Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Σάββατο 31 Μαΐου 2014

Ὁ Κομμουνισμός καί ὁ χιτλερισμός εἶναι δημιούργημα τῶν Ἐβραίων Σιωνιστῶν

(Από τα μυστικά πρωτόκολλα των σοφών της Σιών)
Αυτό φαίνεται, ίσως, απίστευτο και προ παντός από τους ίδιους τους κομμουνιστάς. Και όμως είναι αληθές! Και τον άθεο Κομμουνισμό πάλι Εβραίοι τον δημιούργησαν. Ο Κάρολος Μάρξ ήταν Γερμανοεβραίος. Κατήγετο εξ Ιουδαίων. Κατά το ήμισυ Ιουδαίος ήτο και ο Βλαδίμηρος Λένιν, ο οποίος υπήρξε μέγας διώκτης της Ορθοδοξίας και πάσης άλλης θρησκείας, η οποία κατά την θεωρίαν του είναι: «το όπιον του λαού».
Ο Λένιν, του οποίου το όνομα είναι γνωστό σε κάθε γωνιά της γης, άρχισε το 1917 τη Ρώσικη Κομμουνιστική Επανάσταση με ένα επιτελείο από 217 συνεργάτες, από τους οποίους μόνον οι 8 ήσαν Ρώσοι, ενώ όλοι οι άλλοι ήσαν Εβραίοι! Ο ίδιος ήταν και Μασώνος 33ου βαθμού.
Οι ενισχυταί του (εκτός από τους στρατάρχας Χίντεμπουργκ και Λουντεντόρφ, που έδωσαν τα πρώτα εκατομμύρια εις χρυσόν) είναι οι γνωστοί Εβραίοι τραπεζίτες της Αμερικής Σίφφ, Λοέμπ και Κούχνε!! Αυτό φυσικά δεν το λέμε εμείς, αλλά η ίδια η Ιστορία...
Αλλά ας δούμε τα κέρδη και τις ζημιές των ενδιαφερομένων. Ξεριζώθηκε μήπως το όπιο του λαού μέσα από την ψυχή των Ρώσων, όπως το διεκήρυττε ο θεομάχος Λένιν και οι δημιουργοί και προστάται του; Την απάντηση μας δίνουν οι διάφοροι Σολζενίτσιν, οι οποίοι δημιουργούν τέτοιον πονοκέφαλο με τις χριστιανικές τους πεποιθήσεις, ώστε μια υπερδύναμης, η Ρωσία ΝΑ μη μπορεί να τους υποφέρει και να αναγκάζεται να τους διώξει πέρα από τα όριά της.
Σήμερα στη Ρωσία υπάρχει ο πιο ακμαίος και ζωντανός Χριστιανισμός.
Μπορούμε να πληροφορήσουμε τον αναγνώστη μας, ότι η πίστις του λαού δεν ξεριζώθηκε, όπως είχαν φανταστεί οι Εβραίοι και οι Κομμουνισταί. Γνωρίζουμε μάλιστα, ότι εδώ και λίγα χρόνια μια συστηματική, προσεκτική εργασία γίνεται εκεί, που άλλοτε ήταν ο παράδεισος των εωσφοριστών, δια την πλήρη πνευματικήν και φυσικήν εξαφάνισιν του Σιωνισμού. Όταν δε συνεχώς διαβάζομε περί της συνεχούς μεταφοράς πολεμικού υλικού προς τους Άραβας, το οποίον φαίνεται είναι πεπρωμένο να χρησιμοποιηθή εναντίον αυτών, που ίδρυσαν και εγαλούχησαν τον Κομμουνισμό δηλαδή των Εβραίων, δεν μπορούμε παρά να μείνωμε εκστατικοί μπροστά στη Σοφία του Θεού, ο οποίος τιμωρεί εκείνους που βυσσοδομούν εις βάρος της Αγίας Ορθοδοξίας.
Από το 1956 οι ηγέται του Κομμουνισμού, της Μόσχας, έκαναν απότομη στροφή 180 μοιρών και επετέθησαν ιδεολογικώς κατά παντός Εβραϊκού. Εξαπελύθη ένας πρωτοφανής διωγμός εναντίων των Εβραίων, που διαμένουν στη Σοβιετική Ένωση και είναι αυτοί σχεδόν τριάμισι εκατομμύρια. Εξεδόθησαν παραλλήλως χιλιάδες βιβλία που αποκαλύπτουν την διαλυτική δράση του Εβραϊσμού!! Όλα δε τα φιλοεβραϊκά βιβλία, σχετικά με τη λογοτεχνία και την ποίηση απηγορεύθησαν. Θα εφαντάζετο ποτέ ο Γερμανο-εβραίος Κάρολος Μάρξ, ότι κάποια μέρα τα πνευματικά παιδιά του, οι Ρώσοι Κομμουνισταί, θα εστρέφοντο με τόση μανία κατά του Εβραϊσμού και του Σιωνισμού; Σήμερα όμως κανείς δεν αμφιβάλλει πλέον. Τον κατά του Εβραϊσμού – Σιωνισμού ιδεολογικόν πόλεμον έχουν ήδη αναλάβει πολλαί Σοβιετικαί Υπηρεσίαι και οργανισμοί, μεταξύ των οποίων και η Ακαδημία των Επιστημών της Ε.Σ.Σ.Δ.!
Να λοιπόν, μια τρανή απόδειξις ότι εκείνα που σκηνοθετούν οι Σιωνισταί εναντίον του Χριστιανιμού γυρίζουν πίσω και κτυπούν τας κεφαλάς των.

Δημιουργούν τον Χιτλερισμόν


Οι Σιωνισταί Εβραίοι εδημιούργησαν ένα ακόμη αντιχριστιανικό τέρας, τον Αδόλφον Χίτλερ.

Ο Χίτλερ ήταν κατά το ήμισυ Εβραίος. Στο περιβάλλον του υπήρχαν πολλοί Εβραίοι, καθώς μάγοι, σατανισταί και αποκρυφισταί.
Διψούσε δε ακόρεστα για δόξα. Οι εωσφορισταί του Σανχεντρίν των Σιωνιστών του υπόσχονται, ότι θα τον βοηθήσουν ν' ανέβει ψηλά, υπό τον όρον να εξαφανίσει τον Χριστιανισμό και να τον αντικαταστήσει με τη θρησκεία των Τευτονικών θεών. Ο Χίτλερ συμφωνεί...
Στις 4 Ιανουαρίου του 1933 ο μέγας Εβραιογερμανός τραπεζίτης Κούρτ φόν Στροέντερ δέχεται με μυστικό τρόπο τον Αδόλφον Χίτλερ στο μέγαρο του στην Κολωνία παρουσία του Φράντζ φόν Πάππεν και άλλων σατανιστών. Εκεί ο χρυσός της γης τίθεται στους πόδας του φασιστικού σατανικού τέρατος, ΧΙΤΛΕΡ, που έχει για σύμβολο του τον τεθλασμένο σταυρό της Μαύρης Μαγείας, την «σβάστικα».
Και με τα σχέδια και με το χρυσό των Εβραίων ανεβαίνει στην εξουσία ένας αντίχριστος, ο Χίτλερ.
Τα όσα επηκολούθησαν τα γνωρίζει σήμερα όλη η ανθρωπότης. Πενήντα εκατομμύρια άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και διακόσια ετραυματίσθησαν στο πείραμα του Ναζισμού να επιβάλει την θρησκεία της «Νέας Τάξεως πραγμάτων».
Τι επέτυχε όμως και με αυτό ο Σιωνισμός; Δεν κατόρθωσε να αφανίσει την Χριστιανοσύνη, όπως φανταζόταν.
Αντιθέτως μάλιστα, η οργή του Χίτλερ εστράφη εναντίον των ευεργετών του Εβραίων και εκατοντάδες χιλιάδες από αυτούς, τους έκαμε σαπούνι. Πρωτοφανής βαρβαρότης εναντίον των.
Για μια ακόμη φορά ο Θεός απέδειξε στους χριστιανομάχους Σιωνιστάς, ότι ο Χριστός είναι ανίκητος και ότι «σκληρόν προς κέντρα λακτίζειν».
Βλέπεις, αναγνώστα, ότι όλα τα εναντίον του Χριστού και της Εκκλησίας Του σχέδια τους και προσπάθειες τους τελικά συντρίβονται, ως σκεύη κεραμέως; Και όντως διαπιστώνουμε επιπλέον, ότι τα σατανικά αντίχριστα κατασκευάσματά τους, στρέφονται εναντίον των κεφαλών των! Ας τα δουν καλά αυτά οι Σιωνισταί και τα όργανά τους Μασώνοι, Ροταριανοί, θεοσοφισταί, Ροδόσταυροι, Λάϊονς και τα παράγωγα τους...

Εκ του βιβλίου του Αρχ. Χαρ. Βασιλοπούλου
Επιλογή και μεταφορά xristianos.gr
http://xristianos.gr/forum/viewtopic.php?f=174&t=12401

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible