Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2023

Σικέ κουταλομαχία Ἀρχιεπισκόπου μέ Μητσοτάκη γιά νά προχωρήσει ἡ κάρτα τοῦ πολίτη.


Στο φύλλο της Κυριακάτικης Εστίας (24 Σεπτεμβρίου) γράφει ότι ο Αρχιεπίσκοπος «απείλησε» τον Μητσοτάκη με «τελεσίγραφο» ότι θα αλλάξει την στάση για τις ταυτότητες αν προστεθούν σε αυτές νέες δυνατότητες (ΑΜΚΑ και τον ΑΦΜ) και ότι θα εκδώσει εγκύκλιο προς τους Ναούς για την αντίθεση της Εκκλησίας στον γάμο των ομοφυλοφίλων, εάν ο Μητσοτάκης το προχωρήσει !!

Με ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΑ που μπερδεύουν τον λαό ο Αρχιεπίσκοπος τείνει χείρα βοηθείας προς τον Μητσοτάκη, για να τον βγάλει από την γούβα στην οποία έχει κολλήσει.

Ο Αρχιεπίσκοπος ο ίδιος είπε πρόσφατα για το θέμα της κάρτας του πολίτη ότι πρέπει να ξέρουμε που είναι τα όρια της Εκκλησίας και πού της Πολιτείας. Ο Νέας Ιωνίας Γαβριήλ, ο π. Βασίλειος Θερμός και ο π. Αλέξανδρος Καριώτογλου που προωθούν την ομοφυλοφιλία μέσα στην Εκκλησία και διαφθείρουν το ποίμνιο σε ποιά όρια βρίσκονται; Είναι δυνατόν να πιστέψει κανείς ότι ο Αρχιεπίσκοπος έδωσε τελεσίγραφο στον Μητσοτάκη και έχει πρόβλημα με την έγκριση του γάμου των ομοφυλοφίλων από την Πολιτεία, όταν αφήνει τους ρασοφόρους διαφθορείς να αλωνίζουν και να διαφθείρουν το ποίμνιο μέσα στην Εκκλησία;

Πρόκειται περί ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑΤΟΣ, το οποίο θέλει να εμφανίσει τον Μητσοτάκη διαλλακτικό και τον Αρχιεπίσκοπο «άγρυπνο φρουρό» για το καλό μας! Μετά το ΦΕΚ για τις «ηλεκτρονικές ταυτότητες» που θα εκδίδονται από τις 26 του Σεπτέμβρη είναι φανερό ότι αυτό που επείγει για τον Μητσοτάκη είναι η κάρτα του πολίτη και όχι ο γάμος των ομοφυλοφίλων, θέμα το οποίο, ‘τυχαίως’, δήλωσε ότι θα το τακτοποιήσει μέσα στην τετραετία. Κάνει τον «τζάμπα μάγκα» λοιπόν ο Αρχιεπίσκοπος όταν δίνει «τελεσίγραφα» για κοπανιστό αέρα.

Επιχειρεί όμως να δημιουργήσει τις κατάλληλες εντυπώσεις (για τον ίδιο και για τον Μητσοτάκη) για να γίνει πειστικό το άλλο το ΨΕΥΤΟΔΙΛΗΜΜΑ που επείγει περισσότερο, ότι αν προστεθούν στις ηλεκτρονικές ταυτότητες νέες δυνατότητες (ΑΜΚΑ, ΑΦΜ), τότε θα αλλάξει την στάση του!

Καταρχάς να πούμε εδώ ότι ο Αθηνών δεν είναι μόνος του στην Εκκλησία για να έχει τόση σημασία η αλλαγή της στάσης του. Το «πολίτευμα» της Εκκλησίας είναι Συνοδικό.

Τι μεσολάβησε και ο Αρχιεπίσκοπος ασχολείται τώρα με ένα θέμα το οποίο πριν λίγες ημέρες θεωρούσε ότι βρίσκεται στα όρια της Πολιτείας; Πόσο ανόητους πρέπει να μας θεωρούν όταν μας καλούν να υπογράψουμε για μία κάρτα που έχει όλες τις τεχνικές υποδομές «αναβάθμισης», επειδή ο Κυριάκος θα μας υποσχεθεί ότι δεν θα βάλει μέσα τον ΑΦΜ και τον ΑΜΚΑ; Και ο επόμενος τί θα πει; Δεν θα το κάνω επειδή σας το υποσχέθηκε ο προηγούμενος;

Μιλάμε για την κυβέρνηση Μητσοτάκη που αγνόησε απόφαση του ΣτΕ σύμφωνα με την οποία στην ταυτότητα πρέπει να φυλάσσονται μόνο τα στοιχεία ταυτοποίησης και όχι τα στοιχεία που απαιτούνται για τις υπηρεσίες ηλεκτρονικής διακυβέρνησης. Με τροποποιητική ΚΥΑ φέτος τον Φεβρουάριο πήγανε και προσθέσανε ότι «θα δύναται να αποθηκευτούν τα στοιχεία που απαιτούνται για τις Υπηρεσίες Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, εάν αποφασισθεί να συμπεριληφθούν στο εν λόγω μέσο»!

Αυτοί δεν σέβονται το ΣτΕ, θα σεβαστούν εμάς; Αυτοί φτιάχνουν συνέχεια νόμους, παρανόμους και υπονόμους για να περνάνε ό,τι θέλουν από το παράθυρο και από το υπόγειο. Είναι δυνατόν με αυτούς και όποιους άλλους έλθουν μετά στο κεφάλι μας να κοιμόμαστε ήσυχοι τα βράδια όταν θα έχουμε παραλάβει μία τέτοια κάρτα;

Γιατί ο Αρχιεπίσκοπος δεν ζητάει να δοθούν κάρτες υψίστης ασφαλείας δίχως τσιπάκια για να τελειώνουμε;

Γιατί;

Την απάντηση την ξέρουμε!

ΤΑΣ ΘΥΡΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible