Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2021

Δέν τούς γνωρίζω τούς ἄλλους, πῶς νά τούς σκεπάσω ;


Η ΑΙΡΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΣΚΟΦΟΡΙΑΣ

Χαίρετε πατέρες κι αδελφοί.
Πρωτόγνωρα πράγματα συμβαίνουν στην στρατευομένη Εκκλησία.Σε επικοινωνία που είχα με τον ευλογημένο άνθρωπο του Θεού, πρώην ταχυδρόμο του Οσίου Παϊσίου, φίλο και αδελφό, Ανέστη Μαυροκέφαλο, μου είπε. Πήγα στην εκκλησία που υπηρετώ χρόνια, να ψάλλω, και ο ιερεύς μου είπε, μόνο με μάσκα. Μα για να ψάλλω ήρθα, του είπε ο Ανέστης. Και του λέει, μόνο με μάσκα. Όπως ταιριάζει στους αληθινούς χριστιανούς, ο αδελφός Ανέστης αποχώρησε απο την εκκλησία. Δεν δέχθηκε να γίνει υποτακτικός του διαβόλου.

ΤΟ ΝΕΟΝ ΟΡΑΜΑ

Με την ευκαιρία του θέματος που αναφερθήκαμε τηλεφωνικώς, μου διηγήθηκε και το όραμα που είδε επίτροπος ορθόδοξος στην Γερμανία παρακαλώ, μέσα στην εκκλησία.

Η ΑΓΙΑ ΣΚΕΠΗ

Είδε την Παναγία Δέσποινα, να σκεπάζει με πέπλο όλους τους πιστούς που δεν φορούσαν μάσκα. Και ο επίτροπος συγκλονισμένος Της απηύθυνε το ερώτημα, γιατί δεν σκεπάζει τους υπόλοιπους που φορούν μάσκα ; Η Μήτηρ του Θεού απήντησε. Δεν τους γνωρίζω τους άλλους, πώς να τους σκεπάσω ; 
Σχόλιο Δημ... Ενω ο ίδιος ο Κύριος σε όραμα μοναχής, δήλωσε οτι δεν γνωρίζει τους μασκοφόρους, είναι δυνατόν η μήτηρ του να τους γνωρίζει ; Είναι δυνατόν να αναγνωρίσουν τη νέα αίρεση ; Αγαπητοί πατέρες κι αδελφοί, η μασκοφορία στον οίκο του Θεού, είναι μία νέα αίρεσις. Δεν είναι τόσο απλό όσο το νομίζετε, αλλά τόσο σοβαρό όσο δεν το φαντάζεσθε.
 

Δημ. προσκυνητής.

Από ορθόδοξη αλήθεια φβ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible