lead to the conclusion that the vaccines present the best ethical option to promote health and life, despite their connection with the use of aborted fetal cells. These factors are:
(1) The fetal cells in use today are derived from two or three therapeutic abortions performed several decades ago. The abortions were NOT for the purpose of the development of vaccines, and all parties (including the US government) have agreed that no new fetuses will be aborted or used for this purpose.
(2) Many vaccines (other than COVID) that we use in the US and world-wide are made from these cells, and other substitute cell lines have not proven to be effective for growing the vaccines; this has been the only alternative.
(3) Most Church leaders have agreed that the many lives saved by vaccination are an
important factor in permitting the use of these vaccines. While it is a sad reality that the origin of these cell lines is from these very few therapeutic abortions, the cell lines are already in existence, no new fetuses will be used, and as such it is far preferable to cure diseases as a result of the use of these cell lines than to totally forbid the use of these cell lines. The vaccines in no way legitimize or promote abortion; rather they combat disease and death, support health, and enable life—not death—to prevail, all of which are of
the highest ethical value.

More information regarding the morality of using these cell lines can be found at the following links:
(1) Ecumenical Patriarchate – “Halki Summit IV – Covid-19 and Climate change: Living with and Learning from a Pandemic”. Metropolitan Nathanael touches upon this question.
(2) The Vatican – Congregation for the Doctrine of the Faith
(3) United States Conference of Catholic Bishops

***

Μετάφραση / Σχολιασμός ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible