Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

Ὁ Σεργιανισμός εἶναι ἐδῶ: Κηφισίας Κύριλλος – διώκτης ὀρθοφρονούντων συναδέλφων καί μέ τήν στήριξη τοῦ Καίσαρα διώκτης τῶν μή ἐμβολιασμένων ἀπό τούς Ναούς.


σ.σ. Ο μακαριστός π. Αθανάσιος Μυτιληναίος σε ομιλία του είχε παρουσιάσει την ετέρα ερμηνεία της πόρνης μετά του κόκκινου θηρίου της Αποκαλύψεως, ότι ήταν η «Ζώσα Εκκλησία» στη Ρωσσία επί κομμουνιστικού καθεστώτος. Ο τρόπος λειτουργίας της ομοιάζει καταπληκτικά με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα η διοικούσα Εκκλησία της Ελλάδος. Μου κάνει ιδιαίτερη εντύπωση ότι βγαίνουν Ιεράρχες να ανακοινώσουν ή να εκτελέσουν διάφορες αποφάσεις που βλέπουμε να υιοθετούνται και να υλοποιούνται από τον Καίσαρα λίγο αργότερα. Και γίνεται αυτό για να τύχουν ευρύτερης αποδοχής αφού φαίνεται ότι οι αποφάσεις αυτές έχουν πάρει πρώτα την έγκριση της Ιεραρχίας.

Επί Σοβιετικού καθεστώτος είχε δημιουργηθεί μία επιτροπή αθέων. Όποτε το καθεστώς ήθελε κάτι το μετέφερε μέσω της επιτροπής στους προδότες της «Ζώσας Εκκλησίας». Εκείνοι έβγαιναν δημοσίως και παρακαλούσαν δήθεν το καθεστώς να εκτελέσει αυτό που τους είχε μεταφέρει προηγουμένως η επιτροπή των αθέων και είχαν συμφωνήσει, όπως π.χ. να κλείσει τα Μοναστήρια, να μεταβάλλει τους Ναούς σε λέσχες, θέατρα κτλ. Και με αυτόν τον τρόπο ρήμαξαν την Ορθόδοξη Εκκλησία στη Ρωσσία, φυλάκισαν, εξόρισαν και οδήγησαν τους Ορθοδόξους στις κατακόμβες και στο μαρτύριο.

Και βλέπουμε σήμερα να γίνεται το ίδιο πράγμα στην Ορθόδοξη Ελλάδα μας. Να βγαίνουν σαν τους λαγούς διάφοροι Ιεράρχες να κλείσουν τους Ναούς, να κάνουν απίστευτες δηλώσεις για τους εμβολιασμένους και για ό,τι άλλο δρομολογείται στην ατζέντα της αντίχριστης κυβέρνησης. Μπροστά σε αυτούς τους «ορθοτομούντες» γελωτοποιούς που συνεργάζονται σφιχταγκαλιασμένοι με τους διώκτες της Εκκλησίας και τους υποστηρικτές της ομοφυλοφιλίας και της διαστροφής των μικρών παιδιών στα σχολεία, κάθονται σούζα διάφοροι «αετονύχιδες» της «υπακοής στην Εκκλησία», έχοντας προκαλέσει ένα ανεξήγητο κονφούζιο και μία παραλυσία στο ημιθανές πλήρωμα της Εκκλησίας. Ο Θεός να βάλει το χέρι Του…

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο π. Πέτρος Χιρς χαρακτηρίζει την «Ζώσα Εκκλησία» που εμφανίστηκε στη Ρωσσία επί Σοβιετικού καθεστώτος, τύπο της «Εκκλησίας» των εσχάτων στον καιρό του Αντιχρίστου. Σε μία σειρά πολύ ωραίων ομιλιών ο π. Χιρς παρουσιάζει το μόνο ΑΝΤΙΔΟΤΟ σε όλη αυτήν την δαιμονική κατάσταση, αυτό που συμβούλευε και ο Πατριάρχης Τύχων τους Ρώσσους να κάνουν για να σωθούν: ΝΑ ΜΕΤΑΝΟΗΣΟΥΝ.

ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΚΥΡΙΛΛΟΣ: ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE : Μια διαφορετική συνέντευξη παραχώρησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κος Κύριλλος στον Δημήτρη Δανίκα απόσπασμα της οποίας φέρνει για πρώτη φορά σήμερα το ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Απαντώντας σε προσωπικά ερωτήματα για βιώματα και εμπειρίες μεταξύ άλλων αναφέρει:

Θυμάμαι την ημέρα που εφόρμησε η χούντα. Θυμάμαι να κατεβαίνουν και να επελαύνουν τα τεθωρακισμένα άρματα στην Λεωφόρο Κηφισίας, ήμουν τότε 10 χρονών.

Έρχονται και αριστεροί στην Εκκλησία, άνθρωποι ευλαβείς που πιστεύουν στο Θεό και εκκλησιάζονται συχνά, άνθρωποι ταπεινοί.

Η πολιτική και οι πολιτικοί έρχονται και παρέρχονται, εμείς μένουμε.

Και όταν λέω εμείς δεν εννοώ τα πρόσωπα αλλά την Εκκλησία. Η Εκκλησία μιλά με όλες τις κυβερνήσεις και όλα τα καθεστώτα, είναι υπεράνω κομμάτων.
Χιούμορ για την κατάσταση μετά την επίθεση με το βιτριόλι

Ξέρεις πως είναι τα μούτρα μου; Δεν ντρέπομαι αλλά δεν είναι και ωραία. Είναι σαν να έχω καεί από τον ήλιο, είναι τρικολόρε. Μια μούρη με εγκαύματα και μαύρα ράσα.

Από μικρό παιδί πήγαινα στην Εκκλησία, μεγάλωσα στην Αγία Τριάδα Αμπελοκήπων, με είχε επιλέξει ο Θεός.
Για σχέση Θρησκείας- Επιστήμης

Δεν υπάρχει σύγκρουση, Αλίμονο. Την επιστήμη και την ορθολογική σκέψη την έβγαλε ο Θεός έτσι ώστε κάθε άνθρωπος να μπορεί να προστατευθεί.

Πανδημίες και μεγάλες ασθένειες υπήρχαν πάντοτε. Εγώ από την αρχή ήμουν υπέρ των μέτρων.
Για Ιερείς που λένε τα αντίθετα για μέτρα και πανδημία είπε:

Πάντα ήμουν της απόψεως να τηρούνται τα μέτρα για λόγους ασφαλείας, όχι γιατί δεν πιστεύουμε στο Θεό αλλά για να μην Τον βάζουμε σε πειρασμό.

Κόλλησα κορονοιό, νόσησα τον Δεκέμβριο και μετά θεραπέυθηκα. Δεν κόλλησα στην Εκκλησία.

Δεν θα ήταν καλύτερο τώρα με τους αρνητές να επιτρέπετε την είσοδο στους εμβολιασμένους μόνο;

Δεν μπορώ να το πω αυτό, δεν στέκει νομικά, αν ήταν θα το έκανε η κυβέρνηση.
Αν το κάνει η κυβέρνηση θα το υιοθετούσες;

Βεβαίως θα το δεχόμουν, είναι απλό το θέμα, ως επιλογή δική μου δεν μπορώ να το κάνω. Εμείς τους προτρέπουμε να εμβολιασθούν.

Είναι μεγάλο το κίνημα των αρνητών.

Πρέπει να συσταθεί από την Ιερα Σύνοδο επιτροπή από επιστήμονες, ιερείς και ειδικούς η οποία θα αποφαίνεται για την ψυχοσύνθεση κάθε υποψηφίου που πρόκειται να χειροτονηθεί. Πιστεύω πως θα γίνει.

Έχω κάνει 500 ανακρίσεις για παραβατικές συμπεριφορές παπάδων.

Η συνέντευξη είναι από το έντυπο ΘΕΜΑ της Κυριακής.




https://tasthyras.wordpress.com/2021/07/06/ο-σεργιανισμός-είναι-εδώ-κηφισίας-κύρ/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible