Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2014

Τί γνωρίζουμε γιά τόν "Σταυρό της Φλώρινας"; ( βιντεο )



Σήμα κατατεθέν, από μακριά και πριν ο επισκέπτης μπει στην ακριτική πόλη της Φλώρινας και δή την νύχτα, θα δει έκπληκτος να ξεπροβάλλει πάνω από τον ουρανό της πόλης ένας φωτεινός Σταυρός που κεντρίζει το βλέμμα του επισκέπτη! Πλαισιωμένος από τα άστρα σαν εικόνισμα μας αγκαλιάζει καθε φορα που ο ήλιος παίρνει την καθοδική πορεία του και χάνεται στον ορίζοντα...  Μας φυλάει θυμίζοντας σε όλους μας πως ο Κύριος βρίσκεται κάπου εκεί ψηλά σκεπάζοντας με την αγκάλη του όλους εμάς που τον έχουμε ανάγκη! Μεγαλοπρεπής και ψηλός (33) μέτρα, όσα τα χρόνια του Χριστού μας, χτισμένος το 1971, από τον αείμνηστο Μητροπολίτη Πρεσπών Φλωρίνης και Εορδαίας Αυγουστίνο Καντιώτη. 
Είναι ορατός ακόμη και την ημέρα στην κορυφή του βουνού (1.000 μέτρα ύψος) ... Κάνοντας έναν πρόχειρο παραλληλισμό, αυθόρμητα έρχεται στο μυαλό, ο Γολγοθάς και ο επίπονος αγώνας του Κυρίου μας να τον ανέβει.
Έτσι λοιπόν θα πρέπει όλοι μας να κάνουμε τον προσωπικό αγώνα, και να ανέβουμε τον Γολγοθά της ζωής, ώστε να ανταμειφθούμε με την αιώνια ζωή... Αν ποτέ λοιπόν αγαπητέ επισκέπτη σε φέρει ο δρόμος σου, προς τα εδώ πάνω, σήκωσε λίγο το βλέμμα σου ψηλά και θα θαυμάσεις και συ το μεγαλείο αυτό. Θα νιώσεις Ταπεινότητα, Αγαλλίαση και ένα κύμα Αγάπης θα πλημμυρίσει όλες σου τις αισθήσεις!
http://www.youtube.com/watch?v=JbhuERY5zEw http://stomenkalosstomenmetafovoutheou.blogspot.gr/2012/08/blog-post_16.html#.UvuHa_so1Wn

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible