Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Μία ἀκόμη ἐπιστολή διαμαρτυρίας γιά τά βλάσφημα ἐκθέματα τῶν καταστημάτων JUMBO




ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ

Προς τη διεύθυνση της εταιρείας jumbo 

Κοινοποίηση στο συνήγορο του καταναλωτή 

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012 

Με την παρούσα επιστολή εκφράζω την έντονη διαμαρτυρία μου απέναντι στην απαράδεκτη προσπάθεια που γίνεται από την εταιρεία σας να διακωμωδήσει και να προσβάλλει την ορθόδοξη χριστιανική πίστη και τα ιερά της σύμβολα.
Τα παραπάνω αφορούν τις αποκριάτικες στολές του ορθόδοξου ιερέως και αρχιμανδρίτη, οι οποίες βρίσκονται στα ράφια των καταστημάτων σας, το οποίο έπεσε στην αντίληψή μου ύστερα από πρόσφατη επίσκεψη μου σ’ ένα από αυτά.
Το όλο προϊόν (στολή, στάση μοντέλου, χειρονομία) αποτελεί βλασφημία και εμπαιγμό της Ορθόδοξης Χριστιανικής Εκκλησίας, των ιερέων της, καθώς και των ιερών συμβόλων της. Επιπλέον προσβάλλουν το θρησκευτικό μου συναίσθημα, για το οποίο είμαι συνταγματικώς κατοχυρωμένη.
Ο Κύριος είπε: “Ουαί υμίν γραμματείς καί Φαρισαίοι υποκριταί...” (Λουκ. ια΄ στίχ. 44).

Και είναι υποκριτές όλοι όσοι παράγουν και πουλούν αυτές τις «στολές» γιατί, όταν αρρωστήσει κάποιος δικός τους άνθρωπος ψάχνουν για έναν παπά ή αρχιμανδρίτη = (Γέροντας ) και τον παρακαλούν να προσευχηθεί για το πρόσωπο που θέλουν. ( Και αυτοί κάνουν, άκριτα με πολύ αγάπη, και συμπόνια, και αν πει κάποιος το αντίθετο, θα ειναι και ψεύτης ). Όταν όμως είναι καλά τότε εμπαίζουν κάθε ιερό και όσιο. Εάν δεν ξέρετε σας ενημερώνω πως ο ιερέας και ο αρχιμανδρίτης είναι εις τύπον και τόπον Χριστού, εν ολίγοις στη θέση του Χριστού.Εμπαίζετε τους ιερείς, τον Χριστό και την Παναγία Τριάδα ( Πατήρ, Υιό και Άγιο Πνεύμα ) που κατοικεί μέσα τους, και μέσα μας. Τό μόνο που προκαλείτε είναι την οργή του Θεού. Σας παρακαλώ αποσύρετε και καταστρέψτε αυτές τις « στολές».
Γιατί λέει ο Κύριος με το στόμα του αποστόλου Παύλου: Συνεργαζόμενοι δε με τον Θεόν εις το έργον αυτό της συμφιλιώσεως και της καταλλαγής των ανθρώπων, σας παρακαλούμεν να δείξετε με την διαγωγήν σας, ότι δεν εδέχθητε ματαίως και ανωφελώς την χάριν του Θεού.
Μην νομίσετε δε, ότι πάντοτε ο Θεός θα σας στέλλη τους αντιπροσώπους Του να σας παρακαλούν. Όχι. Διότι λέγει η Γραφή ΄ Εις καιρόν κατάλληλον, εις τον οποίον ο Θεός δεικνύει τα ελέη του και τας ευνοίας του, σε επήκουσα και εις ημέραν, που δίδεται η σωτηρία, σε εβοήθησα. Ιδού τώρα είναι καιρός κατάλληλος, ιδού τώρα είναι ημέρα σωτηρίας. ( Β΄ Κορ. στ΄ στοίχ. 1-2).
Με βάση τα παραπάνω απαιτώ την απόσυρση των συγκεκριμένων προϊόντων απ’ όλα τα καταστήματά σας και τη δημόσια συγγνώμη απέναντι στην Ορθόδοξη Χριστιανική Εκκλησία και στους Ορθόδοξους Έλληνες πολίτες.
Με την επιφύλαξη να χρησιμοποιήσω κάθε νόμιμο δικαίωμά μου εναντίον της εταιρείας σας.
Περιμένω την άμεση ανταπόκρισή σας.
Αναστασία Τ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible