Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2022

Ὅταν ζητούσαμε τήν εὐχή τῆς γερόντισσας Γαλακτίας ἀπαντοῦσε:


Όταν ζητούσαμε την ευχή της γερόντισσας Γαλακτίας απαντούσε:

-Να έχετε την ευχή της μιας Θεότητος, του Ανάρχου Πατρός, του Συνάναρχου Λόγου, του Συναΐδιου και Ζωοποιού Πνεύματος που ήρθε στον κόσμο την Πεντηκοστή και φέρνει την χάρη και τη δύναμη και των άλλων Δύο (Πατρός και Υιού). Κινείται συνεχώς με μεγάλο κρότο αλλά δεν τον ακούει κανείς! Κατοικεί στις καρδιές που μετανοούν και εξομολογούνται.Όπου δάκρυα μετανοίας και αγώνας, εκεί το Πνεύμα το Άγιο!!!
- Να έχετε την ευχή της μάνας μας, της ΠΑΝΑΓΙΑΣ, των Ουρανίων Δυνάμεων, του Προδρόμου ,των Προφητών, Αποστόλων, Ιεραρχών, Μαρτύρων, Οσίων και πάντων των Αγίων!!!
- Και αν έχω, και εγώ η τελευταία του κόσμου, ευχή χαλάλι σας!!!
Η γερόντισσα έλεγε:
-Να προσεύχεστε για τους νεκρούς, να ανάβετε κεριά σ' αυτούς, να δίνετε ελεημοσύνες.. Πνίγονται ορισμένοι, όπως πνίγεται κάποιος μέσα στο νερό.Δεν παίρνουν οξυγόνο του Θεού! Συνεχές μαρτύριο!Αν προσευχόμαστε γι' αυτούς, αναπνέουν, καλυτερεύομε την κατάστασή τους.Είναι όσοι έφυγαν με αμαρτίες, αμετανόητοι...
-Καμια φορά, όταν έβλεπε γυναίκα με παντελόνια, την ρωτούσε:"Άνδρας είσαι;"Το ίδιο έκανε και όταν έβλεπε άνδρα με κοτσίδα και σκουλαρίκια.Τον ρωτούσε :"Ποια είσαι παιδί μου;Δε σε γνωρίζω."
Έλεγε ότι η αλλαγή στην ενδυμασία θα επιφέρει αλλαγές στην ψυχή.Ο σατανάς θέλει να μας κάνει όμοιους του.Μαύρα εφαρμοστά μπλουζάκια,μαύρα εφαρμοστά παντελόνια, ίδια εικόνα του σατανά!!!Έτσι δέχονται επιδράσεις οι άνθρωποι από τον πειρασμό, και δε ξέρουν τι είναι πια... Άνδρες; Γυναίκες; Πιο πολύ βλάπτονται τα μικρά παιδιά, όταν τα ντύνουν έτσι.Έλεγε:"Μαντάρα έκανε ο Κάκος τους ανθρώπους."
,- Όταν έβλεπε μαλλί καρφάκι, οδηγούσε τα νέα παληκάρια στον νιπτήρα.Τους τα χαλούσε.Έλεγε:" έτσι μου εμφανίζονται ζωντανά οι κακοί ( οι δαίμονες ) τη νύχτα.."
- Είπε στο Κωστή Χαροκόπο από τις Μέλαμπες:" Θα έρθει παιδί μου για τις αμαρτίες μας μια καινούργια γρίπη (εννοούσε τον κορωνοιό).Πολλοί θα πεθάνουν, όλοι θα ταλαιπωρηθούμε.Αν δεν επέμβει η Παναγία θα πέφτουν σαν κοτόπουλα οι άνθρωποι στους δρόμους...Οι αμαρτίες θα τα φέρουν αυτά!!!

https://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/03/blog-post_17.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible