Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2015

Μονή Νίλωβ στήν Λίμνη Σέλινγκερ!


Η μονή Νίλωβ βρίσκεται σ'ένα νησί,στην λίμνη Σέλιγκερ,στην περιοχή του Νόβγκοροντ της Ρωσίας.Η λίμνη Σέλινγκερ είναι περιοχή ιδιαιτέρου φυσικού κάλλους,είναι μέρος της λεκάνης του Βόλγα και καλύπτει μία επιφάνεια 212 τετρ.χιλ.
Χάρη στην χλωρίδα και την πανίδα της έχει ονομαστεί ''ευρωπαϊκή Βαϊκάλη''.Η Βαϊκάλη που βρίσκεται στα νότια της Σιβηρίας είναι η βαθύτερη λίμνη στον κόσμο. Η μονή του Αγίου Νείλου Στολομπένσκι ή Νίλωβ,βρίσκεται στο νησί Στολόμπι της λίμνης Σέλιγκερ.Το νησί βρίσκεται σε μία απόσταση 200 χιλιομέτρων δυτικά του Τβερ και 10 χιλιόμετρα βόρεια της πόλης Οστάνκωβ και επικοινωνεί με την ξηρά με μία εντυπωσιακή γέφυρα.
Χτίστηκε το 1594 από τον Άγιο Νείλο.Ετησίως δέχεται έναν μεγάλο αριθμό προσκυνητών και είναι ένα από τα πιο εντυπωσιακά νεοκλασσικά μοναστικά συμπλέγματα της Ανατ.Ευρώπης.
Κάποιοι από τους ναούς χρονολογούνται από τον 17ο αιώνα ενώ το τεράστιο καθλικό χτίστηκε μεταξύ 1812-1825. Κατά τον Β΄Παγκόσμιο Πόλεμο χρησιμοποιήθηκε ως βάση των Σοβιετικών. Εδώ κρατήθηκαν αιχμάλωτοι 7000 Πολωνοί,οι οποίοι αιχμαλωτίστηκαν από τους Σοβιετικούς μετά την υπογραφή του συμφώνου Μολοτώφ-Ριμπεντροπ.
 Σχεδόν όλοι οι αιχμάλωτοι εκτελέστηκαν το 1940 στην περιοχή Καλίνιν,το σημερινό Τβερ,ένα θλιβερό γεγονός γνωστό ως ''Η σφαγή του Κατίν''
 
http://proskynitis.blogspot.gr/2015/11/blog-post_562.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ