Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2021

Ἐλευθερία ἤ Θάνατος


Γράφει ο π. Στέφανος Στεφόπουλος

Δεν βλέπουμε τελευταία να χρησιμοποιείται τόσο πολύ η κακοποιημένη εννοιολογικά, από πολιτικούς ή επιστήμονες, λέξη Ελευθερία, της ομώνυμης “Επιχείρηση Ελευθερία” που παραπέμπει στο εμβόλιο και την συνακόλουθη απατηλή υπόσχεση επιστροφής στην “κανονικότητα”(sic).

Η προσπάθεια της Πολιτείας αυτή, δεν οδηγεί στην “κανονικότητα” και την “ελευθερία”, αλλά στην δουλεία και υποταγή σώματος και νου των πολιτών!

Η επαγγελθείσα και εντέχνως δια των μιντιο-ειδικών διαφημισθείσα επιστροφή στην παλιά καθημερινότητα, ποτέ δεν ήρθε ούτε καν για τους εμβολιασμένους συμπολίτες μας εκτός κι αν με τον όρο “κανονικότητα” εννοούμε τις ταβέρνες, τις καφετέριες και τα κέντρα διασκέδασης.

Ούτε ελευθερία είδαμε γιατί κανένας άνθρωπος επί της γης δεν μπορεί να την εγγυηθεί αλλά και καμμία απολύτως κανονικότητα. Μάλιστα, πολλά απ’ αυτά που στερούνται οι μεν στερούνται και οι δε.

Ούτε καν για την Εκκλησία μας δεν υπάρχει σχετική ελευθερία και συνεπώς ούτε και μεταξύ των πιστών-συνειδητά μελών της Εκκλησίας. Ούτε και κανονικότητα. Γιατί, ακόμα, εδώ και πολλούς μήνες οι περιορισμοί στο πόσοι μπορούν να μπουν στους Ναούς, έχουν αποτέλεσμα να μένουν εκτός εκκλησιασμού εκατοντάδες πιστοί ανά ενορία. Και η Εκκλησία μας συμπεριφέρεται ως ποίμνιό της να είναι οι εμβολιασμένοι και όχι όλοι οι χριστιανοί.

Αφού λοιπόν κατέρρευσε το αφήγημα της Πολιτείας πανηγυρικά, τότε προς τι τόσο πάθος και πίεση για τα εμβόλια;

Κάθε μέρα διαβάζουμε στο διαδίκτυο δηλώσεις και προειδοποιήσεις στελεχών της Κυβέρνησης και των τηλε-λοιμωξιολόγων και λοιπών ειδικοτήτων απειλές, εκφοβισμούς, ενίοτε “πειραγμένα” στοιχεία, ανώνυμες μελέτες (θα είναι πολύ ταπεινοί αυτοί οι επιστήμονες!), ψευδή δεδομένα, νομιμοφανείς δωροδοκίες πολιτών, και πολύ συχνά μια βαρβαρική σκληρή γλώσσα προς το 40% του γενικού πληθυσμού. Προς τι όλη αυτή η προσπάθεια;

Ξέρετε κάτι; Στο θέμα της υποχρεωτικότητας, στις πορείες και συγκεντρώσεις δεν συμμετείχαν μόνο ανεμβολίαστοι συμπολίτες μας αλλά και εμβολιασμένοι. Αλλά αν αφήνατε αυτά τα σαΐνια τους δημοσιογράφους να κάνουν σωστά τη δουλειά τους θα το είχαν εύκολα διαπιστώσει αυτό. Αλλά δεν πρέπει. Θα αλλοιωθεί το αφήγημα της Πολιτείας!

Ώστε ελευθερία και κανονικότητα είναι μόνο 2 λέξεις, αφηρημένες, χωρίς το νόημα που ο κοινός νους αντιλαμβάνεται και είναι ανανοηματοδοτημένες από άλλα επικοινωνιακά σαΐνια, έτσι που να εννοούν, η μία την τυφλή υποταγή και η άλλη την “νέα”, όπως ήδη την χαρακτήρισαν, ζωή που ετοιμάζουν για μας πριν από μας και ο Θεός να δώσει να είναι και χωρίς εμάς!

Αλλά οι “αντιδραστικοί”, δηλαδή οι νοήμονες και σκεπτόμενοι πολίτες είναι ακόμη πολλοί και δημιουργούν, μας είπε ο Αντιεισαγγελέας κ. Ζαχαρής, “πυρήνες προπαγάνδας” και ροκανίζουν χώρο και χρόνο! Αυτοί είναι ο εχθρός. Όχι ο κορωνοϊός.

Οπότε πρέπει να εξουδετερωθούν πριν ξυπνήσουν και οι άλλοι “προβατοειδείς” και μη και δείξουμε αδυναμία ως Πολιτεία στα θελήματα των σπουδαίων μας ξενόγλωσσων “εργοδοτών”.

Τι σκαρφίστηκε λοιπόν η Πολιτεία δια στόματος του Υπουργού Προστασίας (τρόπος του λέγειν!) του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος;

Με εντολή του (pronews.gr 25/9/21 18:44) στον Διευθυντή Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κ. Βασίλη Παπακώστα, ζήτησε να διεξάγει έρευνες στο διαδίκτυο, ενάντια σε όσους προτρέπουν σε πράξεις κατά της δημόσιας υγείας και του κράτος…

Ακόμη ζήτησε την προέλευση και ταυτότητα των διαχειριστών ιστοσελίδων και λογαρισμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που προτρέπουν τους πολίτες σε πράξεις που στρέφονται ενάντια στη δημόσια υγεία, στην ασφάλεια και στο κράτος και να τα διαβιβάσουν στη Δικαιοσύνη!

Αξιότιμε κ. Υπουργέ Προστασίας του Πολίτη, σας εύχομαι εκ βάθους καρδίας να βρείτε και να απομονώσετε όλους αυτούς τους δημόσιους “κινδύνους” που λυμαίνονται χρόνια τώρα τη δημόσια υγεία με το να πληρώνουν αβάστακτους φόρους και την ασφάλεια του κράτους με το να έχουν διαφορετική γνώμη με το κράτος πάνω στο θέμα – κυρίως- της υποχρεωτικότητας των παγκοσμίως αποτυχημένων εμβολίων και τολμούν να χρησιμοποιούν νόμιμες οδούς επικαλούμενοι συνταγματικά κατοχυρωμένα δικαιώματα όπως μας επανέλαβε προσφάτως αυτός ο “ανίδεος” , ο “άσχετος” , ο “αδαής” Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου κ. Πλιώτας (προφανώς δεν έχει τις γνώσεις συνταγματικού δικαίου του κ. Θεοδωρικάκου!)

Μαζί με όλους αυτούς όμως περιμένουμε κ. Υπουργέ να μαζέψετε και όλους αυτούς τους αναρχικούς-αντιεξουσιαστές-μπαχαλάκηδες που λυμαίνονται δεκαετίες τώρα τις δομές, τις κακώς εννοούμενες ελευθερίες και δικαιώματα πολιτικά ακραίων χώρων και προβαίνουν διαρκώς σε πράξεις που θέτουν σε κίνδυνο και της δημόσια υγεία και την ασφάλεια του κράτους και την δημόσια και ιδιωτική περιουσία!!!

Αλήθεια, τώρα τελευταία, σαν πολύ δεν ησύχασαν; Περίεργο. Λέτε να είναι αλήθεια το ότι κι αυτοί ακόμα αποτελούν νεοταξικό και ενίοτε κυβερνητικό “εργαλείο”;

Και μετά ήρθε και ο έτερος Καππαδόκης, το Κράτος, που κινδυνεύει από ειρηνικούς “αντιγνωμιστές”, να αλλάξει τον Ποινικό Κώδικα καταργώντας το άρθρο 191 περί ψευδών δηλώσεων και αντικαθιστώντας το από το άρθρο 36 που θα προβλέπει ότι “όποιος δημόσια ή μέσω του διαδικτύου διαδίδει ή διασπείρει με οποιονδήποτε τρόπο ψευδείς ειδήσεις που είναι ικανές να προκαλέσουν ανησυχίες ή φόβο στους πολίτες ή να κλονίσουν την εμπιστοσύνη του κοινού στην εθνική οικονομία, στην αμυντική ικανότητα της χώρας ή στη δημόσια υγεία, τιμωρείται με… “!

Ώστε λοιπόν η επίκληση της δημόσιας υγείας υπήρξε προβληματική και υπέκρυπτε την γενικότερη επιβολή σιωπής και της νόμιμης πια κρατικής τρομοκρατίας σε οποιοδήποτε θέμα άπτεται σοβαρών αποφάσεων των κυβερνήσεων.

Μούγκα στη στρούγκα όπως λέει χαριτολογώντας ο λαός!

Και με τα ψέμματα των λοιμωξιολόγων που έχουν ταμπουρωθεί πίσω απ’ το “ευεργέτημα” γι αυτούς, του ακαταδίωκτου τι γίνεται; Που είναι το Κράτος Δικαίου;

Κράτος Δικαίου; Ξέρω ένα πιο σύντομο ανέκδοτο, να το γράψω;

Αγαπητοί Κύριοι,

Ο κορωνοϊός, όπως και τα μέτρα με τα οποία καταστρατηγήσατε κάθε συνταγματικό δικαίωμα των ανθρώπων, τα κλειδώματα της κοινωνίας που φαίνεται απέφεραν τις υπερτιμολογήσεις, το κύμα ακρίβειας και συνεπώς και της σταδιακής φτωχοποίησης του λαού, με τα σωτήρια- μόνο για τους τζίρους των φαρμακευτικών κολοσσών- εμβόλια παίξατε ένα καλοστημένο παιχνίδι στις πλάτες των πολλών “ηλιθίων”. Η όντως υπαρκτή αλλά κατασκευασμένη πανδημία όντως έθεσε σε κίνδυνο την ανθρωπότητα αλλά δεν ήταν αυτή το ζητούμενο. Άλλο θέλατε να περάσετε τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι. Γι’ αυτό όταν ο κόσμος άρχισε να καταλαβαίνει, κάθε φορά που” σήκωνε κεφάλι”, εσείς πέφτατε πάνω του με δωροδοκίες, ύβρεις, απειλές, εκφοβισμούς, ψεύδη. Απομονώσατε τον αντιρρητικό επιστημονικά τεκμηριωμένο λόγο που σας αμφισβητούσε και βάλατε βολικές ταμπέλες. Και παρασύρατε και την διοίκηση της Εκκλησίας σ αυτόν τον ολισθηρό δρόμο απειλώντας υποθέτω και πιέζοντας αφόρητα ώστε από πυλώνας ενότητας του λαού, παιδείας, ιστορίας, ηθικής, πολιτισμού, Θεοκοινωνίας, να γίνει φτωχός συγγενής!

Άλλα θέλατε να περάσετε. Ήδη τα περνάτε διά της βίας με μανδύα μια ψευδή, δήθεν λαϊκή, “δημόσια διαβούλευση”!

Όχι άλλη “ελευθερία” Ω Καίσαρ! Χορτάσαμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible