Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 6 Μαΐου 2020

Ἐποχή Ὑδροχόου


ΑΠΟΚΑΛΥΨΙΣ - Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το πόνημα αυτό στηρίζεται σε 20ετή έρευνα εκατοντάδων πηγών. Θα προσπαθήσουμε να μαρτυρήσουμε την αλήθεια με αρκετές ατέλειες και ελλείψεις. Και αυτό διότι για να βγει ένα έργο συγκροτημένο θα χρειάζονταν μήνες αν όχι χρόνια εργασίας, αλλά "Οι καιροί ου μενετοί". Θα προσπαθούμε στην πορεία να συμπληρώνουμε όσες ελλείψεις ανακαλύπτουμε. Εδώ θα μπορούσαν να βοηθήσουν είτε με ερωτήματα είτε με στοιχεία όσοι αναγνώστες ενδιαφέρονται.
Θα στηριχθούμε σε στοιχεία, σε ισχυρές ενδείξεις και στην λογική. Επίσης θα καταδείξουμε πρόσωπα που είτε έχουν πασιφανή ανάμειξη σε οργανωμένο σχέδιο είτε έχουν πασιφανή άγνοια αυτού.
ΕΙΣΑΓΩΓΗ
Για να μπορέσουμε να βαδίσουμε παρέα στο ξετύλιγμα του μίτου είναι απαραίτητο να στηριχθούμε στην αλήθεια της Πίστης. Όσοι δεν την αποδέχονται μπορούν από τώρα να διακόψουν την ανάγνωση και ας τους φωτίσει ο Θεός.
Η ιστορία από την αρχή έως και το τέλος της, περιστρέφεται γύρω από δύο πρόσωπα. Τον Ιησού Χριστό και τον Διάβολο. Ο τελευταίος λίγο πριν οριστική του καταδίκη θα τινάξει το κεφάλι του σε μια απέλπιδα αναλαμπή. Οι ενδείξεις φανερώνουν ότι βρισκόμαστε εντός αυτής της περιόδου.
Το θανατηφόρο "κέντρισμα" που επιδιώκει είναι το "σφράγισμα". Το πολυπόθητο εμβόλιο που προσδοκά ο κόσμος είναι η πρώτη ίσως προσπάθεια επιβολής του. Και λέμε η πρώτη, διότι εάν η ανθρωπότητα προβάλλει δραστική άρνηση θα αναβληθεί και θα αναζητηθεί μελλοντικώς άλλη ευκαιρία.
Εδώ να σημειώσουμε ότι από τον ίδιο τον άνθρωπο εξαρτάται ο χαμός του ή όχι. Ο διάβολος δεν ενδιαφέρεται για τον σωματικό θάνατο αλλά για τον ψυχικό. Για τον σωματικό θα αρκούσε ένας πυρηνικός όλεθρος. Τι είναι λοιπόν ο κορωνοϊός. Ένα βιολογικό όπλο που θα πετύχει δύο πράγματα. Μεγάλη μεταδοτικότητα αλλά ελάχιστους θανάτους (είπαμε ο ψυχικός θάνατος τον ενδιαφέρει). Και μέσω της τρομοκράτησης να δώσει τη δυνατότητα να εμβολιαστούν 7,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι για τον πραγματικό θάνατο της ψυχής. Με το ΕΘΕΛΟΥΣΙΩΣ σφράγισμα ο άνθρωπος χάνει τη Βασιλεία του Θεού (Αποκ. Ιν. ιδ' 11).
Όμως μέχρι τώρα οι σχεδιαστές του "εμβολίου-σφραγίσματος" κάνουν χοντροκκομένα λάθη. Προσπαθούν με επιστημοσύνη να πείσουν ότι πρόκειται για τρομακτικώς επικίνδυνο ιό αλλά οι σοβαροί επιστήμονες, οι νοήμονες άνθρωποι και οι αληθινοί χριστιανοί δεν "τσιμπάνε".
Πρέπει πάντως να παραδεχθούμε κάποιες επιτυχίες τους. Κατ' αρχάς μας αιφνιδίασαν με τον κορωνοϊό. Γνωρίζοντας και αυτοί τις Γραφές μελέτησαν το χτύπημά τους και πράγματι ένας πανικός κυριάρχησε απ' άκρη σε άκρη της Υφηλίου. Χρησιμοποίησαν τον ΠΟΥ, συγκεκριμένους επιστήμονες, Κυβερνήσεις και ΜΜΕ. Πάντως το τελευταίο διάστημα δεν τα πάνε καλά. Ειδικώς οι νέοι με το διαυγές μυαλό δεν φοβούνται καθόλου τον ιό.
Αλλά ακόμη δεν "γλυτώσαμε". Θα προσπαθήσουν με λύσσα, μόλις ετοιμάσουν το εμβόλιο, αν δεν το έχουν ήδη έτοιμο, να μας το επιβάλλουν, στηριζόμενοι στα "αγαθά" που θα στερηθούμε εάν αρνηθούμε. Πόσοι θα αντέξουμε; Οι Γραφές μιλούν για ελάχιστους. Για αυτό η μάχη πρέπει να δοθεί τώρα!
Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΥΔΡΟΧΟΟΥ
Από το 1980 περίπου μια παγκόσμια οργανωμένη προσπάθεια προετοιμάζει τον κόσμο για την υποδοχή και αποδοχή ενός ανθρώπου με εξαιρετικά έως και υπερφυσικά χαρίσματα, ο οποίος θα αλλάξει το ρου της Ιστορίας αναβιβάζοντας την ανθρωπότητα σε μια νέα χρυσή εποχή. Στη "Νέα Εποχή", πασίγνωστης ως "new age" κίνημα. Η Νέα Εποχή είχε όνομα: Εποχή Υδροχόου. Θέλοντας να προσδώσουν επιστημονικό υπόβαθρο, διάφοροι αστρολόγοι, στηριζόμενοι σε αστρονομικά στοιχεία (το Μεγάλο Έτος του κύκλου των 25800 ετών) εξηγούν ότι κάθε 2150 χρόνια περίπου η γη εισέρχεται σε καινούργιο αστερισμό, ο οποίος έχει ισχυρή επίδραση στην ανθρώπινη συμπεριφορά! Και ο εισηγητής-ηγέτης της κάθε εποχής είναι ένα πρόσωπο θεϊκής υπόστασης. Η προηγούμενη Εποχή των Ιχθύων είχε ηγέτη τον Χριστό και η αναμενόμενη, αυτά τα χρόνια, έναρξη της Εποχής του Υδροχόου θα έχει ένα νέο "Χριστό".
Όπως γίνεται καταφανές βαπτίζουν τον Αντίχριστο ως "Χριστό"!
Η Νέα Εποχή έχει δύο στόχους: Την αποδοχή από τους ανθρώπους ενός Μεσσία και την αποδόμηση του Ιησού Χριστού ως κάτι ξεπερασμένο. Το κυριότερο χαρακτηριστικό για να αντιληφθεί κάποιος ότι αυτός που μιλάει είναι γνήσιος νεοποχίτης είναι η χολή και το μίσος που βγάζει εναντίον του Θεανθρώπου. Και λέμε γνήσιος νεοποχίτης γιατί υπάρχουν και οι μισθωτοί νεοποχίτες, αυτοί που εξαγοράζονται για να πολεμήσουν την Εκκλησία.
Πώς και από πού εμφανίζεται η Νέα Εποχή; Από τις ΗΠΑ. Όχι καθαρώς από την Κυβέρνηση και από τον Πρόεδρο της. Μέλη αυτής όμως είναι "μισθωτοί". Εδώ να σημειώσουμε ότι ο Τραμπ εξεταζόμενος από την κυβερνητική βιωτή του, είναι κατάδηλο ότι είναι εκτός σχεδίου.
Εμφανίζεται λοιπόν η Νέα Εποχή από σκοτεινά Κέντρα των ΗΠΑ και προωθεί το νεοποχίτικο σχέδιό της μέσω Κινηματογράφου (Χόλλυγουντ), Βιβλίων, Περιοδικών, εξαγορασμένων ΜΜΕ, εξαγορασμένων δημοσιογράφων, Έργων τέχνης, Μουσικής, Παιχνιδιών, Μόδας, Συμβόλων, εξαγορασμένων Επιστημόνων, Πολιτικών προσώπων, Αστρολογίας, Κινημάτων, Φιλοσοφικών ρευμάτων, Θρησκευτικών ρευμάτων, Σεκτών. Και φυσικά μέσω της χυδαίας σπίλωσης του Ιησού Χριστού και της Εκκλησίας Του.
Η τεραστίων διαστάσεων αυτή εκστρατεία είναι ολοφάνερο ότι στηρίζεται σε ένα πακτωλό δισεκατομμυρίων δολλαρίων, παρόλο ότι πολλά από αυτά επιστρέφουν στους χρηματοδότες της λόγω κερδών. Ποιοι είναι οι χρηματοδότες δεν μπορούμε να το πούμε με σιγουριά. Μας αρκεί ότι πίσω από αυτούς είναι ο Κοσμοκράτορας αυτού του κόσμου.
Συνεχίζεται
"Ου Μενετός"

http://aktines.blogspot.com/2020/05/blog-post_28.html



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible