Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 18 Αυγούστου 2023

Ἀποφυλακίστηκε ὁ Μητροπολίτης Παῦλος - Πιστοί πλήρωσαν τήν ἐγγύηση


Ελεύθερος αφέθηκε πριν από λίγο από τις φυλακές του Κιέβου, ο Καθηγούμενος της Λαύρας των Σπηλαίων, Σεβ. Μητροπολίτης Τσερνομπίλ κ. Παύλος.

Την χαρμόσυνη είδηση έκανε γνωστή ο προσωπικός δικηγόρος του Σεβασμιωτάτου, στο κανάλι που διατηρεί στην εφαρμογή Telegram.

Παρόλο που οι Αρχές της Ουκρανίας είχαν βάλει για εγγύηση αποφυλάκισης το εξωφρενικό ποσό των 900.000 ευρώ (33.000.000 γρίβνα), περίπου 1000 πιστοί συγκέντρωσαν το ποσό και πλήρωσαν για τον Σεβασμιώτατο.

Ο Μητροπολίτης Παύλος, αμέσως μετά την αποφυλάκισή του, με δάκρυα στα μάτια ευχαρίστησε σε όλους εκείνους που μάζεψαν τα χρήματα γι΄αυτόν.

Επίσης ο κ. Παύλος, ανέφερε ότι θα προσεύχεται καθημερινά για όλους, ενώ προέτρεψε τους μοναχούς της Λαύρας να μείνουν ενωμένοι και να κρατήσουν την πίστη τους.

Τέλος, ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι κατά τη διάρκεια της προφυλάκισης διάβαζε Πατερικά βιβλία και επιδόθηκε περισσότερο στην καρδιακή προσευχή.

Του Αιμίλιου Πολυγένη


……………………………………………..

Ο Μητροπολίτης Πάβελ Ηγούμενος της Λαύρας Σπηλαίων Κιέβου απελευθερώθηκε από την κράτηση.


Στις 7 Αυγούστου 2023, καταβλήθηκε η εγγύηση για τον Μητροπολίτη Βίσχοροντ και Τσορνόμπιλ Πάβελ, τον Ηγούμενο της Λαύρας των Σπηλαίων του Κιέβου. Μετά την αποφυλάκισή του από το κέντρο κράτησης, ο Vladyka Pavel απευθύνθηκε στην αδελφότητα της Λαύρας και σε όλους τους πιστούς και ευχαρίστησε για την υποστήριξή τους. Το βίντεο δημοσιεύτηκε από τον Αρχιερέα Mykyta Chekman, δικηγόρο του Μητροπολίτη Παύλου, στο κανάλι του στο Telegram.

«Θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι το Περιφερειακό Δικαστήριο Solomianskyi της πόλης του Κιέβου άλλαξε το μέτρο περιορισμού του Μητροπολίτη Παύλου από 24ωρη κατ’ οίκον περιορισμό σε κράτηση με εγγύηση 33.300.000 UAH – ένα ανυπέρβλητο, εκ πρώτης όψεως, ποσό . Τα στοιχεία του τραπεζικού λογαριασμού μέσω των οποίων όλοι μπορούσαν να συμμετάσχουν και να πληρώσουν την εγγύηση για τον Μητροπολίτη Πάβελ, επιταχύνοντας την αποφυλάκισή του από το κέντρο κράτησης, δημοσιεύτηκαν στον ιστότοπο της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας.

Η σημερινή εκδήλωση είναι ένα κοινό επίτευγμα των ενοριτών της Ορθόδοξης Εκκλησίας της Ουκρανίας, οι οποίοι απέδειξαν ότι τίποτα δεν είναι αδύνατο. Η εγγύηση έχει πληρωθεί από περίπου 1000 άτομα», σχολίασε ο δικηγόρος.

Ο Μητροπολίτης Παύλος ευχαρίστησε τον Μακαριώτατο Μητροπολίτη Ονούφριο, την αδελφότητα, τους υπερασπιστές του, τους συγγενείς και όλους τους πιστούς για την υποστήριξή τους.

«Σας ευχαριστώ για την προσευχή σας, για την υπομονή σας, για την αγάπη σας, ευχαριστώ αυτούς τους ανθρώπους που πλήρωσαν την εγγύηση. Είθε ο Κύριος να σας στείλει καλή υγεία και αιώνια σωτηρία», είπε η Vladyka Pavel. «Το πιο σημαντικό πράγμα, αγαπητοί αδελφοί και αδελφές, είναι να διατηρήσουμε την πίστη, να παραμείνουμε πιστοί στον Θεό, την Εκκλησία και την επίγεια Πατρίδα μας, που μας μόρφωσε, που σήμερα μας δίνει τη δυνατότητα και να προσευχόμαστε και να ζούμε αυτές τις δύσκολες στιγμές που έχουν έρθει στη γη μας».




http://aktines.blogspot.com/2023/08/blog-post_27.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible