Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2025

Πρωτοφανές: Ἀνεμοστρόβιλος μπροστὰ στὸ Ἐπισκοπεῖο τῆς Μητροπόλεως Πατρῶν.

σ.σ. Ένα απίστευτο στα χρονικά γεγονός έλαβε χώρα σήμερα στην Πάτρα. Ανεμοστρόβιλος ξέσπασε ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΕΠΙΣΚΟΠΕΙΟ και έσπασε πάνω από 10 δέντρα, καταπλάκωσε αυτοκίνητα και κατέστρεψε την μάνδρα του Αγίου Ανδρέα. Εμβρόντυτοι πολλοί Θεοφοβούμενοι πιστοί συνδέουν αυτό το πρωτοφανές στα χρονικά περιστατικό με την άφιξη του φιλοσοδομίτη, φιλοσχισματικού οικουμενιστή Ελπιδοφόρου Αμερικής στην ιερή πόλη των Πατρών.

Η είδηση από το The Best. Φωτογραφίες και βίντεο Δημήτρης Χριστοδουλόπουλος

Τα δέντρα σωριάστηκαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ από θαύμα γλίτωσαν οι περαστικοί από το σημείο.
Δεν έχει προηγούμενο αυτό που συνέβη πριν από λίγο στο πίσω μέρος του προαύλιου χώρου του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα στην Πάτρα.
Περί τα δέκα δέντρα κατέρρευσαν ξαφνικά από τον αέρα (γίνεται λόγος περί ανεμοστρόβιλου), σαν να ήταν χάρτινα, σοκάροντας τους αυτόπτες μάρτυρες του πρωτοφανούς σκηνικού.
Τα δέντρα (άλλα ξεριζώθηκαν, άλλα έσπασαν), σωριάστηκαν πάνω σε σταθμευμένα αυτοκίνητα ενώ από θαύμα γλίτωσαν οι περαστικοί από το σημείο.
Πληροφορίες μάλιστα από αυτόπτες μάρτυρες αναφέρουν ότι ένα παιδί κρύφτηκε τρομαγμένο κάτω από ένα αυτοκίνητο.
Κάτοικοι του κέντρου περιγράφουν τον ανεμοστρόβιλο σαν έναν σεισμό που ήρθε ξαφνικά παρασύροντας δέντρα τέντες, μηχανάκια και πινακίδες. Πληροφορίες επίσης αναφέρουν ότι έσπασε και το τζάμι της πόρτας του Αγίου Ανδρέα.
Αναφορές για πτώσεις δέντρων υπήρξαν επίσης για την Πατρέως και για την περιοχή της ιχθυόσκαλας.

Σε επικαιροποίηση του έκτακτου δελτίου επιδείνωσης καιρού προχώρησε σήμερα (10/11) η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσίας (ΕΜΥ)


https://tasthyras.wordpress.com/2025/11/10/πρωτοφανές-ανεμοστρόβιλος-μπροστά-σ/#more-124684

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible