Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021

Ἐσωτερικό ἔγγραφο τῆς Εὐρωπαϊκῆς Ἐπιτροπῆς ξέγραψε τά… Χριστούγεννα!

Μέρος σχεδίου για την... ισότητα, που υποστήριξε και η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν

Κυριολεκτικά χαμός έχει γίνει με εσωτερικό έγγραφο 30 σελίδων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, προκειμένου να αποδείξουν πόσο προοδευτικοί είναι εκεί εις τας Βρυξέλλας και πόσο προωθούν την ισότητα.
Το προκλητικό αυτό έγγραφο έφτασε στην ιταλική εφημερίδα «il Giornale» και αμέσως ξέσπασαν σφοδρές αντιδράσεις. Σκοπός του ήταν η προώθηση στη χρήση μιας πιο… ουδέτερης γλώσσας εντός της Κομισιόν, ώστε να είναι πιο φιλική στη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα.

https://twitter.com/helenadalli/status/1465639346103533573/photo/1

Πρόκειται για μέρος του σχεδίου «Ένωση της Ισότητας», που υποστήριξε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν. Σύμφωνα με αυτό, απαλείφονται τα φύλα καθώς καλούν τους αξιωματούχους της Κομισιόν να αναφέρονται όχι σε κύριες και κυρίους αλλά σε αγαπητούς συναδέλφους! Και το προσωπικό επίσης να χρησιμοποιεί τον γενικό όρο «Ms universally»!

Το σημείο όμως που εξόργισε τους πάντες και προκάλεσε και την έντονη αντίδραση του Βατικανού ήταν η αναφορά στους Χριστιανούς και στα Χριστούγεννα.

«Να μην θεωρείτε δεδομένο ότι όλοι είναι Χριστιανοί. Δεν ισχύουν για όλους οι χριστιανικές γιορτές ούτε όλοι οι Χριστιανοί τις γιορτάζουν τις ίδιες ημερομηνίες» και συμβούλευε το προσωπικό της Κομισιόν να αποφεύγει εκφράσεις όπως «Τα Χριστούγεννα μπορούν να προκαλέσουν πολύ στρες» και να προτιμά το «Οι γιορτές μπορούν να προκαλέσουν πολύ στρες»!

Επίσης πρότεινε να μην χρησιμοποιείται η έκφραση «χριστιανικά ονόματα» και να μην χρησιμοποιούνται ονόματα που «προέρχονται από μία θρησκεία»! Ως παράδειγμα δε χρησιμοποίησαν το γελοίο να πει κάποιος «Μαλίκα και Χούλιο» αντί για «Μαρία και Τζον»!

Μέχρι και με εκφράσεις τα έβαλαν οι προοδευτικοί της Επιτροπής, αφού πρότειναν να αποφεύγεται ακόμη και ο αγγλικός όρος «man-made», γιατί στα αγγλικά η λέξη man, γενικότερα σημαίνει και «άνδρας»!

Έχουν σκοπό να μην αφήσουν τίποτε όρθιο στην Ευρώπη και τα έθνη της, αυτοί που δήθεν κόπτονται για την Ευρώπη!

https://aktines.blogspot.com/2021/12/blog-post_20.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible