Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή 8 Μαρτίου 2024

Δῆμος Θανάσουλας: «Θὰ ἔχουμε σίγουρα ἀλλαγὲς στὰ σχολικὰ βιβλία, προκλήσεις πρὸς τὴν Ἐκκλησία, πρὸς Θεσμούς, διώξεις. Ἡ τροποποίηση τοῦ ποινικοῦ κώδικα εἶναι φτιαγμένη γιὰ αὐτό.»

Τον κώδωνα κινδύνου για τις προθέσεις της κυβέρνησης να επιβάλλει δια διώξεων την woke ατζέντα έκρουσε ο δικηγόρος παρ’ αρείω πάγω Δήμος Θανάσουλας στην εκπομπή Right2TheBone με τον Ραφαήλ Καλυβιώτη και τον Δημήτρη Παπαγεωργίου.

Στην εξαιρετικά ενδιαφέρουσα εκπομπή ο κεντρικός ομιλητής του συλλαλητηρίου στο Σύνταγμα και στέλεχος της Ενωμένης Ρωμιοσύνης, Δήμος Θανάσουλας, συζήτησε με τους οικοδεσπότες για το τι μέλλει γενέσθαι σχετικά με τον ψηφισθέντα πλέον νόμο που ρυθμίζει τον γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων ζευγαριών.
Ο κ. Θανάσουλας αναφέρθηκε αναλυτικά στις συνέπειες σε νομικό και κοινωνικό επίπεδο που θα έχει αυτό το νομοθέτημα, αναδεικνύοντας με εμφατικό τρόπο και προειδοποιώντας για τη νέα ζοφερή πραγματικότητα που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε από δω και στο εξής: πρόκειται να υπάρξουν αλλαγές των σχολικών βιβλίων, πιέσεις προς την Εκκλησία, περιορισμός της ελευθερίας του λόγου στα πανεπιστήμια, ακόμα και διώξεις σε πρόσωπα που θα αντιδράσουν.
Μέχρι και η πρόσφατη τροποποίηση του Ποινικού Κώδικα εξυπηρετεί αυτές τις συνθήκες, καθώς η «διατάραξη υπηρεσίας» (π.χ. είτε σε σχολικό είτε σε νοσοκομειακό περιβάλλον) επισείει πλέον ακόμα και ποινές φυλάκισης.
Ολόκληρη η εκπομπή:
Μετά το νομοσχέδιο τι; Αντεπίθεση στη #woke παράνοια.

https://youtu.be/2FqsihqkuP4?t=3  Right2TheBone  Newsfire.gr


https://tasthyras.wordpress.com/2024/02/29/δήμος-θανάσουλας-θα-έχουμε-σίγουρα-α/#more-87844

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible