Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη 1 Ιουλίου 2021

Ἡ μίμηση τῶν ἁγίων εἶναι ὁ δρόμος γιά ἀπαλλαγή ἀπό τήν τυραννία τῶν ἡγετῶν καί τῶν παθῶν μας (Ἀπόσπασμα) Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου

Η μίμηση των αγίων είναι ο δρόμος για απαλλαγή από την τυραννία των ηγετών και των παθών μας (Απόσπασμα)
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ εδώ : https://youtu.be/F3dJ70yrEfY
27-6-2021, Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου, Ἱ.Μ. Ἁγίας Τριάδος Ἐδέσσης

«OI ΔΟΚΟΥΝΤΕΣ ΑΡΧΕΙΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ KATAKYΡΙΕΥΟΥΣΙΝ ΑΥΤΩΝ. ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΑΥΤΩΝ ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΣΙΝ…»

Οι Άγιοι Πάντες με τους βίους τους, είναι τα αληθινά νέα, οι αληθινές ειδήσεις που πρέπει να μελετάει ο χριστιανός κάθε ημέρα και να μην μελετάει τις εφημερίδες, να μην ανοίγει την τηλεόραση και όλα αυτά τα μέσα μαζικής εξαπάτησης, η αλήθεια είναι ο Χριστός και οι Άγιοί Του.

Πριν λίγες μέρες τα μέσα αυτά, με έναν επίσημο εκπρόσωπό τους από την γερμανική εφημερίδα Bild παραδέχτηκαν ότι μας εξαπατούν!!! Ενάμιση χρόνο, είπαν, ότι εξαπατούσαμε τα παιδιά στην Γερμανία, εκατομμύρια παιδιά, λέγοντας τους να μην πλησιάζουν στους παππούδες τους και τους δολοφονήσουν. Και όλα αυτά γιατί παίρνανε χρήματα από το κράτος. Αυτά τα παραδέχτηκαν δημόσια Αυτοί οι μεγαλοδημοσιογράφοι και αυτή η μεγάλη εφημερίδα της Γερμανίας.

Πιστεύω ότι εμείς που πιστεύουμε στον Θεό και αναζητούμε το Θέλημά Του, προσπαθούμε να κάνουμε το Θέλημά Του κάθε στιγμή και παρακαλούμε τον Θεό να μας χαρίζει την επίγνωση της αληθείας, όπως λέει μία ευχή, να μην πέφτουμε θύματα αυτών των μέσων μαζικής εξαπάτησης . Και να πάψουμε επιτέλους να βλέπουμε αυτό το διαβολοκούτι, το οποίο είναι το μέσο και το όργανο, με το οποίο μας παραμυθιάζουν και μας χειραγωγούν και μας κατευθύνουν.

Αλλά δυστυχώς οι άνθρωποι, όπως έλεγε ο Άγιος Λουκάς ο Ιατρός, ο νέος αυτός μεγάλος Ρώσος άγιος, δεν θέλουν να ακούσουν τον Χριστό και υποτάσσονται στους ανθρώπους που τους βάζουν σε ηγετικές θέσεις και τους ακολουθούν… ακολουθούν τους ηγέτες αυτούς και όχι τον Χριστό και για αυτό και βασανίζονται.

Γιατί όπως είπε ο Κύριος ''Οἱ δοκοῦντες ἄρχειν ..'' αυτοί που νομίζετε ότι άρχουν, δεν είναι αυτοί που άρχουν και εξουσιάζουν , ο Χριστός είναι αυτός που εξουσιάζει και όλα τα κατευθύνει σύμφωνα με το Θέλημά Του, χρησιμοποιώντας και την κακία αυτών των ανθρώπων και των δαιμόνων και όλων των οργάνων τους για να επιτευχθεί το Θέλημά Του που είναι η σωτηρία όλων των ανθρώπων …

Η απομαγνητοφώνηση μέχρι το 2:35 λεπτό, έγινε από την ομάδα Ορθόδοξα, Πνευματικά & Ωφέλιμα” στο viber


Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible