Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Ἡ ἄμβλωση ἦταν ἡ κύρια αἰτία θανάτου μέσα στό 2019

Η άμβλωση ήταν η κύρια αιτία θανάτου παγκοσμίως μέσα στο 2019, σύμφωνα με στοιχεία που κυκλοφόρησε το Worldometers.info, ένας ιστότοπος που χρησιμοποιεί αναφορές από τις κυβερνήσεις όλου του Κόσμου για την παρακολούθηση των δημογραφικών στοιχείων, καθώς  και άλλων ζωτικής σημασίας στατιστικών στοιχείων.

Το LifeNews.com, ένας ιστότοπος υπέρ της ζωής, ήταν ένας από τους ελάχιστους που ανέφεραν τους αριθμούς, που αφορούν την έκτρωση αγέννητων παιδιών για το 2019, οι οποίοι δείχνουν ότι σε όλο το Κόσμο 42,3 εκατομμύρια μωρά, που αναμένονταν να γεννηθούν, σκοτώθηκαν. Το Worldometers κατέγραψε πέρυσι 58,6 εκατομμύρια θανάτους από βία, ασθένεια και φυσικά αίτια. Τα στατιστικά στοιχεία των αμβλώσεων καταγράφονται χωριστά από τους άλλους αριθμούς θνησιμότητας.
Συγκριτικά, είχαμε 8,2 εκατομμύρια θανάτους από τον καρκίνο, 5 εκατομμύρια από τις ασθένειες που σχετίζονται με το κάπνισμα και 1,7 εκατομμύρια από το HIV/AIDS. Τα στατιστικά του Worldometers.info καταγράφουν επίσης τους θανάτους από ελονοσία, αλκοόλ, ιατρικά λάθη, τραυματισμούς σε ατυχήματα ή άλλους παράγοντες.
«Ο αριθμός των αμβλώσεων είναι ακατανόητος και κάθε ένα από αυτά τα 42 εκατομμύρια  εκτρωθέντα μωρά αντιπροσωπεύει ένα ζωντανό ανθρώπινο ον, του οποίου η ζωή καταστράφηκε βίαια μέσα στη μήτρα της μητέρας του», έγραψαν ο Steven Ertelt και ο Micaiah Bilger για το LifeNews. «Κάθε αγέννητο μωρό είχε ήδη το δικό του μοναδικό DNA, που το κάνει έναν ξεχωριστό άνθρωπο από τη μητέρα του».
Τα ποσοστά αμβλώσεων, όπως καταρτίζονται από τα ομοσπονδιακά Centers for Disease Control (CDC), τις τοπικές κυβερνήσεις της εκάστοτε Πολιτείας και οργανώσεις, όπως η Planned Parenthood, παρουσιάζουν περίπου 1 εκατομμύριο αμβλώσεις ετησίως στις Ηνωμένες Πολιτείες, ενώ η Planned Parenthood έχει εκτελέσει τις 345.672 από αυτές κατά το τελευταίο έτος. Ο μεγαλύτερος πάροχος αμβλώσεων στον κόσμο. η Planned Parenthood, λαμβάνει πάνω από 616 εκατομμύρια δολάρια, ως χρηματοδότηση από την δημόσια Medicaid κάθε χρόνο, μέσω της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης, αλλά και απευθείας από μερικές Πολιτείες.
Εκτιμάται ότι 61 εκατομμύρια αγέννητα μωρά έχουν σκοτωθεί, μέσω νόμιμων αμβλώσεων στις ΗΠΑ, από τότε που καθιερώθηκε η Roe v. Wade, η απόφαση του Ανώτατου Δικαστηρίου των ΗΠΑ του 1973, η οποία κατέστησε νόμιμη την άμβλωση σε εθνικό επίπεδο.
 Πηγή:

http://aktines.blogspot.com/2020/01/2019_14.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ