Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2019

Ἡγουμένη Θέκλα: «Οἱ λαϊκοί μέ ράσα πού παριστάνουν τούς ἱερεῖς καί ἐπισκόπους, δέν ἐπιτρέπεται νά εἰσέλθουν στό Μοναστήρι»


Επιμέλεια σύνταξης: katanixi.gr
Να χεις την ευχή μου οσιοτάτη γερόντισσα Θέκλα. Είμαστε μαζί σου. Ο άγιος Νεκτάριος να σε χαριτώνει! Σε περίπτωση που ο επίσκοπος θα κινηθεί εναντίον σου θα είναι άνανδρος. Θα είμαστε στο πλευρό σου. Μακάρι να γίνεις παράδειγμα φωτεινό προς μίμηση.σχολιασμός π.Νικολάου Μανώλη, από εδώ
Η Καθηγουμένη μοναχή Θέκλα της Ιεράς γυναικείας Μονής Αγίου Μηνά ως παλικάρι του Χριστού έκλεισε τις πύλες του μοναστηριού για τους σχισματικούς της Ουκρανίας!
Είπε χαρακτηριστικά:
«Οι λαϊκοί επιτρέπεται να προσκυνήσουν, όμως οι λαϊκοί με ράσα που τους συνοδεύουν και παριστάνουν τους ιερείς και τους επισκόπους, δεν θα τους επιτραπεί η είσοδος στο Μοναστήρι. Δεν είναι δυνατόν να μένουμε απαθείς, ή και ουδέτεροι και να μην έχουμε σταθερή γνώμη απέναντι σε σχισματικούς.»
Μακάρι να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλους ηγουμένους, ιερείς και επισκόπους.
Σύμφωνα με το ιστορικό της Μονής, η ίδρυσή της οφείλεται σε έναν μεγάλο και σύγχρονο Άγιο, τον Άγιο Αμφιλόχιο Μακρή της Πάτμου.

Διαβάζουμε στο aeginaproject.com:

Το γυναικείο μοναστήρι του Αγίου Μηνά, είναι σε κοντινή απόσταση από το «ναό της Αφαίας». Στο χώρο του μοναστηριού υπάρχει, εκτός από τον ναό του Αγίου Μηνά, και το παρεκκλήσι του Οσίου Ονουφρίου.
Η μονή του Αγίου Μηνά στην Αίγινα, είναι ένα κατανυκτικό μοναστήρι στην καρδιά ενός πευκοδάσους. Το γύρω τοπίο κάνει το μοναστήρι ένα πραγματικό ησυχαστήριο και οι μοναχές που μονάσουν εκεί, είναι φιλόξενες και ανοιχτόκαρδες.

https://katanixi.gr/2019/11/09/%CE%B7%CE%B3%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%AD%CE%BD%CE%B7-%CE%B8%CE%AD%CE%BA%CE%BB%CE%B1-%CE%BF%CE%B9-%CE%BB%CE%B1%CF%8A%CE%BA%CE%BF%CE%AF-%CE%BC%CE%B5-%CF%81%CE%AC%CF%83%CE%B1-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%80/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible