Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 12 Οκτωβρίου 2023

Ἐγκρίθηκε ἡ διακήρυξη γιά μιά παγκόσμια ἀρχή γιά τίς πανδημίες – Ὁποιαδήποτε κριτική θά ἀπαγορεύεται.


Ο πρόεδρος της Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών (UNGA) ενέκρινε την μη δεσμευτική, ακόμα, διακήρυξη του ΟΗΕ για την Πρόληψη, την Ετοιμότητα και την Αντιμετώπιση της Πανδημίας (PPPR), χωρίς πλήρη ψηφοφορία στην συνέλευση και παρά τις αντιρρήσεις 11 εθνών, μεταξύ των οποίων και η Ρωσία, σύμφωνα με το el.gr.

Η διακήρυξη αποτελεί ορόσημο στο βαθμό που σηματοδοτεί την αναγνώριση από τους αρχηγούς κρατών του κόσμου ότι οι απειλές πανδημίας είναι υπαρξιακές απειλές, πολύ περισσότερο από απλές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης για την υγεία, δήλωσε η Carolyn Reynolds, συνιδρυτής του Pandemic Action Network, το οποίο έχει πιέσει για μια ευρύτερη προσέγγιση για την ετοιμότητα και την αντιμετώπιση της πανδημίας από την έναρξη της πανδημίας COVID:

«Η πρόληψη, η ετοιμότητα και η αντιμετώπιση της πανδημίας είναι κάτι πολύ περισσότερο από ένα εθνικό ζήτημα υγείας. είναι ζήτημα εθνικής και παγκόσμιας ασφάλειας και οικονομίας. Όπως η κλιματική αλλαγή, οι πανδημίες αποτελούν παγκόσμιο συστημικό κίνδυνο και υπαρξιακή απειλή για την ανθρωπότητα και πρέπει να τις αντιμετωπίζουμε ως τέτοιες».

Στην ουσία η διακήρυξη επιδιώκει να δημιουργήσει μια παγκόσμια αρχή για την πανδημία με την δύναμη να επιβάλλει lockdown, καθολικό εμβολιασμό και λογοκρισία της λεγόμενης «παραπληροφόρησης». Ποιος έχει παραπληροφορήσει το κοινό για την δήθεν πανδημία από την αρχή της έως σήμερα;

Μόνο τα εναλλακτικά μέσα που δεν ελέγχονται από κρατικούς μηχανισμούς έβγαλαν την αλήθεια προς τα έξω. Αυτά Σύμφωνα με την διακήρυξη, δεν θα υπάρχουν αύριο γιατί θα απαγορεύεται κάθε κριτική στις αποφάσεις τους.
Τι σημαίνει όμως στην πράξη η διακήρυξη;

Για τους υποστηρικτές της, η δήλωση είναι ένα βασικό βήμα προς τον παγκόσμιο συντονισμό για την πρόληψη της πανδημίας και την δημόσια υγεία.

Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), «παρουσιάζει μια ευκαιρία… για την πρόληψη και προετοιμασία για τις πανδημίες και τις συνέπειές τους, χρησιμοποιώντας ένα πλαίσιο που περιλαμβάνει όλους τους κυβερνητικούς τομείς».

Ο ΠΟΥ είπε επίσης ότι το PPPR στοχεύει να «εφαρμόσει τα διδάγματα που αντλήθηκαν από την πανδημία του COVID-19 » και «έρχεται καθώς ο κόσμος αντιμετωπίζει πολλαπλές ανθρωπιστικές κρίσεις και κρίσεις που σχετίζονται με το κλίμα που απειλούν ζωές και βιοτικά μέσα σε όλο τον κόσμο».

Σε δήλωσή του, ο Γενικός Διευθυντής του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους είπε: «Αν ο COVID-19 μας δίδαξε κάτι, αυτό είναι ότι όταν κινδυνεύει η υγεία, κινδυνεύουν όλα». Συνέδεσε το PPPR με τους Στόχους Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs) του ΟΗΕ, λέγοντας ότι οι παγκόσμιοι ηγέτες πρέπει «να δείξουν ότι έχουν μάθει από τα οδυνηρά μαθήματα της πανδημίας».

Είπε ακόμα πως η πανδημία COVID δεν θα είναι η τελευταία, ξέρουμε πολύ καλά πως ετοιμάζουν ήδη την επόμενη. Κάποιοι έχουν παρωπίδες κ αρνούνται να δουν την πραγματικότητα. Πιστεύουν πως υπάρχει ακόμα αυτό που κάποτε λέγαμε «ευρωπαϊκές αξίες» Η ΕΕ έχει γίνει τόσο αυταρχική που μόνο με σουλτανάτο μπορείς να την συγκρίνεις.

Ο σεβασμός της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της ατομικής ελευθερίας θεωρείται επικίνδυνος, η ελευθερία του λόγου και τις έκφρασης θεωρούνται επικίνδυνα όπως γινόταν μόνο στις δικτατορίες.

Ο ΟΗΕ δηλώνει πως θα βάλει τέλος στην «παραπληροφόρηση», στις «επικίνδυνες» θεωρίες συνωμοσίας και σε όποιον τολμά να ισχυριστεί ότι οι κυβερνήσεις δεν είναι δίκαιες και διαφανείς!


Αναζητήσεις

https://tasthyras.wordpress.com/2023/10/03/εγκρίθηκε-η-διακήρυξη-για-μια-παγκόσμ/#more-78930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible