Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022

Μοῦ εἶπε ὅτι ἐκεῖνα τά βρέφη πού εἶχα ὀνειρευτεῖ ἦταν τά 187 παιδιά πού δέν κατάφεραν νά δοῦν τό φῶς τοῦ ἡλίου...

Είμαι μαιευτήρας χειρουργός γυναικολόγος και για σχεδόν δύο δεκαετίες έζησα ειρηνικά και εν αφθονία.Από το 1999 η ζωή μου πήρε άλλη τροπή. Ένα βράδυ είδα στον ύπνο μου ένα πλήθος βρεφών τα οποία σαν να κολυμπούσαν σ'ένα τεράστιο ενυδρείο,το οποίο βρισκόνταν μπροστά μου,και σαν να πνιγόνταν αφού προσπαθούσαν απεγνωσμένα να βρουν μία διέξοδο σπρώχνωντας το γυαλί.Δεν θα ξεχάσω ποτέ τα μεγάλα εκείνα μάτια που με κοίταζαν απεγνωσμένα.
Από την επόμεη ημέρα άρχισαν να μου συμβαίνουν διάφορα γεγονότα που με οδήγησαν στην απόγνωση.Η σύζυγος διαγνώστηκε με καρκίνο στο στήθος και υπέφερε μία εγχείρηση.Ο γιός μου-μαθητής λυκείου τότε-μας ομολόγησε ότι χρωστάει ένα μεγάλο χρηματικό ποσό και ότι κινδυνεύει η ζωή του αν δεν το επιστρέψει.Γρήγορα έμαθα ότι είχε αρχίσει η εξάρτησή του από την ηρωίνη και χρειαζόνταν χρήματα για να προμηθεύεται τις δόσεις του.Μετά από μία εβδομάδα μου έκλεψαν το καινούργιο μου αμάξι και το ένα μέρος του σπιτιού μου έπιασε φωτιά
Πίστευα με τον τρόπο μου χωρίς να πηγαίνω συχνά στην εκκλησία.Ξαφνικά μου ήλθε η σκέψη να ανεβώ στον Πατριαρχικό Ναό να προσκυνήσω.Ήταν 27 Οκτωβρίου η μέρα μνήμης του Οσίου Δημητρίου του Μπασαράμπη,του πολιούχου της πόλης.Όσην ώρα περίμενα στην ουρά για να προσκυνήσω το λείψανο του Οσίου προσευχόμουν σιωπηλά και ρωτούσα τον Άγιο τι λάθος έκανα και με βρήκαν τόσες συμφορές και τι έπρεπε να κάνω.Όταν έφτασα μπροστά στο λείψανό του δεν μπορούσα πια να σκεφτώ, μόνο ξέσπασα σ'ένα δυνατό κλάμα και με δυσκολία σταμάτησα να κλαίω.
Δεν ξέρω αν με πιστεύετε αλλα το επόμενο βράδυ είδα στον ύπνο μου τον Όσιο Δημήτριο ο οποίος μου μιλούσα γαλήνια και αποκάλυψε την αλήθεια που αγνοούσα σε εμένα τον άνομο!
Μου είπε ότι εκείνα τα βρέφη που είχα ονειρευτεί ήταν τα 187 παιδιά που δεν κατάφεραν να δουν το φως του ηλίου,αφού εγώ είχα κάνει τις εκτρώσεις και είχα λάβει ένα σωρό χρήματα γι'αυτά τα εγκλήματα.
Ο Άγιος συνέχισε να με διαφωτίζει με την ίδια γαλήνη, εξηγώντας μου πως εαν θα συνέχιζα αυτούς τους φόνους θα με έβρισκαν ακόμη μεγαλύτερες δυστυχίες.Επιπλέον μου ζήτησε να βαπτίσω ίσο αριθμό παιδιών με αυτά που σκότωσα με τα χέρια μου,προειδοποιώντας με:
''Θα δεις τι θα συμβεί ενόσω θα κάνεις καλές πράξεις.Και μην αμαρτάνεις πιά!
Από την επόμενη ημέρα δεν ξαναέκανα έκτρωση και κέρδιζα το ψωμί μου μέσα από τις εξετάσεις και τις γέννες ή τις χειρουργικές επεμβάσεις που βοηθούσαν τα παιδιά να έλθουν στον κόσμο.
Σύντομα ξεκίνησα να πηγαίνω μαζί με την γυναίκα μου,και συνοδευόμενος από τον ιερέα της ενορίας, στα ορφανοτροφεία και βάπτιζα σχεδόν ένα παιδί τον μήνα!
Τα πράγματα άρχισαν να μου πηγαίνουν καλά.Η γυναίκα μου αισθάνεται καλά,παρότι έχασε το ένα της στήθος,και οι ιατρικές αναλύσεις έδειξαν ότι ο κίνδυνος του καρκίνου έχει απομακρυνθεί.Ο γιός μου,μόλις τελείωσε το λύκειο,μου ζήτησε να μπει σε μία κλινική απεξάρτησης.Τώρα είναι τελείως καλά..
.Με δυσκολία ξαναφτιάξαμε το σπίτι και διαπίστωσα-εγώ ο αμαρτωλός-ότι τα έσοδα μου δεν μειώθηκαν και τόσο πολύ ελλείψει των αμβλώσεων!
Έστω και την ύστατη ώρα κατάλβα ότι κάθε κακή μας πράξητην πληρώνουμε ακριβά!
Βλέπετε πώς εργάζεται ο Θεός μέσω των Αγίων Αυτού;
Ο Όσιος Δημήτριος ο Μπασαράμπης μου άνοιξε το μυαλό και με βοήθησε να σωθώ μέσα από τις ίδιες μου τις πράξεις

ALEXE I.
Μαιευτήρας Χειρουργός Γυναικολόγος -Βουκουρέστι

Απόδοση στα ελληνικά π.Γεώργιος Κονισπολιάτης/proskynitis.blogspot.com
https://proskynitis.blogspot.com/2022/11/187.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible