Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

Ὁ ἅγιος Πατὴρ ἡμῶν Ἰωάννης Καλαΐδης - Θαυμαστὴ ἀποκάλυψη!


Ο άγιος Πατήρ ημών Ιωάννης Καλαΐδης - Θαυμαστή αποκάλυψη!

Πριν από αρκετά χρόνια, μου τηλεφώνησε ένα γνωστό μου ζευγάρι γιατί αντιμετώπιζε ένα σοβαρό πρόβλημα και ζητούσε βοήθεια. Συγκεκριμένα, όπως μου είπαν, ήθελαν να υιοθετήσουν ένα παιδάκι από κάποια κλινική, το οποίο είχε μόλις γεννηθεί. Όμως κάποια στιγμή μια μοναχή πήγε και πήρε το βρέφος και δεν γνώριζε κανείς που το πήγε! Επειδή ήξεραν ότι πήγαινα στα μοναστήρια, πίστεψαν ότι θα μπορούσα να βρω ποια ήταν αυτή η μοναχή. Τους είπα φυσικά ότι αυτό ήταν αδύνατο, αλλά ότι θα μπορούσα αν ήθελαν να ρωτήσω έναν άγιο Παππούλη που γνώριζα και θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει με την χάρη που είχε! Το σκέφτηκαν και ενώ δεν είχαν σχέση με την Εκκλησία, μετά από λίγη ώρα μου τηλεφώνησαν και μου είπαν ότι συμφωνούν να ρωτήσω τον Παππούλη! Τηλεφώνησα τότε στον π. Ιωάννη. Πάντοτε όταν τηλεφωνούσα στον Γέροντα, ένιωθα δέος γιατί ήξερα ότι θα ακούσω λόγο Ιησού Χριστού! Μόλις τον ενημέρωσα, ο άγιος Γέροντας απάντησε άμεσα και μου είπε:" Ο Θεός έστειλε την μοναχή αυτή και πήρε το παιδί, γιατί αν το υιοθετούσαν, το παιδί αυτό θα τους δημιουργούσε πολύ σοβαρά προβλήματα στο μέλλον "! Πάντοτε όταν ο άγιος Πατήρ απαντούσε άμεσα, είχε πληροφορία από το Άγιον Πνεύμα του Θεού!
Όταν τους είπα αυτά που μου είπε ο π. Ιωάννης και επειδή ο λόγος του είχε χάρη, το δέχθηκαν με ανακούφιση! Καθημερινά μαθαίνουμε και για νέα θαύματα που έγιναν με την προσευχή του Αγίου Πατρός, τα οποία ο ίδιος τα έκρυβε επιμελώς! Η ταπείνωσίς του και η μεγάλη του αγάπη προς τους πάντες, τον αξίωσαν να ομοιάσει τον Θεό και να αγιασθεί! Η τίμια ευχή του να μας σκεπάζει πάντοτε, Αμήν!

Μιλτιάδης Τσεσμετζής - εκπαιδευτικός

( Ο π. Ιωάννης στην περιφορά των αγίων λειψάνων των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης)


https://apantaortodoxias.blogspot.com/2024/02/blog-post_751.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible