Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Ἡ Εὐρωπαϊκή Ἕνωση ἀποσύρει ἐπιχορηγήσεις σέ ὅσους ἀντιστέκονται στούς ΛΟΑΤΚΙ....

Η ΕΕ αποσύρει χρηματοδότηση από 6 πολωνικές πόλεις που είναι “Ζώνες απαλλαγμένες από την ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία”
Η Ευρωπαϊκή Ένωση αποσύρει τις επιχορηγήσεις στο πλαίσιο ενός προγράμματος αδελφοποίησης από έξι πόλεις της Πολωνίας λόγω της στάσης τους προς την κοινότητα των ΛΟΑΤΚΙ.
Η ανακοίνωση επιβεβαιώθηκε στο Twitter από την Επίτροπο για την Ισότητα της ΕΕ, Χελένα Νταλί. Η επίτροπος δήλωσε πως «Οι αξίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα της ΕΕ πρέπει να γίνονται σεβαστά από τα κράτη μέλη και τις δημόσιες αρχές», ενώ πρόσθεσε «Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο απορρίφθηκαν 6 αιτήσεις αδελφοποίησης πόλεων που υιοθέτησαν ψηφίσματα για ζώνες “οικογενειακών δικαιωμάτων” “απαλλαγμένες από την ΛΟΑΤΚΙ ιδεολογία”.
Οι πόλεις και οι δήμοι είχαν υποβάλει αίτηση για επιχορήγηση μεταξύ 5.000 και 25.000 ευρώ στο πλαίσιο του προγράμματος αδελφοποίησης του έργου «Ευρώπη για τους πολίτες», το οποίο στοχεύει στην ενθάρρυνση της συζήτησης και της συμμετοχής των πολιτών στις πολιτικές της ΕΕ.
Το 2019, 80 δήμοι στην Πολωνία ανακηρύχθηκαν «απαλλαγμένοι από την ιδεολογία ΛΟΑΤΚΙ», υποστηριζόμενοι από τοπικούς πολιτικούς που συνδέονται με το κυβερνών Συντηρητικό κόμμα Νόμος και Δικαιοσύνη. Η απόφαση βασίστηκε στην βαθιά χριστιανική παράδοση των Πολωνών και στην προσπάθεια τους να μην επιτρέψουν την διείσδυση δυτικών ιδεολογιών που έχουν ως σκοπό την αλλοίωση των παραδόσεων τους.
Η Πολωνοί με την σειρά τους καταγγέλλουν πως η απόφαση της Ευρωπαϊκής Ένωσης δείχνει την αδιαφορία της ΕΕ για την εθνική κυριαρχία των κρατών και τα θρησκευτικά δικαιώματα των πολιτών.
newsbreak,30-07-2020
https://aktines.blogspot.com/2020/07/blog-post_809.html#mor

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible