Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Μπράβο Ὀρθόδοξε Λαέ τῆς Γεωργίας!


Μεγάλη ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποιούν οι ορθόδοξοι Γεωργιανοί αυτήν την ώρα στην λεωφόρο Ρουσταβέλι της Τιφλίδας ενάντια στην παρέλαση «υπερηφάνειας» της ΛΟΑΤΚΙ (LGBTQ) κοινότητας. «Εδώ στη χώρα μας θα προστατέψουμε τη θρησκεία, τις παραδόσεις, τις αξίες και τον θεσμό της οικογένειας» ανέφεραν ιερείς και πιστοί, ενώ ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας προέβη σε νέα σχετική δήλωση, συμβουλεύοντας τους πιστούς να προσεύχονται για τους ανθρώπους αυτούς και να εμμείνουν στην ειρήνη και στην αγάπη προς τους ανθρώπους παρά την αντίθεση στην αμαρτία.
Διαβάστε ολόκληρη τη δήλωση (05.07.2021)

«Θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους ανθρώπους που συγκεντρώθηκαν για να διαμαρτυρηθούν για τη λεγόμενη «παρέλαση υπερηφάνειας» ότι η τρέχουσα πορεία και συγκέντρωσή μας πρέπει να είναι ειρηνική και να εστιάζει μόνο στην προσευχή.

Ενώ αντιτιθέμεθα στην αμαρτία, που είναι ξεκάθαρα απαράδεκτη στη χριστιανική διδασκαλία και διαμαρτυρόμαστε για τη διάδοση της ανηθικότητας, προσευχόμαστε όχι μόνο για τα πνευματικά παιδιά μας αλλά, πρωτίστως, για εκείνους που σκοπεύουν να κάνουν το αντίθετο.

Ο Χριστιανισμός απαιτεί ειρήνη και αμοιβαία αγάπη. Ζητάμε από όλους να απέχουν από επιθετικές ενέργειες, συμπεριλαμβανομένης της φυσικής και λεκτικής αντιπαράθεσης, έτσι ώστε όλα αυτά να μην οδηγήσουν σε κλιμάκωση και να μην βλάψουν τους συμπατριώτες μας, ανεξάρτητα από τις διαφορετικές απόψεις και πεποιθήσεις, το επάγγελμα και την κοινωνική τους κατάσταση.

Δυστυχώς, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παραμορφώνουν ένα βίντεο, λέγοντας ότι υπήρχε κάποιο βίαιο περιστατικό εναντίον δημοσιογράφων κατά τη σημερινή συγκέντρωση, το οποίο, φυσικά, είναι πολύ ατυχές και εντελώς απαράδεκτο εάν αληθεύει. Επομένως, προκειμένου να διαχειριστούμε την κατάσταση όσο πιο ειρηνικά γίνεται, σας παροτρύνουμε για άλλη μια φορά να σεβαστείτε ο ένας τον άλλον, να είστε ήρεμοι και να αποφύγετε τυχόν επιθετικές ενέργειες.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι ακόμη και ο τραυματισμός ενός ατόμου απειλεί όχι μόνο τον ίδιο αλλά και ολόκληρη την κοινότητα και αντιβαίνει στη χριστιανική διδασκαλία.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μακαριώτατος Πατριάρχης Γεωργίας κ.κ. Ηλίας είχε απευθύνει αίτημα, που δεν εισακούστηκε προς 30 Ευρωβουλευτές αλλά και τους πρέσβεις άλλων χωρών στη Γεωργία, προκειμένου να μην υποστηρίξουν την πορεία «υπερηφάνειας» της κοινότητας των ΛΟΑΤΚΙ, ενώ κάλεσε σε ειρηνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας τους πιστούς.
https://proskynitis.blogspot.com/2021/07/blog-post_98.htm

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible