Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2014

Στόν ἀδελφό Τ.Μ. γιά τά γεράκια τῆς Ἐρζεγοβίνης

Τίποτα δεν υπάρχει  χωρίς την πίστη στον ζωντανό Θεό.
Τίποτα δεν γίνεται χωρίς προσευχή στον ζωντανό Θεό.
Χωρίς αυτά κανένας μεγάλος και ένδοξος δεν υπήρξε, ούτε θα υπάρξει στην Ερζεγοβίνη. Εσείς αυτό το αντιληφθήκατε και το προτείνατε στα παλικάρια σας. Και τα παλικάρια  σας το αντιλήφθηκαν και αγίασαν εμπνέοντας τη ζωή τους με την πίστη. Γι’ αυτό είναι έτσι δυνατοί και έντιμοι, σώφρονες, σοφοί, υπάκουοι και φιλάδελφοι. Αυτά είναι τα δικά σας «γεράκια» της Ερζεγοβίνης. Να δώσει ο ζωντανός  ο καθένας απ’ αυτούς να μπορεί να λέει αυτό που είπε ο απόστολος: «να ρτιος το Θεο νθρωπος, πρς πν ργον γαθν ξηρτισμνος.» ( Β΄ Τιμ. 3, 17 ) . Διότι αυτός είναι ο στόχος των «γερακιών» σας: Να είναι φτιαγμένοι για κάθε αγαθό έργο. Φτιαγμένοι για ανώτερες σκέψεις στηριζόμενοι στους υψηλούς ουρανούς. Φτιαγμένοι με την ευλογία της δικαιοσύνης και της αγάπης η οποία περιλαμβάνει ολόκληρο τον λαό, και όλους τους λαούς του Θεού, όπως το απλωμένο χέρι του Χριστού στον σταυρό. Φτιαγμένοι με δυνατή θέληση, χτισμένοι, σφυρηλατημένοι και έτοιμοι για κάθε αγαθό έργο, ελεημοσύνη, φιλανθρωπία και Θεοφιλία.
Τέτοιοι άνθρωποι μας χρειάζονται, τέτοιοι νέοι από την Ερζεγοβίνη. Παλικάρια έτοιμα να προσφέρουν με χαρά κάθε αγαθό έργο, κάθε μέρα και κάθε στιγμή.
Και ποιος είναι φτιαγμένος για κάθε αγαθό έργο; Όπως λέει ο απόστολος Παύλος είναι ο τέλειος άνθρωπος του Θεού. Μ’ άλλα λόγια όποιος δεν είναι τέλειος άνθρωπος του Θεού, αυτός δεν μπορεί να είναι φτιαγμένος για κάθε αγαθό έργο. Είναι ξεκάθαρο νομίζω ,ότι το παλικάρι πρέπει να είναι τέλειος άνθρωπος του Θεού.
Η  γη δεν κινείται από τη γη αλλά από τους ουρανούς. Εσείς αυτό το καταλάβατε, γι’ αυτό πετύχατε περισσότερα από εκείνους που σπρώχνουν τη γη με τη γη και αποκαμωμένοι πέφτουν και μένουν πίσω.
Ο Θεός να σας έχει καλά και να σας ευλογεί.

Πηγή: «ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΒΕΛΙΜΙΡΟΒΙΤΣ
Δεν φτάνει μόνο η πίστη…
ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΣΤΟΛΕΣ Β΄»
Εκδόσεις «εν πλώ»
http://eisdoxantheou-gk.blogspot.gr/2014/07/blog-post_0.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ