Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Παίρνω τό θάρρος νά σᾶς ἐκφράσω τό παράπονο, ἀλλά καί τήν ἀντίθεση μου, μέ τήν ἀπόφασή σας νά παύσετε ἀπό τά καθήκοντά του τόν π. Γαβριήλ.

Ευλογείται Σεβασμιότατε.

Με την αγάπη του παιδιού προς τον πνευματικό ποιμενάρχη του, παίρνω το θάρρος να σας εκφράσω το παράπονο, αλλά και την αντίθεση μου, με την απόφαση σας να παύσετε από τα καθήκοντα του τον π. Γαβριήλ.
Λέτε πως ο λόγος είναι ότι δεν τηρεί τα υγειονομικά μέτρα. Πες τε μου υπάρχουν "υγειονομικά μέτρα" μέσα στον οίκο του Θεού Πατρός μας;
Τον διώχνετε από που;
Σε ποιόν ανήκει ο ναός;
Έκανε κάτι που αντιβαίνει τους κανόνες που θέσπισαν οι Άγιοι Πατέρες και το πηδάλιον;
Εισελεύσομεν εις οίκον Σου, προσκυνήσω προς ναόν Άγιον Σου λένε οι ιερείς στο εισοδικό.
Άρα ο ναός είναι του Θεού, και είναι Άγιος.!!!!!!
Άγιος θα πει κεκαθαρμένος με την Χάρη του Αγίου Πνεύματος όπως λένε οι ευχές των εγκαινίων ανάμεσα σε πολλά άλλα.
Μολύνει το Άγιο Πνεύμα Σεβασμιότατε και πρέπει να φοράμε φίμωτρα (γιατί φίμωτρα είναι και όχι μάσκες, τις μάσκες τις φοράνε στα μάτια στα καρναβάλια, και τα φίμωτρα στο στόμα για να μην μιλάμε και να μην τρώμε), μέσα στον ναό;
Μέχρι πριν δύο χρόνια μας παροτρύνετε εσείς και οι ιερείς σας να ερχόμαστε στους ναούς για να πάρουμε την ευλογία και την Χάρη του Θεού ξαφνικά τι έγινε, ο Θεός μοιράζει μικρόβια και ασθένειες μέσα στους ναούς Του;
Στο εισοδικό ο ιερέας παρακαλεί τον Θεό να στείλει αγγέλους συλλειτουργούντες, και γνωρίζουμε απ' αυτούς τους Αγίους μας (αγ. Γεώργιο Καρσλίδη, αγ. Ιάκωβο Τσαλίκη, αγ. Εφραίμ Κατουνακιώτη,....) πως εκτός από τον φύλακα άγγελο μας, που παίρνουμε εμείς οι ορθόδοξοι στην βάφτιση μας, ο ναός είναι γεμάτος από αγγέλους που βοηθούν τον ιερέα.
Μήπως επιβάλλεται να φορέσουν φίμωτρα και οι άγγελοι μην κολλήσουν ιό και ψάλλοντας στον Υιό τον κολλήσουν;
Εξηγήστε μου, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει μεγαλύτερη ενέργεια από του Αγίου Πνεύματος;
Δηλαδή ο ψεύτικος ιός έχει ενέργεια και το Πανάγιο πνεύμα αδρανοποιείται; Μήπως μέσα στο ναό ειδικά γίνεται το αντίθετο; Τουλάχιστον εγώ αυτό αυτό έχω διαβάσει, στους τόσους λιμούς και χολέρες να γίνεται, ανά τους αιώνες.
Μόνο μια περίπτωση υπάρχει, όταν δεν πιστεύουμε στην Χάρη, την Προστασία, και την Πρόνοια του Θεού, όπως μας είπαν οι παραπάνω Άγιοι και οι παλαιότεροι. "Με ότι δοχείο πάμε στον Θεό τόση Πίστη θα πάρουμε"
Ήρθε ένας κατασκευασμένος ιός, και αντί να πάρετε τα όπλα της Πίστεως που είναι οι καθημερινές Θείες Λειτουργίες, οι λιτανείες, οι παρακλήσεις, οι προσευχές και σ' αυτά να παροτρύνετε και εμάς, εσείς μας λέτε να μπολιαστούμε με αμφιβόλου ποιότητας εμβόλια, τα οποία περιέχουν κυτταρικές σειρές από εκτρωμένα - δολοφονημένα έμβρυα;
Από πότε η έκτρωση δεν είναι αμαρτία Σεβασμιότατε;

Και μη μου πείτε πως είναι "θεραπευτική διακοπή της κύησης". Θλίβετε το ποίμνιο με τα πολλά παράξενα "βαφτίσια" που έχουν εφεύρει στην Ιερά σύνοδο, με αφορμή αυτό τον ιό, προς "δόξαν" της Νέας Τάξης Πραγμάτων και όχι του Τριαδικού Θεού, που πιστεύουμε και προσκυνάμε.

Σεβασμιότατε ο λαός βοά ότι είστε στην πλειοψηφία με τα συμφέροντα της νέας τάξης πραγμάτων. Εσείς αντί να κλείσετε τα στόματα των κακόδοξων με ομολογία πίστεως και πράξεις πατρικές και να μας μαζέψετε κάτω από τις πατρικές ορθόδοξες φτερούγες σας, διασκορπίζεται το ποίμνιο και επιβεβαιώνεται τις κακοδοξίες;
Μαζέψτε μας σαν καλός ποιμήν που γνωρίζει το ποίμνιο του και απομακρύνει τους λύκους από το κοπάδι, για να έχετε καλή μαρτυρία ενώπιον του υποποδίου του Θεού. Το τέλος είναι κοντά και αλλοίμονο, τι ομολογία θα δώσετε για τις φωνές λαού, που εκδιώκεται τον πνευματικό πατέρα τους και τους αφήνεται χωρίς το μυστήριο της θείας εξομολόγησης.
Τελειώνοντας ακουμπώ στα πόδια σας με την μετάνοια μου τον πόνο μου. Σαν πατέρας μας περιμένω την αποκατάσταση αυτού του λάθους και τον γυρισμό του πατέρα Γαβριήλ εκεί που το ποίμνιο του τον θέλει και τον περιμένει.
Περιμένω και Εσάς να μπείτε μέσα στο ναό σαν άλλος Χρυσόστομος, Βασίλειος, Γρηγόριος, Αθανάσιος... να γεμίσετε τις ψυχές μας με ότι άδειασε αυτά τα δυο χρόνια ο πειρασμός του ίου, και της κακοδοξίας.
Ζητώ ταπεινά την ευχή σας, την συγχώρεση σας αν νοιώθετε ότι προσβάλω την Αρχιεροσύνη σας, και προσκυνώ το σχήμα σας. Αυτά όμως που σας γράφω είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ μου, και του ποιμνίου Σας. Βάλτε το αυτί σας να μας ακούσετε.


Καλό Τριώδιο σας εύχομαι.


Τελεντζίδου Αναστασία




https://wra9.blogspot.com/2022/02/blog-post_78.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible