Σελίδες

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ

ΚΥΡΙΕ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΕ ΕΛΕΗΣΟΝ ΜΕ
ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΕ ΣΩΣΟΝ ΗΜΑΣ

ΟΙ ΟΜΙΛΙΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΣΑΣ

ΟΔΗΓΙΕΣ: ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

Δίπλα από το όνομα Κύριος Ιησούς Χριστός που υπάρχει ένα μικρό βελάκι , πατάμε εκεί και μας βγάζει διάφορες επιλογές από τις οποίες πατάμε το Download .
Και γίνεται η εκκίνηση να κατέβουν όλες οι ομιλίες.

Παρασκευή, 8 Αυγούστου 2014

Πράσινο φῶς στό σύμφωνο συμβίωσης ὁμοφύλων ζευγαριῶν ἀπό τόν Βενιζέλο


Πράσινο φως για την υιοθέτηση του συμφώνου συμβίωσης ομόφυλων ζευγαριών δίνει ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ Βαγγέλης Βενιζέλος, τονίζοντας την ανάγκη συμμόρφωσης με τη σχετική νομολογία του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου (ΕΔΔΑ).
Σε απάντησή του με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών στη Βουλή, έπειτα από σχετική ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ, ο κ. Βενιζέλος αναφέρει πως για το θέμα έχει ζητηθεί και παρέμβαση του Πρωθυπουργού ώστε να αντιμετωπισθεί. «Το υπουργείο Εξωτερικών έχει ζητήσει, στο υψηλότερο πολιτικό επίπεδο, να ανταποκριθεί η χώρα μας στις υποχρεώσεις της έναντι της νομολογίας του ΕΔΔΑ» σημειώνει χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, περιγράφει αναλυτικά τις ενέργειες που έχουν γίνει έως σήμερα σχετικά με την εκτέλεση της απόφασης του ΕΔΔΑ κυρίως από πλευράς του αρμόδιου υπουργείου Δικαιοσύνης. Στο πλαίσιο αυτό, παραπέμπει στη σχετική επιστολή που έφθασε στην Υπηρεσία Εκτέλεσης των Αποφάσεων του ΕΔΔΑ από τον εκπρόσωπο της ελληνικής κυβέρνησης στο όργανο αυτό, που είναι ο πρόεδρος του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους.
Στην επιστολή αυτή - όπως επισημαίνει ο κ. Βενιζέλος - αναφέρεται ότι η ελληνική κυβέρνηση εξετάζει τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν προκειμένου η ελληνική νομοθεσία να είναι σύμφωνη προς τις διαπιστώσεις του ΕΔΔΑ, ότι οι αναγκαίες τροποποιήσεις του αστικού δικαίου και ειδικότερα του οικογενειακού δικαίου απαιτούν μία μελέτη σε βάθος του εθνικού δικαίου, ώστε να μη θυσιασθεί η εσωτερική συνοχή και συνεκτικότητα του συνόλου των διατάξεων του Αστικού Κώδικα.
TA NEA
 http://thriskeftika.blogspot.gr/2014/07/blog-post_90.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΧΡΗΣΙΜΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ

1.Μπορεῖτε νά δεῖτε τίς προηγούμενες δημοσιεύσεις τοῦ ἱστολογίου μας πατώντας τό: Παλαιότερες ἀναρτήσεις (δεῖτε δεξιά)

2.Καλλίτερη θέαση τοῦ ἱστολογίου μέ τό Mozilla.

3.Ἐπιτρέπεται ἡ ἀναδημοσίευση τῶν ἀναρτήσεων μέ τήν προϋπόθεση ἀναγραφῆς τῆς πηγῆς

4.Ἐπικοινωνία:
Kyria.theotokos@gmail.com .
Γιά ἐνημέρωση μέσῳ ἠλεκτρονικοῦ ταχυδρομείου στεῖλτε μας τό e- mail σας στό
Kyria.theotokos@gmail.com .

ΕΤΙΚΕΤΕΣ - ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΑΛΦΑΒΗΤΙΚΗ ΣΕΙΡΑ