Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022

Ὠφέλιμες Πνευματικές Ἐμπειρίες . ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΉΣ ΘΥΜΆΤΑΙ.


Ωφέλιμες Πνευματικές Εμπειρίες

Ένας μικρό γκρουπ από επισκέπτες προσκυνητές έφθασε έξω από την Σκητη του γέροντα που προαναφερα στις προηγούμενες αναρτήσεις και μαζί τους ήταν και ένας ιερέας από την Κύπρο.

Μόλις τους είδε ο γέροντας άρχισε να κλαίει και ο Κύπριος ιερέας ρώτησε τον Γέροντα αν είναι καλά και γιατί είναι τόσο στεναχωρημενος.

Ο γέροντας του είπε ότι είδε μέσα στις καρδιές όλων των επισκεπτών και κλαίει, επειδή εάν έφευγαν από τη ζωή εκείνη τη στιγμή δεν θα σωζοταν κανένας τους λόγο του τρόπου ζωής που έκαναν.

Και εσύ του λέει ο γέροντας πάτερ μου έχει πάνω από 30 χρόνια που κάνεις θείες λειτουργίες και ο Χριστός δεν είναι ευχαριστημένος ούτε από μια λειτουργία που έκανες!

Τι κάνω λάθος Γέροντα ρώτησε ο Κύπριος ιερέας;

Όταν τελειώσει η θεία κοινωνία και πεις το δι ευχών και φύγουν οι πιστοί από την εκκλησία δεν λες την έξτρα προσευχή προς ευχαριστια για το σώμα και αίμα που μας πρόσφερε ο Χριστός και τη θυσία Του. Λες μέσα σου αφού έφυγαν όλοι και δεν είναι κανείς εδώ γιατί να την διαβάσω και κλείνεις την εκκλησία και φεύγεις.

Η εκκλησία μπορεί να είναι άδεια από πιστους αλλά είναι γεμάτη από τον Τριαδικο Θεό την Παναγία τους Άγιους και τις αγγελικες δυνάμεις και περιμένουν τις ευχές ευχαριστίας προς τον Χριστό πριν αμαχωρησουν για τον ουρανό και εσύ κλειδώνεις και φεύγεις αφηνωντας την εκκλησία γεμάτη και τον Θεό στεναχωρημενο!

Ο Κύπριος πάτερ τα έχασε και παραδέχτηκε ότι στα κρυφά αυτό κάνει και υποσχέθηκε στο Γέροντα ότι γυρνώντας πίσω στην Κύπρο δεν θα ξανά κάνει λειτουργία χωρίς τις έξτρα ευχές στο τέλος.

Και εμείς που κοινωνουμε σώμα και αίμα Χριστού μετά την θεία κοινωνία αν δεν μείνουμε στην εκκλησία να ακούσουμε τις ευχές ευχαριστίας για το μυστήριο της Θείας Κοινωνίας μπορούμε να τις διαβάσουμε μόνοι μας στο σπίτι για να ευχαριστήσουμε τον Κύριο μας


https://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/02/blog-post_341.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible