Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τρίτη 24 Δεκεμβρίου 2019

Βαβέλ



Βαβέλ

Χαράλαμπος Β. Κατσιβαρδάς, Δικηγόρος

Σήμερον, καίτοι κατά το άρθρο 3 του Συντάγματος, «η κρατούσα θρησκεία» λογίζεται εν Ελλάδι, η ζώσα Ορθόδοξη παράδοση, υπό την έννοια της πλειοψηφίας καθότι αλληλοπεριχωρείται με τους αγώνες του έθνους δια την ανεξαρτησία και την ελευθερία, ενόψει του ολετήρα της Παγκοσμιοποιήσεως και της βαθμηδόν πλην ραγδαίας εγκαθίδρυσης του εθνομηδενισμού και ισοπεδωτισμού της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μαζί με την ιταμή καταφρόνηση του Συντάγματος, συμπαρασύρεται εμφατικώς και η πλήρης απαξίωση της Εκκλησιαστικής μας παραδόσεως.
Είναι πρόδηλο ότι, επιδιώκεται ο βίαιος ακρωτηριασμός από το παρελθόν μας και η παραχαράξη των δομικών στοιχείων της ταυτότήτας μας, ούτως ώστε, όντες έρμαια, μίας δήθεν απροσδιόριστης θρησκείας, ενός γενικότερου ακατάληπτου άρχοντος του σύμπαντος, ο οποίος καθίσταται εις τον αντίποδα της ιδική μας παράδοσης της γεννήσεως του Θεανθρώπου από την Υπεραγία Θεοτόκο μας.
Η εκρίζωση των Οσίων και Ιερών της ψυχής μας και η δίωξη οιουδήποτε ανθίσταται, αποτελεί σημείο των καιρών και τούτο επιβάλλεται, παντί τρόπω, τόσο ευθέως όσο και υποβολιμιαίως, απευθυνόμενη ιδίως ως προς τις εύθραυστες και πρόσφορες καρδιές της νεολαίας.
Ο ορυμαγδός ανουσιολογίας και η σπουδή δια τον ουδετερόθρησκο στολισμό της Αθήνας, προμηνύει υπόρρητα μηνύματα, δια τον εξοβελισμό των αληθώς ,συμβολισμών δηλωτικών της ελεύσεως του Κυρίου μας, επί της γης, του Αίροντος τις αμαρτίες ημών.
Η πρόθεση είναι δηλονότι η λήθη, η ακύρωση εις την μνήμη και την συνείδησή μας, ενώ εις τον αντίποδα, υποστηρίζεται ο ακέραιος σεβασμός προς το Ισλάμ, εισέτι και του σεβασμού προς αποφυγή βρώσης κρέατος-χοιρινού, αλλά και η αποκαθήλωση των Σταυρών από τις εκκλησίες, προς σεβασμό αυτού (του Ισλάμ).
Η εθελούσια αυτοαπαράδοσή μας, προς την υποτέλεια, εξαιτίας και συνεπεία, της πλήρους άγνοιας προς το τι μέλλει γενέσθαι πολιτικά, αποδεικνύεται από την πλήρη αποπνευματικοποίηση της γεννήσεως του Χριστού και το τι συνεπάγεται οντολογικά δια την πορεία μας εις τον φθαρτό κτιστό κόσμο αλλά και εσχατολογικώς, με αποτέλεσμα να έχουμε καταστεί επαχθώς, άκρατα υλιστές, μηδενιστές, οσφεοκάμπτες και προσκυνητές των άλλων πολιτισμών, με συνέπεια καταισχυνόμενοι να μην προβάλλουμε την πολιτισμική μας αυτοτέλεια και την εθνική μας ανεξαρτησία.
Ο εσωτερικός υιός της εθνικής διάλυσης ήδη λειτουργεί λυσιτελώς, κατατείνων, εις την πλήρη απώλεια της ταυτότητας μας και την απορρόφησή μας από τους άλλους πολιτισμούς, δεδομένου του επιδιτούμενου εποικισμού στην Πατρίδα μας.
Εν κατακλείδι, τι κομίζουν τα Χριστούγεννα εις την καρδιά μας, τι σημαίνει Ανάσταση, κατάλυσις του θανάτου με θάνατο, τι σημαίνει ασκητικός βίος του Μεγάλου Βασιλείου και τι σχέση σήμερον έχει ο κόσμος αυτός με τον άστοχο και υποτιμητικό στολισμό, τα δενδρίλια, το άκρατο καταναλωτισμό και την εν γένει σχιδοειδή ακοινώνητη μανία επισώρευσης υλικών αγαθών, άκρατος ατομοκεντρισμός και αποθέωση της μοναξιάς μας.

https://aktines.blogspot.com/2019/12/blog-post_22.h

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible