Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Ἐπιστολή γιά τήν Μακεδονία

Αγαπητο ιστολόγιο «Κύριος Ιησους Χριστός» 

Η αντίδραση των Ελλήνων μέσω των συλλαλητηρίων δεν ήταν αρκετή για την κυβέρνηση, η οποία αυτές τις ημέρες αποδέχεται πλέον τα ονόματα Νέα Μακεδονία και Άνω Μακεδονία για το ψευδοκρατος των Σκοπίων. Διαβάζουμε πως δεν μπορεί μάλιστα να πράξει αλλιώς λόγω των εξωτερικών πιέσεων. Ομως ο καθένας είναι υπόλογος των δικών του πράξεων και μόνο την δικη του συνείδηση ακούει μέσα του. Κάποτε ο Άγιος Μάρκος ο Ευγενικός ήταν ο μόνος, ακόμα και από τους δικούς μας ιεράρχες, που είπε όχι στην τιάρα του παπα και κρατησε καθαρή και άφθαρτη την ορθόδοξη πίστη μας. Πριν από 25 χρόνια, μαζί με 2-3 αλλους Έλληνες φοιτητές του Πανεπιστημίου του Ορεγκον τα βάλαμε πρώτα με τον πανίσχυρο καθηγητή Γουίξμαν της Πολιτικής Γεωγραφίας που διέδιδε την προπαγάνδα των Σκοπιανών, και μετά με κάποιους άλλους που πήγαιναν στα τοπικά σχολεία ως εκπρόσωποι του τουρκικού ψευδοκράτους στην Κύπρο και χαρακτηρίζανε τον Αττιλα σαν απελευθέρωση. Μας απείλησαν οτι θα μας διώξουν από το πανεπιστήμιο και την χώρα, ότι θα μας τελειώσουν την καριέρα, αλλά δεν κάναμε πίσω και οι θεσεις μας πέρασαν. Η προπαγάνδα τους σταμάτησε. Σήμερα η βιβλιοθήκη αυτού του πανεπιστημίου είναι γεμάτη με εκατονταδες βιβλία που φέραμε και δωρισαμε για να υπάρχουν οι θέσεις της Ελλαδας μας για πάντα.
Με αυτό μου το γράμμα, καλώ λοιπόν τον κάθε Έλληνα, να πει όχι στην πώληση του ονοματος της Μακεδονιας μας με οποίο τρόπο μπορεί. Θα βρει τροπους ο εφευρετικος Ελληνας. Με την οικονομική του απαγκίστρωση από κάθετι Σκοπιανό, κλπ. Μια πρόταση είναι όταν γράφεται ένα γράμμα η ένα ηλεκτρονικό μήνυμα προς η από την Θεσσαλονίκη η κάτι σχετικό, βάλτε δίπλα ως Πολιτεία οπως έχουμε στις ΗΠΑ την λέξη Μακεδονία. Για παράδειγμα Ομαχα, Νεμπράσκα, ΗΠΑ ως Θεσσαλονίκη, Μακεδονια, Ελλάδα. Το όχι μας ας συνεχιστεί για πάντα και παντού! Όσο για τις εξωτερικές πιέσεις που δέχονται οι σημερινές ηγέτες, ακόμα και αν αυτές ήταν απειλές για την ζωή τους η την ζωή των οικογενειών τους, τους θυμιζουμε τις θυσιες τοσων και τοσων προηγουμενων ηγετων για χαρη της Πατριδας μας. Για αυτούς πάλι που δεν νοιάζονται για την Μακεδονία να ξέρουν ότι αύριο θα είναι η σειρά του νησιού τους η της πόλης τους. Για αυτούς που είναι ίσως θυμωμένοι με την Ελλάδα μας γιατί τους αδίκησε και για αυτό δεν κάνουν τίποτα, ας μην ξεχνάνε ότι δεν είναι η Ελλάδα που τους αδίκησε. Εάν η αναξιοκρατία σε έστειλε στην ξενητεια, η Ελλάδα δεν φταίει. Φταίνε κάποιοι οπως αυτοί που κάποτε εξοστράκιζαν τον Αριστείδη και πρόδιδαν τον Λεωνιδα. Η Ελλάδα είσαι εσυ ο ίδιος. Είναι η Πατρίδα σου, και πάντα πρέπει να την υπερασπίζεσαι οποιο και εάν είναι το τίμημα.

Ευχαριστώ, 
Δρ. Νίκος Στεργιου

Dean of the Division of Biomechanics and Research Development, College of Education, University of Nebraska at Omaha
Distinguished Community Research Chair and Professor, Department of Biomechanics, University of Nebraska at Omaha
Director, Biomechanics Research Building and Center for Research in Human Movement Variability, University of Nebraska at Omaha
Professor, Department of Environmental Agricultural and Occupational Health, College of Public Health, University of Nebraska Medical Center

Πηγή: Ἠλεκτρονικό ταχυδρομεῖο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible