Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ





ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Γερόντισσα Γαλακτία: Δύο νέα περιστατικά…


Της Εύας Τορνεσάκη

Πρώτο περιστατικό:

Ένας κύριος από τις Σέρρες παρουσίασε επιθετικούς καρκινικούς όγκους στον εγκέφαλο. Οι γιατροί έδωσαν ένα τρίμηνο ζωής. Είχαν ακούσει και διαβάσει για την γερόντισσα Γαλακτία. Η κόρη του, ζήτησε απεγνωσμένα μέσω του διαδικτύου, λίγο λαδάκι από τον τάφο της γερόντισσας. Μια νεαρή πρεσβυτέρα από την πόλη του Ηρακλείου ανταποκρίθηκε πρόθυμα. Και στην ίδια (την πρεσβυτέρα ) είχε επιτελέσει θαύματα η γερόντισσα… Πήρε την διεύθυνσή τους και έστειλε μέσω κούριερ λαδάκι και μια πετρούλα από τον τάφο της. Την ημέρα που έφθασε το πακέτο στις Σέρρες, χωρίς να γνωρίζει το γεγονός ο ασθενής, μύριζε έντονη ευωδία. Η ευωδία συνεχιζόταν και ήταν αισθητή από όλους και τις υπόλοιπες μέρες. Έκαναν καθημερινή χρήση του ελαίου και παρακαλούσαν την γερόντισσα. Παρουσίασε καλυτέρευση γιατί ζαλιζόταν ,ξεχνούσε κτλ…Την παραμονή της ημέρας που θα πήγαιναν για επανεξέταση με μαγνητική τομογραφία, εμφανίστηκε η γερόντισσα ολοζώντανη στη σύζυγο του ασθενούς…Δεν της είπε κάτι…Οι γιατροί όταν είδαν το αποτέλεσμα ,έμειναν άφωνοι…Οι όγκοι είχαν εξαφανιστεί και έμεινε κάτι πολύ ελάχιστο που κρίθηκε τελείως ακίνδυνο…Έπειτα, παρουσιάσθηκε η γερόντισσα στη κόρη του ασθενούς και σχημάτισε μια παράξενη γραμμή πάνω σε ένα πολύγωνο. Οταν πήγαν τα αποτελέσματα στον ογκολόγο, είδε τη μυστηριώδη γραμμή πάνω στο κεφάλι του ασθενούς και την έδειξε στην κόρη του…Σαν εσωτερική συρραφή. Εκείνη, έκπληκτη διαπίστωσε, ότι ήταν ακριβώς η ίδια γραμμή που σχημάτισε στον όνειρό της η γερόντισσα!!!

Τώρα, ετοιμάζεται όλη η οικογένεια να επισκεφθεί τον τάφο της στο ετήσιο μνημόσυνό της…

Δεύτερο περιστατικό:

Μια κοπέλα Μεσσαρίτισα σε ηλικία 40 με 42 χρόνων, έπαθε αιμορραγία στο κεφάλι.. λένε ότι είναι ίσως κληρονομικό. Δεν έδιναν ελπίδες οι γιατροί. Έλεγαν ότι είναι θέμα ωρών να πεθάνει και ζήτησαν από τους δικούς της,να υπογράψουν ,αν θέλουν, για δωρεά οργάνων. Οι οικείοι της προσέφυγαν στην γερόντισσα Γαλακτία. Σταύρωσαν ρούχα της κοπέλας πάνω στο τάφο της γερόντισσας και πήραν λαδάκι. Μολις έκαναν χρήση αμέσως είδαν καλυτέρευση. Αρχικά άνοιξε τα μάτια, μετά άρχισε να κουνάει τα άκρα…Οι γιατροί λένε ότι δεν ξέρουμε τι να πούμε…είναι σίγουρα Θαύμα 100%.Η κοπέλα έγινε καλά. Το μόνο πρόβλημα που έχει είναι ότι δεν κουνάει καλά το ένα πόδι. Η προοπτική είναι η πλήρης αποκατάσταση μέσω ειδικής θεραπείας. Οι δικοί της ευγνωμονούν την Αγία Γερόντισσα!!!


https://e-mesara.gr/gerontissa-galaktia-dyo-nea-peristatika/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .
Home of the Greek Bible