Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου 2016

Σχόλιο στήν ἀνέγερση νέου πανθρησκειακοῦ ναοῦ στή Ρωσία (Ἱερά Μητρόπολη Πειραιῶς)



ΙΕΡΑ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙ ΤΩΝ ΑΙΡΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΙΩΝ
Εν Πειραιεί τη 28 η Ιανουαρίου 2016
ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΕΓΕΡΣΗ ΝΕΟΥ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΚΟΥ ΝΑΟΥ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ
   Η προετοιμασία της εφιαλτικής Πανθρησκείας «καλπάζει» κυριολεκτικά! Τα γεγονότα τρέχουν με τέτοια ταχύτητα, ώστε δεν προφθάνουμε να τα παρακολουθήσουμε. Ο Διαθρησκειακός Οικουμενισμός δρομολογεί πυρετωδώς την συνένωση όλων των θρησκειών, παραθρησκειών και πίστεων σε ένα τερατώδες θρησκευτικό μόρφωμα, που όμοιό του δεν ξανάγινε στην ιστορία! 
Τα «σημεία των καιρών», (με κορυφαίο και σημαντικότερο από όλα την έλευση της Πανθρησκείας), δείχνουν ότι βρισκόμαστε στους έσχατους καιρούς, όπου ο Αντίχριστος βρίσκεται «προ των πυλών», χωρίς βέβαια να γνωρίζουμε πότε ακριβώς θα έρθει. Έχουμε ήδη επισημάνει σε παλαιότερα άρθρα μας, ότι η Νέα Τάξη Πραγμάτων που προωθεί η Νέα Εποχή, σχεδιάζει σε πολιτικό μεν επίπεδο να ενώσει όλα τα έθνη σ’ ένα παγκόσμιο κράτος, που θα έχει μία παγκόσμια οικονομία και θα κυβερνάται μέσω μίας παγκόσμιας ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ενώ σε θρησκευτικό επίπεδο σχεδιάζει να ενώσει όλες τις θρησκείες και όλες τις αιρέσεις σε μία παγκόσμια θρησκεία, ξεθεμελιώνοντας εκ βάθρων τα δόγματα και την πίστη της Ορθοδόξου Εκκλησίας μας.
   Η Πανθρησκεία δρομολογείται με μια πληθώρα Διαθρησκειακών Συναντήσεων και Διασκέψεων σε παγκόσμιο επίπεδο και με τη συμμετοχή δυστυχώς πολλών «Ορθοδόξων» πατριαρχών, αρχιερέων, και λαϊκών θεολόγων. Πολλοί από αυτούς διακηρύσσουν δημοσίως ότι όλες ο μονοθεϊστικές θρησκείες πιστεύουν στον ίδιο θεό και ότι επομένως στο Ισλάμ και στον Ιουδαϊσμό  υπάρχει σωτηρία. Και για να επιβεβαιώσουν πάνω στην πράξη την πίστη τους αυτή, δωρίζουν «Κοράνια», τα οποία ονομάζουν  «άγια» και συντρώγουν μαζί με τους μουσουλμάνους στα «ιφτάρ», τα δείπνα του Ραμαζανιού! Δρομολογείται επίσης και με την ανέγερση πανθρησκειακών ναών, σε διάφορα σημεία του κόσμου. Πριν λίγο καιρό ολοκληρώθηκε ένας τέτοιος ναός στο Βερολίνο της Γερμανίας, όπου θα μπορούν να «λειτουργούνται» Χριστιανοί, Ιουδαίοι και Μουσουλμάνοι, σε ξεχωριστά «διαμερίσματα»! Τελευταία όμως ανεγέρθηκε και άλλος ναός, στον οποίο θα μπορούν να «λειτουργούνται», όχι μόνον οπαδοί των μονοθεϊστικών θρησκειών, αλλά και οπαδοί πολλών άλλων, πολυθεϊστικών  θρησκειών, δώδεκα τον αριθμό, όπως ο Βουδισμός, ο Ινδουισμός, κλπ!
   Σε άρθρο της εφημερίδας «Ελεύθερη Ώρα» (17-1-2016), του δημοσιογράφου κ. Χ. Μαντζιάρη, με τίτλο: «Έκτισαν ναό της πανθρησκείας στην Ρωσία!», μας έγιναν γνωστές οι λεπτομέρειες του πανθρησκειακού αυτού ναού. Σύμφωνα με τον αρθρογράφο: «Σε απόσταση δέκα χιλιομέτρων από την πόλη Καζάν της Ρωσίας, και ακριβέστερα στην κωμόπολη Staroye Arakchino, έκτισαν ναό της πανθρησκείας. Έναν ναό στον οποίο αντιπροσωπεύονται οι 12 μεγαλύτερες θρησκείες του κόσμου. Η Καζάν βρίσκεται 800 χιλιόμετρα ανατολικά της Μόσχας και είναι η πρωτεύουσα του Ταταρστάν. Η πόλη θεωρείται ως “τρίτη πρωτεύουσα” της Ρωσίας και σ’ αυτήν ζουν χριστιανοί και μουσουλμάνοι [….]»
   Στη συνέχεια το άρθρο αποκαλύπτει τον εμπνευστή της ανέγερσης του ναού και τις αποκρυφιστικές του παραμέτρους: «Ο ναός αυτός κτίσθηκε κατ’ εντολήν του… Ιησού Χριστού (!) σύμφωνα με τον Ildar Khanov, ο οποίος άρχισε να τον κτίζει. Ο Ildar Khanov ισχυριζόταν, πέθανε το 2013, ότι εμφανίστηκε σ’ αυτόν ο Χριστός το 1994 στις όχθες του Βόλγα ποταμού και τον διέταξε να αρχίσει την κατασκευή ενός ναού. Του είπε ο Χριστός ‘Ildar, ξύπνησε αύριο στις έξι (6) το πρωί, πάρε ένα φτυάρι και άρχισε να κτίζεις τα θεμέλια ενός ναού για να τιμούνται όλες τις θρησκείες’. Ο Ildar Khanov, στον οποίο εμφανίστηκε ο Ιησούς, ήταν εκκεντρικός αρχιτέκτονας και ψυχοθεραπευτής. […] Ο Δήμος Καζάν τον ονόμασε “Ναό όλων των θρησκειών”, όπως είναι γνωστός σήμερα, δηλαδή ναό της πανθρησκείας». Φυσικά δεν χρειάζεται να έχει κανείς το χάρισμα της διακρίσεως των πνευμάτων για να καταλάβει ότι εκείνος που έδωσε εντολή στον Ildar Khanov να κτίσει τον ναό της πανθρησκείας δεν ήταν ο Χριστός, αλλά ο διάβολος, μετασχηματισμένος σε Χριστό. Είναι γνωστή η παραθρησκευτική πρακτική των ομάδων της «Νέας Εποχής», όπου ο Χριστός, απογυμνωμένος από την θεανθρώπινη υπόστασή Του, μεταβάλλεται σε «Χριστό - Αβατάρ» των νεοεποχίτικων ομάδων και γίνεται προωθητής του πνευματισμού και του αποκρυφισμού!
  Στη συνέχεια ο αρθρογράφος παρουσιάζει την αρχιτεκτονική του ναού: «Ο σκοπός του καλλιτέχνη ήταν να βάλει όλες τις θρησκείες, επειδή η κάθε μια έχει την δική της ιστορία και πολιτισμική αναγκαιότητα, κάτω από την ίδια στέγη και όχι να τις συγχωνεύσει, όπως είχε πει ο ίδιος το 2012 στην γαλλική εφημερίδα Le Figaro, ώστε να τις φέρει σε επαφή με δυνατότητα επικοινωνίας μεταξύ τους, προσθέτοντας επίσης ότι ο ναός αυτός δεν είναι τόπος λατρείας, αλλά πολιτισμού. Κτίσθηκαν δώδεκα (12) θόλοι διαφόρων τύπων, όπως τρούλοι, καμπαναριά, μιναρέδες, τεπέδες, μια πυραμίδα, αν και ο καλλιτέχνης ήθελε να κτισθούν 16»! Όντως δαιμονική σύλληψη, το να συγκεραστούν με τον Ορθόδοξο ναό, τα κτιριακά σχήματα των θρησκειών του κόσμου, όπου δεν λατρεύεται ο αληθινός Θεός, αλλά είδωλά Του, που είναι δαιμόνια, σύμφωνα με τον Ψαλμωδό (Ψλμ.95,5)!
   Αλλά και ο εξωτερικός και εσωτερικός διάκοσμος είναι πραγματικά φρικιαστικός. «Στον εξωτερικό χώρο υπάρχουν χοντροειδέστατες ψηφιδωτές εικόνες του Χριστού και της Παναγίας, άγαλμα του Βούδα, ακόμα και σφίγγες, συνδέοντας αναπάντεχα την αποκαλούμενη από εμάς προϊστορία με το μέλλον. Στο εσωτερικό του ναού υπάρχουν οι αντίστοιχοι 12 χώροι των θρησκειών. Φυσικά έχουν γίνει και καλλιτεχνικές παρεμβάσεις. Οι διάφοροι θεοί και θεές είναι απεικονισμένοι σύμφωνα με τις παραδόσεις της κάθε θρησκείας, αλλά λίγο προσαρμοσμένοι. Στο τμήμα για την ορθοδοξία δεν υπάρχει η Παναγία στην κόγχη του Ιερού καθώς και ο Παντοκράτωρ στο κέντρο της οροφής. Κάτω από το άγαλμα του Βούδα έχει τοποθετηθεί το άγαλμα της θεάς Shiba, η οποία είναι η θεά της καταστροφής. Το ίδιο ακριβώς άγαλμα έχει τοποθετηθεί και στην είσοδο του CERN»! Αυτή πραγματικά είναι η μεγαλύτερη ύβρις κατά του Χριστού, το να εικονίζεται δηλαδή ο Δημιουργός του κόσμου μαζί με τις εικόνες και τα αγάλματα των δαιμονικών «θεών» του Ινδουισμού και του Βουδισμού και μαζί με τον δαιμονικό «θεό» Σίβα, καταστροφέα του κόσμου!
   Αλλά υπάρχουν και χειρότερα: «Μεγάλο ενδιαφέρον έχει ο χώρος που αναφέρεται στην Καθολική εκκλησία. Εκεί, εκτός από κάποια περίεργα σύμβολα που δεν ταιριάζουν με την χριστιανοσύνη, υπάρχουν τα αγάλματα του νεκρού σώματος του Ιησού, ο οποίος ευρίσκεται κατάκοιτος, και η Παναγία που θρηνεί λίγο πιο πέρα»! Το γεγονός ότι υπάρχει μεν το αγάλματα του νεκρού Ιησού, όχι όμως και της αναστάσεώς του, δεν είναι τυχαίο. Απηχεί την προσπάθεια  να παρουσιάσουν τον Ιησού  Χριστό οριστικά νεκρό, δούλο της φθοράς και του θανάτου και όχι θριαμβευτή και νικητή του θανάτου. Το γεγονός της αναστάσεως αποκρύπτεται, επειδή είναι το κατ’ εξοχήν γεγονός, που αποδεικνύει την Θεότητά του και κατ’ επέκτασιν ανατρέπει και κατεδαφίζει όλες τις άλλες θεότητες, όλων των άλλων θρησκειών.
    Δεν είναι τυχαίο ότι ο πανθρησκειακός αυτός ναός κτίστηκε στην πολυπληθέστερη Ορθόδοξη χώρα, όπου τελευταία παρατηρείται μια απροσδόκητη άνθιση της Ορθοδοξίας, μετά από ένα σχεδόν αιώνα διωγμών από το άθεο μαρξιστικό καθεστώς. Την Ορθόδοξη αυτή χώρα επέλεξαν οι προωθητές της Πανθρησκείας για να κτίσουν αυτόν τον ναό - βδέλυγμα, διότι γνωρίζουν καλά πως η Ορθοδοξία είναι η μόνη αληθινή πίστη και ότι μόνο αυτή μπορεί να ματαιώσει τα σχέδια των Οικουμενιστών.
    Το πανίσχυρο θηρίο του Οικουμενισμού, ενισχυόμενο και στηριζόμενο από τις σκοτεινές δυνάμεις της Νέας Εποχής μοιάζει με το επτακέφαλο θηρίο της αποκαλύψεως, «το αναβαίνον εκ της αβύσσου» (Αποκ.11,7). «Τίς όμοιος τω θηρίω; τίς δύναται πολεμήσαι μετ’ αυτού;» (Αποκ.13,4). Προς το παρόν παρουσιάζεται τόσο δυνατό και αήττητο, ώστε η ταπεινή Ορθοδοξία να φαίνεται αδύνατον να νικήσει με τους ολιγάριθμους κληρικούς, μοναχούς και λαϊκούς που την υπερασπίζονται. Παρ’ όλα αυτά το μόνο βέβαιο είναι, (όσο και αν αυτό φαίνεται παράδοξο), ότι η τελική νίκη ανήκει στην Ορθοδοξία. Και τούτο διότι έχει με το μέρος της την αλήθεια-Χριστός, έχει μαζί της τον παντοδύναμο Κύριο, ο οποίος «εξήλθε νικών και ίνα νικήση» (Αποκ.6,2), στη δύναμη του οποίου καμία ανθρώπινη, ή σατανική δύναμη του κόσμου τούτου δεν μπορεί να σταθεί. Θα έρθει λοιπόν μια μέρα, που ο Οικουμενισμός και η Πανθρησκεία θα σωριασθεί κάτω σε ερείπια, σαν χάρτινος πύργος, όπως ακριβώς σαν χάρτινος πύργος κατέρρευσαν εν μια νυκτί, τα πανίσχυρα αθεϊστικά καθεστώτα του πρώην υπαρκτού Σοσιαλισμού των χωρών της Ανατολικής Ευρώπης, που μέχρι τα τέλη του 20ου αιώνος φάνταζαν ανίκητα και αήττητα. Ας μην απογοητευόμαστε επομένως όσοι με την Χάρη του Θεού πολεμούμε την αίρεση, αν δεν βλέπουμε άμεσα αποτελέσματα. Εμείς, ο κλήρος και ο πιστός λαός του Θεού, ας πράξουμε το καθήκον μας και όταν θα έρθει η ώρα, ο Κύριος θα φέρει την πολυπόθητη νίκη.
Εκ του Γραφείου επί των Αιρέσεων και των Παραθρησκειών

http://aktines.blogspot.gr/2016/01/blog-post_377.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible