Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2022

Σφράγισμα. Γέρων Ἰουστίνου Πίρβου

ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΑΓΑΠΗ, ΕΝΟΤΗΤΑ...

"Τώρα, ονειρεύτηκα ένα βράδυ, αφού ήρθα από τη Θεία Λειτουργία, μισή ώρα αφότου με πήρε ο ύπνος, και είδα τρία βασανιστικά όνειρα στη σειρά καθώς οι άνθρωποι σφραγιζονταν από τους υπηρέτες του αντίχριστου. Τους μάζεψαν από το δρόμο και σε ένα από τα εργαστήριά τους σφραγίστηκαν με το ζόρι με ένα ηλεκτρονικό τσιπ σε μέγεθος κουκούτσι δαμάσκηνου. Φυσικά δεν πρέπει να δίνουμε πίστη στα όνειρα, αντίθετα κατάφεραν κάποιοι να δραπετεύσουν, να μείνουν ασφράγιστοι, αλλά όσοι ήταν μόνοι τους απήχθησαν εύκολα και σφραγίστηκαν Ο Κύριος θα μας ελεήσει, γιατί μόνο εμείς δεν θα μπορέσουμε να σταθούμε, και έτσι ζητούν να μας χωρίσουν ο ένας από τον άλλον. Όπου είναι δύο ή τρεις, μαζευτείτε στο όνομά μου, εκεί είμαι ανάμεσά τους» (Ματ. 18:20). Τώρα χρησιμοποιούν και υπνωτικά μέσα. Δεν βλέπετε πώς αυτή η τεχνική κάνει έναν άνθρωπο να μην μπορεί να κοιμηθεί, να μην μπορεί να κρίνει, να κουράζεται πολύ γρήγορα; Αυτή η τεχνική έχει ισχυρότερη επίδραση στον ανθρώπινο ψυχισμό από το αλκοόλ, είναι ένα επικίνδυνο ναρκωτικό.
Εύχομαι σε όλους να είμαστε σε μεγαλύτερη ενότητα. Για να είμαστε ενωμένοι, πρέπει να υπάρχει αγάπη. Και για να είναι αγάπη, χρειάζεται να προσευχόμαστε περισσότερο. Προσευχή, Αγάπη και Ενότητα λοιπόν για να φτάσουμε στην αληθινή Πίστη. Αν δεν τα έχουμε, θα έχουμε αρρώστια, ανεντιμότητα, ανοησία και δυσαρμονία. Πρέπει λοιπόν να επιστρέψουμε στην κατάσταση στην οποία μπορούμε να κεφαλαιοποιήσουμε και να μάθουμε ποιες είναι οι αξίες μας, τι μας βοηθάει στην προσωπικότητα και το κύρος μας. Και αυτό μπορεί να γίνει μόνο μέσω της Ενότητας, μέσω της τέλειας σύνδεσης μεταξύ των αδελφών του Χριστού».


Γέρων Ιουστίνος Πιρβου.


https://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/03/blog-post_405.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible