Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Πέμπτη, 1 Νοεμβρίου 2018

Αὐτή εἶναι ἡ ὑποκρισία μας! Ἀρχ. Σάββας Ἁγιορείτης "Βλέπετε την υποκρισία μας την μεγάλη,τι ντόρος και τι σάλος έγινε γι αυτούς τους ανθρώπους που κάηκαν εκεί στις πυρκαγιές...για τους 1000 ανθρώπους που δολοφονούμε κάθε μέρα στις κλινικές, καταλαβαίνετε τι εννοώ, τις εκτρώσεις, τι ντόρος γίνεται; Κανένας ντόρος! Τίποτα! Μιλάμε για τα δικαιώματα των σκύλων, των γατιών, των πουλιών, ποιος μιλάει για τα δικαιώματα των εμβρύων; Δεν έχουν δικαιώματα τα έμβρυα δηλαδή; Αυτά δεν είναι άνθρωποι; Δεν είναι ψυχές;
Αυτή είναι η υποκρισία μας!  Και κάτι ακόμα πιο φοβερό. Ξέρετε που καταλήγουν αυτά τα έμβρυα; Στις βιομηχανίες καλλυντικών!! Υπάρχουν συμβάσεις -στην Ιταλία συγκεκριμένα- σε κλινικές γυναικολογικές, και παίρνουν αυτά τα έμβρυα τα εκτρωμενα και τα κάνουν καλλυντικά!! Και τα παίρνουν οι κυρίες, για να γίνουν πιο όμορφες! Γιατί αυτές οι ουσίες, επειδή είναι οργανικές απορροφούνται πολύ εύκολα. Αυτό και αν δεν είναι κανιβαλισμός!
Δεν είναι κανιβαλισμός; Δεν τρώμε σάρκες; Αυτή είναι η υποκρισία μας! Και μετά μιλάμε για αγάπη, και δακρυρροούμε μπροστά στις οθόνες! Δεν λέω, να κλάψουμε και γι αυτούς τους ανθρώπους, αλλά γι' αυτά τα παιδιά ποιος κλαίει! Ποιος μιλάει! Γιατί έχει χαθεί η πίστις! Δεν πιστεύουμε πλέον στον Θεό, πιστεύουμε μόνο στο εδώ και τώρα! Γι αυτό και δεν λέμε κοιμήθηκαν, λέμε χάθηκαν! Ενώ το ορθόδοξο είναι να πεις κοιμήθηκαν. Και αυτοί που κάηκαν κοιμήθηκαν. Δεν ήταν πιστοί αυτοί, τι ήταν ειδωλολάτρες; Ο πιστός ο χριστιανός, δεν χάνεται."

~Αρχιμ. Σάββας Αγιορείτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ