Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 10 Απριλίου 2023

Ὁ Μητροπολίτης Ὀνούφριος συμμετεῖχε στήν κοινή προσευχή στήν Λαύρα τῶν Σπηλαίων

 

Ο Μητροπολίτης Ονούφριος συμμετείχε στην κοινή προσευχή στην Λαύρα των Σπηλαίων

Του Θάνου Θανόπουλου

Τους πιστούς που καθημερινά συρρέουν στην Λαύρα των Σπηλαίων του Κιέβου για να προσευχηθούν και να στηρίξουν το Μοναστήρι, ευχαρίστησε από καρδιάς σήμερα ο Μητροπολίτης Κιέβου κ. Ονούφριος.

Μετά το πέρας της προσευχής που τελέστηκε στην είσοδο της Μονής ο Μητροπολίτης Ονούφριος ευχαρίστησε τους πιστούς που στέκονται καθημερινά εκεί προσευχόμενοι εδώ και αρκετές ημέρες, υπενθυμίζοντάς τους ότι η Μεγάλη Σαρακοστή που συνεχίζεται είναι μία περίοδος που ο άνθρωπος πρέπει να φροντίσει για την πνευματική του κατάσταση και την πνευματική του κάθαρση.

Επίσης ο Μητροπολίτης Ονούφριος μεταξύ άλλων τόνισε: «Σας ευχαριστώ για την αγάπη προς την Ιερά Μονή μας, για τον σεβασμό στους πατέρες μας, οι οποίοι προσευχήθηκαν στον Θεό για τον τόπο μας, για τον λαό μας, ώστε να μας ευλογεί και να ζήσουμε στη γη αυτή αντάξια του χριστιανικού μας αξιώματος, ώστε η επίγεια ζωή μας να στεφθεί με εκείνη την ουράνια, που σε όλους τους έχει χορηγήσει ο Θεός. Προσευχόμαστε για τον ουκρανικό λαό μας».

«Προσευχόμαστε για τον ουκρανικό λαό μας, για την κυβέρνησή μας, για τον στρατό μας, για ολόκληρο τον κόσμο. Όλος ο κόσμος είναι ένα μεγάλο σπίτι στο οποίο ο Επουράνιος Πατέρας είναι ο πατέρας και εμείς όλοι τα παιδιά του. Ο Θεός θέλει όλοι μας να ζούμε ειρηνικά μεταξύ και με αγάπη» πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο κ. Ονούφριος.

Κλείνοντας ο Μητροπολίτης Ονούφριος υπογράμμισε: «Σας ευχαριστώ για την χριστιανική σας συμπεριφορά. Βλέπω και ακούω ότι υπάρχουν πολλές προκλήσεις, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που συμπεριφέρονται ανάξια. Τι μπορούμε να πούμε; Συγχώρεσέ τους, Κύριε, γιατί δεν καταλαβαίνουν τι κάνουν. Δεν πρέπει να θυμώνουμε με κανέναν, ούτε με αυτούς που χορεύουν και τραγουδούν σε αυτό το μέρος – δεν ξέρουν τι κάνουν. Αυτή η γη είναι ποτισμένη με αίμα, ιδρώτα και δάκρυα των οσίων πατέρων. Αυτή η γη δεν είναι για να χορέψει πάνω της κανεις, αλλά να μετανοήσει. Είθε ο Κύριος να συγχωρήσει αυτούς που το κάνουν αυτό και να τους δώσει μυαλό για να μην το επαναλάβουν. Σας εύχομαι υγεία και τις ευλογίες του Θεού».

Τέλος οι πιστοί έψαλαν στον Μητροπολίτη Ονούφριο το πολυχρόνιο, και αυτός με την σειρά τους ευλόγησε και τους ευχαρίστησε γι ακόμη μια φορά για την αγάπη τους.


romfea.gr

youtube.com

https://aktines.blogspot.com/2023/04/blog-post_5.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible