Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2021

Καί ὁ κατήφορος βέβαια τελειωμό δέν ἔχει…


Νεκτάριος Δαπέργολας

«Σας παραχωρούμε με ευχαρίστηση τις εκκλησίες, για να γίνουν εμβολιαστικά κέντρα, αλλά και αίθουσες διδασκαλίας», είπε προς το καθεστώς ο μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών, γνωστός και για την ευλαβική του προσήλωση στα κελεύσματα των «ειδικών» (αλλά και για την προκλητικά αυστηρή στάση του απέναντι σε πιστούς της μητρόπολής του, που επιχείρησαν να λειτουργηθούν στη διάρκεια των lockdown). Και αυτό φυσικά αναμένεται να γίνει και σε άλλες περιοχές, όπου ήδη ούτως ή άλλως έχουν προγραμματιστεί εμβολιασμοί μέσα στους ιερούς ναούς. Πλέον δεν αποκλείεται να δούμε μέχρι και…θρανία. Σε μία ακόμη άθλια πτυχή του ευρύτερου ρόλου που έχει πια ξεκάθαρα αναλάβει η διοικούσα Εκκλησία, ως συνοδοιπόρου και στυλοβάτη του δυστοπικού καθεστώτος και ως υποστηρικτή του ελεεινού αφηγήματος με πρόσχημα το οποίο διώκει την πίστη μας και διαλύει τις ζωές μας.
Τελικά λοιπόν φαίνεται ότι ο μόνος λόγος για τον οποίο δεν τις παραχωρεί πλέον εδώ και πολύ καιρό τις εκκλησίες η συντριπτική πλειονότητα των μητροπολιτών μας είναι αυτός για τον οποίο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ χτίστηκαν: η λατρεία του Θεού και η σωτηρία της ψυχής μας (που προϋποθέτει τη λατρευτική σύναξη γύρω από το Άγιο Ποτήριο - και όχι τις προτεστάντικες «κατ’ ιδίαν» και «κατ’ οίκον» ψευτολατρείες). Δύσμοιροι και τραγικοί άνθρωποι, που συνεχίζοντας αδιάντροπα να παριστάνουν τους πνευματικούς ποιμένες και που μέσα στην κακοδοξία τους και στην προσπάθεια να φανούν «προοδευτικά» και «ανθρωπιστικά» συμπλέοντες με το ρεύμα των δαιμονικών καιρών και να γίνουν αρεστοί στον αντίχριστο Καίσαρα, έχουν εγκαταλείψει το ποίμνιο, παραδίνοντάς το βορά στους λύκους, και ασχολούμενοι με οτιδήποτε άλλο πλην αυτού που τους ανατέθηκε άνωθεν. 
Και ο κατήφορος βέβαια τελειωμό δεν έχει…


https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=3707713649294206&id=100001668210046

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible