Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

Ἡ ἁμαρτία ἔγινε μόδα, ἡ παρανομία νόμος ψηφισμένος, τό κακό ἁπλωμένο παντοῦ, ἡ πονηριά ἐπιστημονική, ἡ ἀνασφάλεια, οἱ ἀναταραχές παντοῦ, παρόλον ὅτι μᾶς κουνάει καί ὁ Θεός, μέ σεισμόν πάλι δέν συνερχόμεθα.

IC XC NI KA
Κελλίον Παναγούδα τη 12-1-1982
Αγαπητέ αδελφέ, εν Χριστώ, Παναγιώτη “Χαίρε εν Κυρίω”
Επειδή άκουσα να διαδίδονται μερικά πράγματα στην Κύπρο, και να χρησιμοποιούν και το όνομά μου, αναγκάζομαι να σας γράψω, και να διαβάσης την επιστολή μου και στους άλλους γνωστούς μας αδελφούς Κυπρίους.
1.) Οταν το 1978 ο Γέρο-Ιωσήφ είχε αποφασίση να πάη στην Κύπρο, είχε περάση από το Κελλί μου και μου ανακοίνωσε την απόφασή του, και εγώ του είπα Καλά θα κάνεις βοήθησε τον πονεμένο λαό της Κύπρου. Το 1981, ξαφνικά βλέπω τον Διάκο Αθανάσιο! ο οποίος μου είπε ότι έφυγαν από την Κύπρο και ότι αυτός ήλθε λίγες μέρες νωρίτερα να βρη τόπο προσορινόν να ακουμπήσουν τα πράγματά τους που θα έφερνε ο Γέρο-Ιωσήφ με την Συνοδεία του. Μου είπε δε ο Διάκος ότι έφυγαν γιατί τους συκοφάντησαν κτλ. Μετά από λίγες μέρες πέρασε και ο Γέρο-Ιωσήφ ο οποίος μου είπε τα ίδια.
Δεν είπα εγώ στον Γέρο-Ιωσήφ για να φύγη, αλλά εδώ έμαθα για την φυγή του. Ούτε όταν πήγε στην Κύπρο τον έστειλα εγώ, αλλά ο ίδιος το είχε αποφασίση, και εγώ του είπα καλά θα κάνης. βοήθησε τον πονεμένο λαό της Κύπρου.
Επίσης δεν είπα σε κανένα ότι η Κύπρος θα καταστραφή, ούτε ότι θα ευημερίση, διότι αυτά ο Θεός τα γνωρίζει. Αυτά που συνηθίζω να λέω σε όλους, και είναι απαραίτητο για όλους μας, ιδίως στην εποχή την δύσκολη που ζούμε, είναι η μετάνοια.
Το ότι ζούμε σε χρόνια αποκαλύψεως, αυτό είναι γνωστό από τα σημεία των καιρών, στον κάθε ευλαβή πιστό που διαβάζει την Αγία Γραφή.
Η αμαρτία έγινε μόδα, η παρανομία νόμος ψηφισμένος, το κακό απλωμένο παντού, η πονηρια επιστημονική, η ανασφάλεια, η αναταραχές παντού, παρόλον ότι μας κουνάει και ο Θεός, με σεισμόν πάλι δεν συνερχόμεθα.
Επομένος αδελφέ μου; όλος ο κόσμος είναι Κύπρος, και σ’ όλα τα κράτη υπάρχη ανασφάλεια και εσωτερικό “Βιετνάμ”. Διά τους πνευματικούς όμως ανθρώπους που αξιοποιούν τα πάντα για τη Σωτηρία της ψυχής των, αξιοποιούν και τον φόβο αυτόν ως φρένο για την αμαρτία, και η ανασφάλεια η ανθρωπίνη τους βοηθάη να καταφύγουν στον Θεό, που μόνον Σ’ Αυτόν υπάρχη η πραγματική ασφάλεια εδώ, και η αιώνια άλλη ζωή.
Είναι αλήθεια ότι το ορθόδοξο μας Εθνος, σχεδών όλα τα έθνη, άλλα πιο περισσότερο και λιγότερο τον φθονούν και θέλουν να το διαλύσουν ή να το τσαλακώσουν, με επικεφαλής τους Εβραίους.
Εάν άφηνε τελείος ελεύθερο ο Θεός τον διάβολο, με τους πονηρούς ανθρώπους για να εφαρμόσουν τα πονηρά σχέδειά τους, προ πολλού θα μας είχαν εξαφανίση. Τον τελευταίο λόγο πάντα τον έχει ο καλός Θεός, ο Οποίος διαλύει τα σχέδιά τους, όταν εμείς αλλάζουμε και ζούμε εν μετανοία κοντά στον Θεό, διότι ο Θεός είναι φιλόστοργος Πατέρας μας και, μας παιδαγωγεί, και όχι άσπλαχνα τιμορός.
Αυτά είχα να πω. Εάν θέλει να φύγη κανείς, ή να καθήση στην Κύπρο αυτό είναι θέμα δικό του, αρκή να μην χρησιμοποιούν το όνομά μου οι μεν ή οι δε. Εγώ θα εύχομαι για όλους Σας.
Ο Χριστός και η Παναγία μαζή σας,
Με αγάπη Χριστού, Σας ασπάζομαι όλους Σας.
Μοναχός Παίσιος



Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible