Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 23 Μαΐου 2020

Πατήρ Ἰωάννης Καλαΐδης - Εὐωδία Ἁγίου Πνεύματος!


Όταν ήταν εφημέριος στο Νεοχώρι Σιντικής ο άγιος Πατήρ, το απόγευμα κάθε Κυριακής τελούσε την Παράκληση των αγίων Ραφαήλ, Νικολάου και Ειρήνης. Πηγαίναμε λοιπόν στην ιερή Παράκληση των Αγίων, συναντούσαμε τον π. Ιωάννη και ακούγαμε λόγους ευλογημένους! Μετά από κάποια παράκληση είχα την ευλογία να τον μεταφέρω στην οικία του.
Βαδίζοντας προς το αυτοκίνητο, ο π. Ιωάννης κρατούσε τα άγια λείψανα των τριών αγίων μέσα σε μία τσάντα και η ευωδία που ερχόταν από το σώμα του ήταν άρρητη! Τον ρώτησα διότι είχα συγκλονιστεί: " Πάτερ Ιωάννη τι είναι αυτή η ευωδία "; " Οι Άγιοι παιδί μου", μου απάντησε χαμογελώντας! Έκανε προσευχή πάντα πριν μπει στο αυτοκίνητο, προσευχή θερμή που συγκινούσε την κάθε ψυχή! Η ευωδία ήταν τόσο έντονη ώστε την ένιωθαν και όσοι από τους οικείους μου ήταν στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, πριν μπει ο π. Ιωάννης!
Φτάσαμε στην οικία του και όπως πάντα, μας προσκάλεσε για να μας δει. Μείναμε περίπου μία ώρα και διαπιστώσαμε συγκλονισμένοι ότι η ευωδία ερχόταν κύματα κύματα από το σώμα του και αυτό συνεχίστηκε μέχρι την στιγμή που αποχωρήσαμε! Από νέος πηγαίνω στο Άγιον Όρος και γνώρισα ευλογημένους, τίμιους και άγιους Πατέρες, αλλά αυτό που μου συνέβη με τον π. Ιωάννη ήταν μοναδικό και αλησμόνητο! Η αγία ευχή του να μας σκεπάζει πάντοτε! 

Μιλτιάδης Τσεσμετζής - εκπαιδευτικός, Σέρρες

https://apantaortodoxias.blogspot.com/2020/05/blog-post_962.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible