Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 3 Σεπτεμβρίου 2019

Τό βότανο ἀπό τόν Ἀμαζόνιο καί ἡ σύνδεση μέ πνευματιστικές τελετές πίσω ἀπό τό θάνατο 34χρονης στή Λάρνακα





Ένα βότανο από τον Αμαζόνιο (ayahuasca) που κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές κυρίως στις ΗΠΑ αλλά τα τελευταία χρόνια και στην Ευρώπη προκαλώντας έντονη ανησυχία στις αρχές των χωρών στις οποίες καταγράφονται περιστατικά,
φαίνεται να συνδέεται με το θάνατο 34χρονης Λετονής στη Λάρνακα, η οποία όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από τις εξετάσεις της Αστυνομίας συμμετείχε σε πνευματιστική τελετή στην Αραδίππου.
Η συγκεκριμένη τελετή, όπως και άλλες αυτού του είδους που διοργανώνονται κρυφά σε διάφορες χώρες, γίνονται δήθεν για εξαγνισμό του πνεύματος, όπως αναφέρουν οι διοργανωτές και συμμετέχοντες σε αυτές.
«Συμμετείχαν περίπου 20 άτομα στην τελετή οι πλείστοι από το εξωτερικό. Κατά τη διάρκεια της τελετής χορηγήθηκε ένα ρόφημα που πιθανόν να περιέχει παράνομη ουσία. Είναι φυτική, παραισθησιογόνος ουσία» είπε ο Υπεύθυνος της ΥΚΑΝ Στέλιος Σεργίδης μιλώντας στην τηλεόραση του Omega.
Μετά τη διερεύνηση των πληροφοριών που τέθηκαν ενώπιον τους, η Αστυνομία προέβη στη σύλληψη γυναίκας 50 χρόνων από τη Ρωσία, η οποία θεωρείται ύποπτη για τη διοργάνωση της τελετής.
Η αλλοδαπή τέθηκε υπό κράτηση για περίοδο 6 ημερών σε διαδικασία που έγινε σε ιδιωτική κλινική όπου νοσηλεύεται καθώς μετά τη σύλληψή της παραπονέθηκε ότι δεν αισθανόταν καλά. Πρόκειται για γυναίκα που είναι καλά γνωστή στη Λεμεσό -όπου και εντοπίστηκε και συνελήφθη- και στις αστυνομικές αρχές της πόλης για τέτοιου είδους δραστηριότητες.
«Υπήρχαν κάποιες πληροφορίες αλλά όχι καταγγελίες σε βάρος της. Όχι για συναντήσεις αλλά για τη συγκεκριμένη ουσία» είπε ο κύριος Σεργίδης.
Όπως αναφέρεται από την Αστυνομία, κατά την τελετή δόθηκε στους συμμετέχοντες το συγκεκριμένο ρόφημα το οποίο φαίνεται να περιέχει παραισθησιογόνες ουσίες.
Όπως έχει αναφερθεί και σε προηγούμενο δημοσίευμα της Cyprus Times για την υπόθεση καταζητείται και 50χρονος από την Κολομβία ο οποίος φαίνεται ότι έφτασε στην Κύπρο ειδικά για τη διεξαγωγή της συγκεκριμένης τελετής, μεταφέροντας μάλιστα το βότανο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουν ενώπιον τους οι Αρχές και τις οποίες μετέδωσε στο ρεπορτάζ της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Omega η δημοσιογράφος Στέλλα Σάββα, ο ύποπτος φαίνεται ν' αναχώρησε από την Κύπρο πριν το τραγικό συμβάν.
Σαμανισμός και τελετές
Όπως αναφέρεται σε διάφορα σχετικά άρθρα στο διαδίκτυο, τέτοιου είδους τελετές είναι γνωστές ως «σαμανικές». Οι σαμάνοι ισχυρίζονται ότι θεραπεύουν, συνοδεύουν τους νεκρούς τους στον κόσμο των νεκρών και παίζουν ρόλο μεσολαβητικό ανάμεσα στους θεούς και τα μέλη της κοινότητας, έχοντας πρόσβαση σε μια ζώνη του νερού, απρόσιτη στα άλλα μέλη της κοινότητας. Υποστηρίζουν ότι έχουν άμεση επαφή με τους θεούς και τα πνεύματα αλλά και με θεότητες άγνωστες στον υπόλοιπο πληθυσμό.
Σύμφωνα με τις ίδιες αναφορές, οι συμμετέχοντες σε αυτού του είδους «κρυφές» τελετές ταξιδεύουν από χώρα σε χώρα.
Το βότανο από τον Αμαζόνιο
Το συγκεκριμένο ρόφημα φαίνεται –σύμφωνα με σχετικές αναφορές- να περιέχει ένα βότανο από τον Αμαζόνιο το οποίο αναμειγνύεται με άλλες ουσίες με υψηλό ποσοστό επικινδυνότητας γι' αυτόν που το καταναλώνει. Αξίζει να σημειωθεί ότι η διάδοσή του γίνεται από χώρα σε χώρα με ταχείς ρυθμούς γεγονός που προκαλεί ανησυχία.

Θανάτοι ανθρώπων από διάφορες χώρες έχουν συνδεθεί κατά καιρούς με το βότανο ayahuasca.
Πιο γνωστή η περίπτωση του 19χρονου Henry Miller, ενός φοιτητή από το Μπρίστολ που πέθανε στην Κολομβία αφότου πήρε μέρος σε μια σαμανική τελετή.
Οι αναφορές στο διαδίκτυο σχετικά με το ayahuasca
«Ναρκωτικό που ανήκει στην κατηγορία των ψυχεδελικών. Έχει παρόμοια δράση με αυτή που έχουν τα μαγικά μανιτάρια και το LSD. Το Αγιαχουάσκα προέρχεται από ένα φυτό από τις αυτόχθονες φυλές της Νότιας Αμερικής και αναμειγνύεται με άλλο φυτό που λέγεται chacruna και χρησιμοποιείται στις σαμανικές τελετές για τις θεραπευτικές ιδιότητες του. 
Το αγιαχουάσκα ( «aya»=πνεύμα, «waska»=αναρριχητικό φυτό) δεν χρειάζεται χημική διεργασία για την παραγωγή του. Μόνο ένα καζάνι και κάποια συγκεκριμένα βότανα. Παρασκευάζεται παραδοσιακά από σαμάνους ή τους κουραντέρος (curanderos) του Αμαζονίου. Για το μείγμα του αφεψήματος χρησιμοποιούνται και άλλα βότανα. Ο συνδυασμός τους προκαλεί ψυχοτρόπα αποτελέσματα.
Σε μελέτη που δημοσιεύτηκε το 1994 στην επιστημονική επιθεώρηση Archives of General Psychiatry, o συγγραφέας Rick Strassman, αναφέρει ότι ακόμα και με τα άτομα που είναι έμπειροι λήπτες, η εφορία εναλλασσόταν γρήγορα σε στρες και το όνειρο μετατρεπόταν σε εφιάλτη.
Οι χρήστες μπορεί να αισθάνονται ότι βρίσκονται σε διαφορετικό κόσμο ή σε μια πραγματικότητα που είναι πιο ζωντανή και πιο συναρπαστική από ό,τι τα όνειρα, όπως λέει ο Strassman. Άλλοι χρήστες αναφέρουν εξαιρετικά ρεαλιστικές ακουστικές ψευδαισθήσεις και αλλοιωμένη εικόνα του σώματος.
cyprustimes.com &ppu.org

http://aktines.blogspot.com/2019/08/34.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible