Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη, 2 Οκτωβρίου 2014

Ἔξω ἀπό τά ὄρια τοῦ κτήνους ἡ ὀμοφυλοφιλία


ΕΠΙΤΡΕΨΤΕ ΜΕ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΜΟΥ,  ΝΑ ΟΜΙΛΗΣΩ

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΠΑΥΛΟΥ

Ακούστε, τι λέει ο Μητροπολίτης Φλωρίνης π. Αυγουστίνος Καντιώτης, σ” ένα κατάμεστο εκκλησίασμα, σε εσπερινό κήρυγμα, στην Αγία Τριάδα Πτολεμαϊδος, στις 10-12-1978, για την ομοφυλοφιλία·

 «…Το μάθατε; Διαβάσατε το πρώτο κεφάλαιο την προς Ρωμαίους επιστολή να δείτε…. Το ζώο έχει ευπρέπεια, δεν βγαίνει από τα φυσικά όρια που καθόρισε ο Δημιουργός. Επιτρέψατέ μου αγαπητοί μου, να μιλήσω και εγώ με την γλώσσα του Παύλου· Αρσενικό με αρσενικό δε σμίγει, Δεν θα το δείτε σ’ όλη την πλάση. Αρσενικό με αρσενικό δεν σμίγει, θηλυκό με θηλυκό δεν σμίγει. Το παραφύση είναι άγνωστο. Και όμως υπάρχει η αμαρτία αυτή.
Και άλλοτε στην Πατρίδα μας μετριούνταν στα δάκτυλα αυτοί. Τώρα κάτω στην Ομόνοια, κάτω στο Σύνταγμα υπάρχει πλήθος απ’ αυτούς. Πού να καταδιώξει η αστυνομία όλους αυτούς τους μασκαράδες που ατιμάζουν την ανθρωπίνη φύση; Και όμως έκαναν σωματείο και ζητούν από την κυβέρνηση να λάβει προστατευτικά μέτρα υπέρ αυτών!!! Αδελφοί μου δεν συγκινείστε που φτάσαμε; Δεν πονείτε; Υστερα σου λέει άνθρωπος! Τι άνθρωπος; Ούτε κτήνος, γιατί τα κτήνη δεν τα κάνουν αυτά τα πράγματα. Θα γίνουμε και εμείς Αγγλία, έθνος ομοφυλοφίλων… Τί γίνεται στην Αγγλία; Επέτρεψαν εκεί γάμο αρσενικό με αρσενικό και θηλυκό με θηλυκό!!! Μάλιστα, εκεί θα φτάσουμε. Ω! Πόντε, ω Μικρά Ασία, ω παρθενώνες, ώ Αγιά Σοφιά, ω τάφοι προγόνων! Που καταντήσαμε! Πού ομιλώ; Σε πέτρες; Όχι, σε καρδιές και ψυχές Ελληνικές· και συγκινημένος βαθύτατα αναστενάζω για την αθλιότητα της πατρίδος μου. Παρακαλώ πηγαίνετε στα σπίτια σας και παρακαλέστε τον Θεό… Θα σας καλέσω σ” ένα πάνδημο συλλαλητήριο και θα κάνουμε τείχος αδιαπέραστο απέναντι αυτής της κτηνώδους καταστάσεως που βρίσκεται η αγαπητή μας Πατρίς…»
http://www.augoustinos-kantiotis.gr/?p=43370

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ