Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014

«Στρές, ἄγχος καί φόβο ἔφερε ἡ ψηφιακή κουλτούρα» (Ἰωάννα Νιαώτη)

Η ψηφιακή εποχή «βλάπτει σοβαρά την πνευματική υγεία» προειδοποιούν Βρετανοί ερευνητές και βουλευτές υποστηρίζοντας για άλλη μία φορά ότι τα βίαια βιντεοπαιχνίδια, η ανταλλαγή φωτογραφιών ερωτικού περιεχομένου μέσω κινητών τηλεφώνων και κοινωνικών δικτύων και ο κυβερνοτραμπουκισμός ενισχύουν ανησυχητικά τα ψυχολογικά και διατροφικά προβλήματα, τη βία και τον αυτοτραυματισμό σε αγόρια και κορίτσια κάτω των 18.
Ένα στα τρία Βρετανόπουλα ζητάει ψυχολογική βοήθεια
Σε έκθεσή της η Επιτροπή Υγείας του βρετανικού κοινοβουλίου ζητά εκτεταμένες έρευνες για τις επιπτώσεις της ψηφιακής εποχής στον χαρακτήρα, τον ψυχισμό και τις καθημερινές επιλογές των παιδιών και των εφήβων αναγνωρίζοντας ότι οι έξυπνες συσκευές, τα κοινωνικά δίκτυα και η εικονική πραγματικότητα είναι πλέον αναπόσπαστο τμήμα της «πραγματικής ζωής».

«Πάρτε για παράδειγμα τους νταήδες του σχολείου, παλιά τα προβλήματα σταματούσαν στο σχολικό χώρο, τώρα ο κυβερνοεκφοβισμός σε ακολουθεί παντού, όλες τις ώρες τις ημέρας και της νύχτας» υπογραμμίζει η πρόεδρος της επιτροπής, Σάρα Γουόλαστον που ασκούσε την γενική ιατρική για 24 χρόνια προτού εκλεγεί βουλευτής των Συντηρητικών.
Σύμφωνα με τελευταία στοιχεία στη Βρετανία, τουλάχιστον ένα στα τρία παιδιά ζητά βοήθεια για να αντιμετωπίσει ψυχολογικά θέματα και οι υπηρεσίες των ιατρικών κέντρων δηλώνουν αδυναμία να ανταποκριθούν στον ολοένα και αυξανόμενο αριθμό περιστατικών. «Δεν μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα ότι η αύξηση αυτή οφείλεται 100% στην ψηφιακή κουλτούρα, όμως αυτό που έχουμε διαπιστώσει είναι ότι η ψηφιακή κουλτούρα έχει κάθε δυνατότητα να ενισχύει το στρες, το άγχος και τους φόβους παιδιών, γιατί είναι πάντα και παντού παρούσα» αναφέρεται στην έκθεση της βρετανικής επιτροπής.


(WWW.GUARDIAN.CO.UK) 
http://www.alopsis.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=3361

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible