Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 27 Μαΐου 2024

Πρόσκληση σὲ ἀνθρωποεργαστήριο: «Ἐξερεύνηση, Πειραματισμὸς καὶ Ἀνακατασκευὴ νέων, ὑγιῶν ἐκφάνσεων Ἀρρενωπότητας»!!


Η κάτωθι πρόσκληση στάλθηκε από το Gender Alliance Initiative [πρωτοβουλία συμμαχίας των φύλων !!] σε ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ και σε ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΑ !! Απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και γονείς. Στοχεύουν δηλαδή και τα μικρά παιδιά που βρίσκονται από πίσω τους.

Με μεγάλη χαρά σας προσκαλούμε στο νέο βιωματικό εργαστήριο της G-All, Gender Alliance Initiative – Η Συμμαχία των Φύλων με τίτλο: «Εξερεύνηση, Πειραματισμός και Ανακατασκευή νέων, υγιών εκφάνσεων Αρρενωπότητας».

Το συγκεκριμένο εργαστήριο έχει ως στόχο, μέσα από την αξιοποίηση ειδικών εκπαιδευτικών, ψυχολογικών και σωματοκινητικών βιωματικών εργαλείων, να διευκολύνει την εξερεύνηση εναλλακτικών εικόνων-διαστάσεων για την αρρενωπότητα, να ενθαρρύνει τα συμμετέχοντα πρόσωπα να νιώσουν, να παίξουν και να πειραματιστούν με νέους έμφυλους ρόλους και να τα ενδυναμώσει, ώστε να οπτικοποιήσουν και να δουν τον «αρσενικό έμφυλο εαυτό» με έναν διαφορετικό -υγιή, μη τοξικό, θετικό, συμπεριληπτικό, φροντιστικό και συνεργατικό- τρόπο, με εφαρμογές στην καθημερινή τους ζωή.

Απευθύνεται κυρίως σε γονείς και εκπαιδευτικούς ανεξαρτήτως φύλου με στόχο την ενδυνάμωσή τους ώστε να είναι σε θέση και οι ίδιοι / ίδιες να λειτουργούν πολλαπλασιαστικά στα περιβάλλοντα και τις οικογένειές τους.

Το εργαστήριο θα υλοποιηθεί το Σάββατο 18.05.2024 και ώρα 11.00 – 14.00 στο Θέατρο 104 (Ευμολπιδών 41, Αθήνα 118 54).

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και υπάρχει περιορισμένος αριθμός θέσεων (θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας).

Για δήλωση συμμετοχής παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής κάνοντας κλικ εδώ.

Για τυχόν ερωτήσεις μπορείτε να μας γράψετε στο g.all.initiative@gmail.com

Το έργο υποστηρίζεται από το Πρόγραμμα Ενδυνάμωσης των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Ισότητας των Φύλων και της Ενδυνάμωσης των Γυναικών, το οποίο σχεδιάστηκε και υλοποιείται από το Social Dynamo, το NGO Hub του Ιδρύματος Μποδοσάκη.

Κάθε προσπάθεια να βρεθούν λόγια να περιγράψουν αυτό το διεστραμμένο πράγμα που διαβάσαμε κατέστη αδύνατη. Μπορούμε όμως να πούμε ότι πρόκειται για άλλη μία προσπάθεια διάλυσης των «στερεοτύπων», όπως τα αποκαλούν, για την προώθηση της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας. Ενδεχομένως το συγκεκριμένο πρόγραμμα να στοχεύει περισσότερο στην θηλυκοποίηση (που άλλωστε είναι γενικότερος στόχος) του πληθυσμού, μέσα από τον έλεγχο της αρρενωπότητας. Αυτοί που εφηύραν το λεγόμενο «κοινωνικό φύλο», έρχονται τώρα να χειραγωγήσουν τον άνθρωπο να βιώνει το βιολογικό φύλο του με τον τρόπο που αυτοί θέλουν, δηλαδή με έναν τεχνολογικά φιλικό και απάνθρωπο τρόπο.

Πίσω από το ανθρωπο-διαλυτικό πορτ πουρί του Gender Alliance Initiative, το οποίο φαίνεται να είναι η βιτρίνα του συγκεκριμένου προγράμματος, έχουμε το ίδρυμα Μποδοσάκη, το οποίο είναι Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου, διοικείται από εννεαμελές συμβούλιο, και σύμφωνα με την ιστοσελίδα του είναι ένας κοινωφελής οργανισμός ο οποίος «χρηματοδοτεί, σχεδιάζει και υλοποιεί δράσεις και προγράμματα που σχετίζονται με τους τέσσερις στρατηγικούς του πυλώνες: την προαγωγή της παιδείας, την αναβάθμιση της υγείας, την προστασία του περιβάλλοντος και την ενδυνάμωση της Κοινωνίας των Πολιτών.»

Διερωτώμεθα, ποιανού «παιδεία» και «προγράμματα» υλοποιεί αυτό το ίδρυμα. Σχεδιάζει το ίδρυμα αυτό προγράμματα για τα παιδιά μας; Πότε τους επιλέξαμε ΕΜΕΙΣ να κάνουν τέτοιο πράγμα; Συνεργάζεται το υπουργείο «Παιδείας» του Πιερρακάκη με το εν λόγω ίδρυμα; Ποιός επέτρεψε σε όλους αυτούς (μπροστινούς, μεσαίους και πισινούς) να προσεγγίζουν και να ταράζουν τους ανύποπτους εκπαιδευτικούς και γονείς; Πώς κατάντησε έτσι η Παιδεία μας; Ποιοί είναι αυτοί που επεμβαίνουν έτσι στα σχολεία για να προπαγανδίσουν τα δηλητήρια της ατζέντας ΛΟΑΤΚΙ;

Σπάμε το κεφάλι μας να καταλάβουμε πώς ενδυναμώνεται η κοινωνία με τέτοια προγράμματα, τα οποία όχι μόνο προσβάλλουν τους ενήλικες αλλά τους υποβάλλουν σε μία ταπεινωτική διαδικασία επανεξέτασης του τρόπου που βιώνουν το ανδρικό ή το γυναικείο φύλο που τους έδωσε ο Θεός. Προγράμματα που τους φυτεύουν τον σπόρο της αμφιβολίας και την χαλάρωση των ηθών, για να τα μεταφέρουν στα ευαίσθητα μικρά πλάσματα ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΝΑΓΚΗ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ.

Διερωτώμεθα, τί σχέση έχουν αυτά με την «ισότητα των φύλων» για την οποίαν λέει ότι δραστηριοποιείται το ίδρυμα, αφού είναι ξεκάθαρο ότι η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα καταργεί και απαξιώνει τα φύλα. Μόνο ένας τυφλός δεν το βλέπει αυτό, πόσο μάλλον την στιγμή που προσπαθούν απεγνωσμένα να το αποκρύψουν στα εκνευριστικά τους συνθήματά.

Τι σχέση έχουν όλα αυτά επίσης με την «ενδυνάμωση των γυναικών», την στιγμή που η επιβίωση της ΛΟΑΤΚΙ ατζέντας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την κακοποίηση της γυναίκας, την θυματοποίησή της, και από την καταλήστευση του πολυτιμότερου δώρου της ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ που της έχει δώσει ο Θεός;

Εν τέλει, τί πρόγραμμα είναι αυτό; Τί αφήνει στην καρδιά το αφ’ υψηλού δασκαλίστικο ύφος των ευφάνταστων υπαλλήλων που το συνέταξαν;

Αυτό που άφησε έντονα σε μας είναι ένα αίσθημα ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗΣ και ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ. Οι «παντογνώστες» συντάκτες του συμπυκνωμένου και συγκεχυμένου αυτού κειμένου, θέλουν να περάσουν τους ενήλικες γονείς και εκπαιδευτικούς από την πρέσα της τοξικής ομοφυλοφιλικής ιδεολογίας, για να τους συρρικνώσουν σε αρρωστημένα ανθρωπίδια της νέας τάξης.

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

https://tasthyras.wordpress.com/2024/05/18/πρόσκληση-σε-ανθρωποεργαστήριο-εξε/#more-93254

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible