Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022

Γέροντας τῶν Ἀγράφων:Τά παρά φύσιν ἁμαρτήματα γίνονται αἰτία νά γεννιοῦνται αὐτιστικά παιδιά, παιδιά μέ διανοητικά προβλήματα, μέ ἀναπηρικές παθήσεις.

ΓΈΡΟΝΤΑΣ ΤΏΝ ΑΓΡΆΦΩΝ.

Σήμερα κυριαρχεί το αφύσικο και όχι το φυσικό. Αυτό δυστυχώς περνάει σαν μόδα ακόμη και στις κρεβατοκάμαρες των παντρεμένων. Έτσι αποκτά δικαιώματα ο Αντίδικος και σέρνει από τη μύτη άνδρες και γυναίκες. Τους χορεύει στο ταψί. Διαλύει οικογένειες. Κι αυτό είναι το λιγότερο μπροστά στις συνέπειες που ακολουθούν.
Τα παρά φύσιν αμαρτήματα γίνονται αιτία να γεννιούνται αυτιστικά παιδιά, παιδιά με διανοητικά προβλήματα, με αναπηρικές παθήσεις. Αυτά αποτελούν την αιτία των ανεξέλεγκτων επαναστάσεων της εφηβείας. Πέφτει το παιδί στα ναρκωτικά και οι γονείς ψάχνουν να ανακαλύψουν τί έφταιξε.
Ήρθε κάποτε μια μάνα στο Βαλάρι και έκλαιγε με μαύρο δάκρυ. Γιατί κλαις καλή μου γυναίκα; Τι σου συμβαίνει; Τη ρώτησα. “Να γέροντα έχω γιούς ίσαμε κει πάνω ψηλοί. Παιδιά σαν τα κρύα τα νερά. Έμπλεξαν όμως με τα ναρκωτικά και είναι ζωντανοί πεθαμένοι. Ο άνδρας μου πέθανε από τη στεναχώρια του. Τον χτύπησε καρκίνος! Κι αυτά βασανίζονται. Μπαινοβγαίνουν στη φυλακή. Ρήμαξαν ότι μας είχε απομείνει. Δεν μπορώ πια. Τί να την κάνω αυτή τη ζωή. Θα έβαζα μία θηλιά στο λαιμό μου, να φύγω, να ξεκουραστώ δεν αντέχω άλλο”. Τη λυπήθηκα! Παρακάλεσα την Παναγιά μας να την βοηθήσει. Την προέτρεψα να εξομολογηθεί. “ Έχω πνευματικό πάτερ αλλά θα ήθελα να εξομολογηθώ και σε σένα, εκείνος με έστειλε”, μου είπε. Η καημένη είχε πέσει στα αφύσικα, στα παρά φύσιν αμαρτήματα. Αυτά κατέστρεψαν ολοσχερώς την οικογένειά της.
Στις γυναίκες και στα κορίτσια που έρχονται στα Άγραφα τις συμβουλεύω να κάνουν μόνο τα φυσικά εάν θέλουν να έχουν γερά παιδιά.

Πηγή: Στύλος Ορθοδοξίας, Νοέμβριος 2022, Αρ. Φύλλου 248, σελ.15.


http://apantaortodoxias.blogspot.com/2022/11/blog-post_383.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible