Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2019

Σήμανση ΧαλάλΑπό τον δρα Απόστολο Κρητικόπουλο*

Mεγάλο σοκ πάθαμε όλοι οι πατριώτες με το ισλαμικό σήμα των Χαλάλ φαγητών από ελληνικές εταιρίες τις τελευταίες ημέρες.
Η μία μετά την άλλη εταιρία άρχισε να πιστοποιεί τα προϊόντα της (ακόμα και τυρί φέτα είδαμε με πιστοποίηση Χαλάλ!) και να τα προωθεί στην ελληνική αγορά προς κατανάλωση.
Οι ανατολίτικες συνήθειες σφαγής των ζώων «Χαλάλ» (ισλαμικός τρόπος) και «Κοσέρ» (εβραϊκός τρόπος) είναι έξω από τις δυτικές χριστιανικές συνήθειες, γιατί αφενός τα ζώα θανατώνονται με βάρβαρο για εμάς τους Δυτικούς τρόπο και αφετέρου το «διάβασμα» των ζώων από ισλαμιστή (Χαλάλ) ή ραβίνο (Κοσέρ) ιερέα πριν από τη θανάτωσή τους ή η θρησκευτική ταυτότητα του σφαγέα, που πρέπει να είναι συμβατή με την αντίστοιχη διαδικασία σφαγής, είναι κάτι που αποδίδει μεταφυσική και έντονη θρησκευτική έννοια στο φαγητό.
Πάμπολλες φιλοζωικές οργανώσεις για την προστασία των ζώων έχουν εκφράσει έντονες αποδοκιμασίες εναντίον του Χαλάλ και πολύ πρόσφατα στο Βέλγιο απαγορεύτηκαν η πώληση και η διανομή του, με ειδικό νόμο που θεωρεί παράνομη οποιαδήποτε σφαγή μη αναισθητοποιημένων ζώων. Υπάρχουν αρκετές ευρωπαϊκές χώρες που επίσης έχουν προβληματιστεί ιδιαίτερα από τον συγκεκριμένο τρόπο σφαγής των ζώων και βρίσκονται σε συζητήσεις για την απαγόρευσή του.
Προσωπικά δεν θα σταθώ τόσο στην εξαιρετικά βάρβαρη μέθοδο σφαγής των ζώων, αλλά στην καθοδηγούμενη πολιτισμική διαφοροποίηση που επιφέρει η πώληση προϊόντων Χαλάλ σε ευρωπαϊκά χριστιανικά εδάφη. Μέσω αυτής της θρησκευτικής σήμανσης στα προϊόντα που καταναλώνουμε εμείς οι Ευρωπαίοι χριστιανοί υποκρύπτεται προσπάθεια για εξαναγκαστική αποδοχή των πολυπολιτισμικών προτύπων που φαντασιώνεται η διεθνιστική Αριστερά σε παγκόσμια κλίμακα.
Όταν αποδέχεσαι και καταναλώνεις Χαλάλ φαγητό ενώ δεν υπαγορεύεται από τη θρησκεία σου, έμμεσα εγκρίνεις την πολυπολιτισμικότητα, η οποία αποτελεί κεκαλυμμένο σχέδιο εξολόθρευσης και ακύρωσης του ευρωπαϊκού τρόπου ζωής, ο οποίος βασίζεται σε τρεις βασικούς πυλώνες: την Αρχαία Ελλάδα, τη Ρώμη και τον χριστιανισμό.
Αυτή η μαζική και καθολική σήμανση επισημοποιεί την επικυριαρχία ξενόφερτων ανατολίτικων παραδόσεων επί των ευρωπαϊκών ιδεωδών, ξεφτιλίζει την Ορθοδοξία μας και μας μετατρέπει σταδιακά σε άβουλους υποτελείς μιας ορθοπολιτικής ελίτ. Καμία ελληνική εταιρία η οποία απευθύνεται σε Έλληνες καταναλωτές δεν θα πρέπει να υποκύπτει στις απαιτήσεις ορθοπολιτικών ακτιβιστικών ομάδων ή θρησκευτικών κέντρων εξουσίας για καθολική σήμανση Χαλάλ στα προϊόντα τους.
Προσωπικά, δεν πρόκειται ποτέ, μα ποτέ να αγοράσω και να καταναλώσω Χαλάλ τρόφιμα.
Εσείς;
*Διδάκτωρ Πληροφορικής (twitter: @kritikopoulos)newsbreak.gr


https://aktines.blogspot.com/2019/09/blog-post_57.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία: hristospanagia@yahoo.gr
.
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό hristospanagia@yahoo.gr

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ