Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2023

Γερμανική μελέτη: Νεκροψίες ἔδειξαν ὅτι τά σκευάσματα τῆς Pfizer προκάλεσαν θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα

Η επιστημονική μελέτη δημοσιεύτηκε από την Clinical Research in Cardiology στις 27 Νοεμβρίου του 2022. Όλοι οι ερευνητές εργάζονται για το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Χαϊδελβέργης. Χρηματοδοτήθηκαν από τις γερμανικές αρχές.
Νεκροψίες έδειξαν ότι ο εμβολιασμός με Pfizer – Moderna για τον covid προκάλεσε θανατηφόρα μυοκαρδίτιδα
Και τα πέντε άτομα είχαν κάνει εμβόλιο Moderna ή Pfizer εντός επτά ημερών από τον θάνατό τους, με μέσο όρο τις δυόμιση ημέρες

Ειδικότερα, η μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό, μια μορφή καρδιακής φλεγμονή , εντοπίστηκε σε ένα υποσύνολο ατόμων που πέθαναν «αιφνίδια» στο σπίτι εντός 20 ημερών από τη λήψη του εμβολίου για τον COVID-19.
Οι ερευνητές ανέλυσαν νεκροψίες που είχαν γίνει στους ανθρώπους και διεξήγαγαν πρόσθετη έρευνα, συμπεριλαμβανομένης της μελέτης δειγμάτων ιστού.
Οι ερευνητές ξεκίνησαν με μια ομάδα 35, αλλά απέκλεισαν 10 από περαιτέρω ανάλυση επειδή εντοπίστηκαν άλλες αιτίες θανάτου.
Από τα υπόλοιπα 25 άτομα, οι ερευνητές εντόπισαν στοιχεία μυοκαρδίτιδας σε πέντε.
Και τα πέντε άτομα είχαν κάνει εμβόλιο Moderna ή Pfizer εντός επτά ημερών από τον θάνατό τους, με μέσο όρο τις 2,5 ημέρες. Η διάμεση ηλικία ήταν τα 58 έτη.
Πάντως κανένας από τους ανθρώπους δεν είχε λοίμωξη από τον COVID-19 πριν από τον εμβολιασμό και τα ρινικά επιχρίσματα ήταν αρνητικά.
Τα ευρήματα της νεκροψίας σε συνδυασμό με την έλλειψη στοιχείων για άλλες αιτίες θανάτου και τον τρόπο με τον οποίο ο εμβολιασμός έλαβε χώρα λίγο πριν από τους θανάτους επέτρεψαν στους ερευνητές να πουν ότι για τρεις από τις περιπτώσεις, ο εμβολιασμός ήταν η «πιθανή αιτία» της μυοκαρδίτιδας και ότι η καρδιακή πάθηση «ήταν η αιτία του ξαφνικού θανάτου».
Σε μία από τις άλλες περιπτώσεις, η μυοκαρδίτιδα πιστεύεται ότι είναι η αιτία θανάτου, αλλά οι ερευνητές εντόπισαν έναν ιό του έρπητα, μια εναλλακτική εξήγηση για τη συχνότητα της φλεγμονής της καρδιάς.
Η υπόλοιπη περίπτωση δεν περιελάμβανε εναλλακτική εξήγηση για τη μυοκαρδίτιδα, αλλά οι ερευνητές είπαν ότι ο αντίκτυπος της φλεγμονής ήταν «διακεκριμένος και παρατηρήθηκε κυρίως στο περικαρδιακό λίπος».
Ταξινόμησαν τις δύο περιπτώσεις ως πιθανώς προκληθείσες από εμβολιασμό.
«Γενικά, μια αιτιώδης σχέση μεταξύ της μυοκαρδίτιδας και του εμβολιασμού κατά του SARS-CoV-2 υποστηρίζεται από διάφορους παράγοντες», ανέφεραν οι ερευνητές, συμπεριλαμβανομένης της «στενής χρονικής σχέσης με τον εμβολιασμό», την «απουσία οποιασδήποτε άλλης σημαντικής προϋπάρχουσας καρδιακής νόσου» και το αρνητικό τεστ για τυχόν «μολυσματικούς παράγοντες που προκαλούν μυοκαρδίτιδα».
Η Moderna και η Pfizer δεν απάντησαν σε αιτήματα για σχολιασμό.
 
https://enromiosini.gr/arthrografia/germaniki-meleti-nekropsies-edei1xan/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible