Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2019

Τί εἶναι ὁ Σαμανισμός καί τό βότανο Ayahuasca




«Ειδωλολατρικό και πανάρχαιο φαινόμενο» είναι ο Σαμανισμός, ανέφερε μιλώντας στον ACTIVE και την εκπομπή Ατζέντα, ο Θεολόγος, Θεόδωρος Κυριάκου.
Με αφορμή το πρόσφατο περιστατικό που διαδραματίστηκε στην Κύπρο και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο μίας 34χρονης, ο κ. Κυριάκου εξήγησε τι ακριβώς είναι ο Σαμανισμός και πώς γίνεται η τελετή του.
Κεντρικό πρόσωπο, όπως εξήγησε, είναι ο Σαμάνος ή Μάγος, ο οποίος σύμφωνα με αυτούς που συμμετέχουν στις τελετές, έχει τη δυνατότητα να ανέβει σε πολύ ψηλότερα επίπεδα, να επικοινωνήσει με πνεύματα και να φέρει σε επαφή τους συμμετέχοντες με τον πνευματικό κόσμο. «Αυτό γίνεται με την τεχνική της έκστασης», τόνισε.
Η τεχνική αυτή περιλαμβάνει την κατανάλωση ουσιών. Οι συμμετέχοντες φέρνουν από την Κολομβία ένα επικίνδυνο βότανο, το λεγόμενο Ayahuasca, το οποίο αναμειγνύουν με άλλες ουσίες και πιστεύουν ότι φτάνουν στην έκσταση, όπου απελευθερώνεται το πνεύμα τους από το σώμα τους και έχουν αυτή την δυνατότητα της ένωσης με τον πνευματικό κόσμο.
«Αυτές είναι ψευδαισθήσεις δυστυχώς, τις οποίες ζουν οι άνθρωποι μέσα σε μία ταλαιπωρημένη κοινωνία, αλλά από την άλλη είναι και πολύ επικίνδυνες», εξήγησε.
Τόνισε μάλιστα πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Σαμανισμός οδηγεί ανθρώπους στον θάνατο, καθώς υπάρχουν και άλλα παραδείγματα στο εξωτερικό.
Την ίδια ώρα, σε τοποθέτησή του στον ACTIVE, ο Χρύσανθος Γεωργίου, Πρόεδρος της Αρχής κατά των Εξαρτήσεων, ανέφερε πως οι πνευματικές αναζητήσεις και ανησυχίες, τυγχάνουν εκμετάλλευσης. «Οι εξαρτησιογόνες ουσίες, είναι ουσίες οι οποίες θα πωληθούν για να λάβουν κάποιοι κέρδος και δεν θα διστάσουν να οδηγήσουν και σε θάνατο». Πρόσθεσε ακόμη πως «αυτοί που εμπορεύονται τον θάνατο, δεν διστάζουν να εκμεταλλευτούν τις οποιεσδήποτε ανησυχίες».
philenews.com 30 Αυγούστου 2019
Σε τελετή εξαγνισμού συμμετείχε η 34χρονη που ξεψύχησε
philenews.com,29 Αυγούστου 2019
Στη σύλληψη γυναίκας 50 ετών προχώρησε η Αστυνομία σε σχέση με υπόθεση πρόκλησης θανάτου λόγω αλόγιστης, απερίσκεπτης ή επικίνδυνης πράξης. Η υπόθεση αφορά τον αιφνίδιο θάνατο 34χρονης γυναίκας από την Λετονία, η οποία την περασμένη Τρίτη είχε μεταφερθεί αναίσθητη στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου ο επί καθήκοντι ιατρός διαπίστωσε το θάνατό της.
Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης προέκυψε μαρτυρία ότι η 34χρονη ενώ βρισκόταν με άλλα πρόσωπα σε συγκεκριμένο χώρο στην Αραδίππου, έχασε τις αισθήσεις της. Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία η συνάντηση στην οποία συμμετείχε η 34χρονη ήταν τελετή εξαγνισμού πνεύματος, που φέρεται να διοργάνωσε στο σπίτι της η 50χρονη που συναλήφθη για την υπόθεση. Στους συμμετέχοντες στη συνάντηση, που ήταν όλοι αλλοδαποί και κυρίως Ρώσοι, προσφέρθηκε συγκεκριμένο ρόφημα, το οποίο πιθανόν να περιείχε ναρκωτική ουσία που περιλαμβάνεται στα ελεγχόμενα φάρμακα τάξεως Α.
Κατά τη νενομισμένη νεκροτομή επί της σορού της θανούσας παραλήφθηκαν διάφορα τεκμήρια για να αποσταλούν για τοξικολογικές και ιστοπαθολογικές εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου της.
Η 50χρονη που συνελήφθη νοσηλεύεται σε ιδιωτική κλινική στην Λεμεσό και εναντίον της εκδόθηκε διάταγμα 6ήμερης προσωποκράτησης.
Το ΤΑΕ Λάρνακας συνεχίζει τις εξετάσεις.

http://aktines.blogspot.com/2019/08/ayahuasca.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible