Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:
http://bit.ly/Kyrios-Ihsous-Hristos
Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

2002 έτος. Transcarpathia. Στήν ἐκκλησία τῆς γέννησης τῆς Ἁγίας Παναγίας στό χωριό Brestov τῆς Mukačevskogo τῆς περιοχῆς Zakarpatye, ὑπάρχει ἕνα δέντρο, κομμένο στή μέση ..... 2002 έτος. Transcarpathia. Στην Εκκλησία της γέννησης της Αγίας Παναγίας στο χωριό Brestov τηςMukačevskogo της περιοχής Zakarpatye, υπάρχει ένα δέντρο, κομμένο στη μέση
- Τον Απρίλιο του 2002, τέσσερις ξυλοκόποι πραγματοποίησαν μια προγραμματισμένη εργασία  στο δάσος αναφέρει ο επικεφαλής προϊστάμενος . Σε ένα από  αυτά  ξαφνικά σταμάτησε ένα πριόνι. Οι άντρες έτρεξαν και έφεραν ένα  άλλο. Όταν άρχισε να δουλεύει, αυτό ήταν  επίσης μπλοκαρισμένο. Μετά οι ξυλοκόποι  έφεραν το τρίτο. Μόνο αυτό  το δέντρο κατάφερε να το  κόψει.
Σε τρεις μέρες, οι  ξυλοκόποι τέλειωσαν  τα δέντρα.  Αποφάσισαν όλα μαζί να τα κόψουν να τα κάνουν  καυσόξυλα. – Όλοι οι κορμοί  έσπασαν, έναν όμως δεν μπορούσαν .  Του έβαλαν  σφήνα. Υπέφεραν  πάνω από μια ώρα. Απελπισμένοι,  το εγκαταλείψαν . Το δέντρο έπεσε στο έδαφος και χωρίστηκε στα δύο.
Μέσα είδαν την εικόνα του Σταυρού. Ο κόσμος αποφάσισε ότι ήταν ένας μεγάλο  θαύμα. Τα πήγαν στο χωριό. Ο Σταυρός  λέει ο πάστορας της Εκκλησίας του Brestova πατέρας Svyatoslav Sofilkanič είπε . - Είναι το ίδιο μέγεθος με τους περισσότερους σταυρούς της Εκκλησίας-30 επί 15 εκατοστά. Με καθαρά άκρα, σαν να είναι φτιαγμένος από χέρι. Με εξέπληξε. Πρώτα η εικόνα ήταν ελαφριά ροζ και μετά  έγινε διχρωμία. Ήθελα να ζητήσω από έναν γνωστό ξυλουργό να κάνει μια μικρή αλλαγή στο ξύλο . Αλλά το δέντρο δεν το έκανε. Το εργαλείο έχει σπάσει δύο φορές. Αποφάσισα ότι ο Θεός δεν θέλει τίποτα  να κάνω πάνω στο κορμό.

http://apantaortodoxias.blogspot.com/2018/09/2002-transcarpathia-brestov.html?m=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ